freedubus Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Ο αγώνας συνεχίζεται. Το ποντίκι του υπολογιστή μου παρέμεινε συμβολικά ακίνητο για 1 ολόκληρο δευτερόλεπτο.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Ποτε δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι εχω τοσα πολλα φωτα στο σπιτι. Ουτε τα μισα δεν εχω προλαβει να ανοιξω και περασε η μιση ωρα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Ban σε όλους όσους είναι τώρα μέσα στο forum γιατί δεν σέβονται την ώρα της γης! Αύριο, η ώρα της σελήνης: Βάλτε δόντια και τρίχες στο πρόσωπο και βγείτε στους δρόμους ουρλιάζοντας. Όχι για μένα, για το κακόμοιρο το φεγγάρι...
Achilles Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Ban σε όλους όσους είναι τώρα μέσα στο forum γιατί δεν σέβονται την ώρα της γης! Αύριο, η ώρα της σελήνης: Βάλτε δόντια και τρίχες στο πρόσωπο και βγείτε στους δρόμους ουρλιάζοντας. Όχι για μένα, για το κακόμοιρο το φεγγάρι... :lol: Δεν φταίμε εμείς κύριε, ο server σας μας προκαλεί...
ga25 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Ban σε όλους όσους είναι τώρα μέσα στο forum γιατί δεν σέβονται την ώρα της γης! Αλήθεια μπορείς να banάρεις και τον εαυτό σου μιά και εσύ είσε στο forum ?
BaLsAmoMenos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Ban σε όλους όσους είναι τώρα μέσα στο forum γιατί δεν σέβονται την ώρα της γης! Αυτο ισχυει και για σενα?
freedubus Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Τελευταίο πεντάλεπτο της Ωρας και τα δίνω όλα. Κατέβασα τα σκουπίδια και, αντί με το ασανσέρ όπως πάντα, πήγα από τις σκάλες (μένω στον 1ο). Μάλιστα τα έριξα στον κάδο και ανέβηκα πάλι σαν αίλουρος τόσο γρήγορα, που δε χρειάστηκε καν να ανάψω τα φώτα δεύτερη φορά. Γιέα. Θελει αίμα ο αγώνας ρε.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Αλήθεια μπορείς να banάρεις και τον εαυτό σου μιά και εσύ είναι στο forum ? Εξυπνάδες! Πρόσεχε γιατί θα περάσω έξω από το σπίτι σου και θα διαπιστώσω αν εκείνη η τεράστια LCD τηλεόραση λειτουργεί... Και θα σου πάρω τη σκύλα (ξέρεις εσύ ποιά ). Αυτο ισχυει και για σενα? Είμαι εδώ καθαρά για την αστυνόμευση του forum...
slipknot Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Πολλοί βλέπω πως συμμετείχαν στη συμβολική τούτη κίνηση σβήνοντας τα φώτα για μια ώρα ακριβώς, ακόμα και στην Ακρόπολη τα έσβησαν. Τώρα στη Νετ έδειχνε εικόνες και στις 21:30 ΑΚΡΙΒΩΣ ξανάνοιξαν τα φώτα. Να κι ένα πράμα στο οποίο έδειξαν συνέπεια. Στον έβδομο ουρανό όλοι αδέρφια!
@@sos@@ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Είμαι εδώ καθαρά για την αστυνόμευση του forum... Kύριε μοδεράτορα κάποιος στο φόρουμ την ώρα της γής φορούσε και κουκούλα .
freedubus Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Είπαν οτι η αστυνομία συνέλαβε μερικά λαμόγια που γύρισαν μπροστά μια ώρα τα ρολόγια τους στις 20:30, για να αποφύγουν την Ωρα και το σβήσιμο των φώτων. Ο πρόεδρος της δημοκρατίας, υπό το φώς καντηλιών και κεριών στην κατασκότεινη αίθουσα τύπου του προεδρικού μεγάρου, δήλωσε συγκλονισμένος για το γεγονός.
ga25 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Εξυπνάδες! Πρόσεχε γιατί θα περάσω έξω από το σπίτι σου και θα διαπιστώσω αν εκείνη η τεράστια LCD τηλεόραση λειτουργεί... Και θα σου πάρω τη σκύλα (ξέρεις εσύ ποιά ). Η σκύλα είναι σε ένα κτήμα στο Κορωπί για εκπαίδευση... Θα είναι εδώ όμως την μεθεπόμενη Κυριακή ... Αν ψήνεσαι πέρνα να την πάρεις από την μεθεπόμενη εβδομάδα...(αν τα καταφέρεις βέβαια) ... ΑΑΑ και κάνει δύο σχολεία μαζί Φύλαξη και Σωματοφυλακή... για καλό και για κακό πάρε και την πανοπλία μαζί σου.. Υ.Γ. Εννοείτε ότι λειτουργεί... Εγώ άλλαξα την ώρα στις 8:30 οπότε και δεν χρειάστηκε να σβήσω τίποτα... είχε ήδη τελειώσει η ώρα της Γής.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Kύριε μοδεράτορα κάποιος στο φόρουμ την ώρα της γής φορούσε και κουκούλα . Eίναι της εσωτερικής ασφάλειας, κοιτούσε να δει ποιός δεν υπακούει. Όσοι δεν είστε παράνομοι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε... Η σκύλα είναι σε ένα κτήμα στο Κοροπί για εκπαίδευση... Θα είναι εδώ όμως την μεθεπώμενη Κυριακή ... Αν ψίνεσαι πέρνα να την πάρεις από την μεθεπώμενη εβδομάδα...(αν τα καταφέρεις βέβαια) ... ΑΑΑ και κάνει δύο σχολεία μαζί Φύλαξη και Σωματοφυλακή... για καλό και για κακό πάρε και την πανοπλία μαζί σου.. ΔΥΟ σχολεία, στην ηλικία της; Θα αρκεστώ στην LCD τηλεόραση τότες...
slipknot Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Ένα σχετικό βιντεάκι Νταξ χιλιοπαιγμένο, αλλά όσες φορές κι αν το δεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.