Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 δυστυχώς με πρόλαβε ο leftermann, θα έκανα ακριβώς την ίδια ερώτηση (το ρεύμα είναι σατανικό, made by Sauron)
dr lag Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Ντάξει δεν είναι και υποχρεωτικό... Δεν είναι θέμα υποχρεωτικού ή μη, αλλά του κατά πόσο δεχόμαστε να είμαστε συμμέτοχοι στην υποκρισία.
Chrisxxx Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Το μονο που θα βοηθησει αυτό ειναι στην ευαισθητοποιηση του κόσμου λόγω της προβολης που θα εχει απο τα ΜΜΕ. Παντως διαπιστώνω οσο περνάει ο καιρός ολο και μεγαλύτερη διαθεση των νεων να προσφερουν σε θεματα οικολογιας. Πολυ δυσκολα πλεον θα δεις νεο ανθρωπο να πεταει σκουπιδια κατω ή να μην τα μαζευει απο την παραλια αφού φυγει...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Ωχ, τα ΜΜΕ, είπαμε τη μαγική λέξη. Δεν ξέρω, εμένα αυτές οι οικολογικές "ευαισθησίες" με προβληματίζουν, ειδικά όταν τις παίρνει "εργολαβία" όμιλος ΜΜΕ που ανήκει σε άνθρωπο που έδωσε επί χρόνια αγώνα να παρατείνει η Ελλάδα τη χρήση των μονοπύθμενων τάνκερ... Δεν αποκλείω ότι μπορεί να προκύψει κάτι καλό από αυτές τις πρωτοβουλίες, αλλά διατηρώ τις αμφιβολίες μου.
klainmaingr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Θα μας πέσει ο (_i_) δηλαδή αν τα κλείσουμε; Ας είναι και για προβολή/διαφήμιση/παραπλάνηση.. για καλό θα είναι... Πρίν μερικούς μήνες είχε γίνει το ίδιο πάλι χωρίς όμως να έχει απήχηση στα χωρικά μας ύδατα.. Καλό είναι να γίνονται τέτοιες κινήσεις.. και να ευαισθητοποιείται ο κόσμος έστω και υποκριτικά..
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Kάποιος ομογενής έγραφε σε άλλο φόρουμ ότι το "80 στην εθνική οδό σε παράγκες-ουρητήρια έγραφαν στους τοίχους με σκατά. Προφανώς δεν πήγε στο στρατό, αλλά θεώρησε ότι είναι θαύμα που τα σημερινά παιδιά συμπεριφέρονται με άλλον τρόπο και κατά την γνώμη του θεώρησε ότι οι κυβερνήσεις της ''αλλαγής" έκαναν δουλειά επάνω σ' αυτόν τον τομέα. Δηλαδή από δημοκρατία του Κονγκό σε λίγα χρόνια να υπήρχαν ριζικά αποτελέσματα. Νομίζω ότι είμαστε σε μία νέα φάση αλλαγής και οι κινήσεις αυτές δεν έχουν μόνο συμβολικό χαρακτήρα, είναι το πρώτο βήμα για μία νέα αρχή στην σπορά της νέας νοοτροπίας που πρέπει να γίνει άμεσα και πρέπει να καρποφορήσει στις συνειδήσεις σε λιγότερο από δέκα χρόνια. Η μεταβολή της περιβαλλοντικής ευαισθησίας στη μεγάλη μάζα του πληθυσμού θα οδηγήσει μοιραία σε μελλοντικές συλλογικές αποφάσεις που θα βάλουν στην θέση τους και τις βιομηχανίες και όλους τους εμπλεκόμενους. Δηλαδή αν δεν μπορείς να το κάνεις ούτε για μισή ώρα, τότε μιλάμε για καταδικασμένη υπόθεση.
GiorGhino Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Συμφωνώ με τον lefterman. Αυτα είναι ψευτοφλασιές εντυπωσιασμού. Αυτο είμαστε άλλωστε, ένα μανιφέστο ένας κόσμος του show και των εντυπώσεων. έτσι πέρνουν και τηλεθέαση τα κανάλια, δραματοποιώντας τα πάντα Ο κόσμος δεν είναι Hollywood έλα ρε συ τώρα, δεν γίνεται έτσι η επανάσταση. Εμένα αυτές οι κινήσεις όχι απλά θετικές δεν μου φαίνονται, αλλά μάλλον για επικίνδυνες μου κάνουν. Δηλαδή έσβησαν τα φώτα του παρθενώνα, του κολοσαίου και του μπιγκ μπεν και ίδρωραν τα @@ των βιομηχάνων; Έκλεισα εγώ το ρεύμα μου για 1 ώρα, το ξαναάνοιξα, και μετά κοιμήθηκα ήσυχος και περήφανος για την οικολογική μου συνείδηση, την φιλοπεριβαλοντική μου δράση και την γροθιά που έδωσα στο κατεστημένο που σκοτώνει το μέλλον των παιδιών μου; Κοροϊδευόμαστε;
leftermann Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 :lol: H αλήθεια πίσω από την "ώρα της γης" Ανακοίνωση:Η ΔΕΗ Σίδνεϊ, σας ενημερώνει ότι την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2007 στις 7:30 το βράδυ θα σημειωθεί διακοπή της ηλεκτροδότησης για μια ώρα, λόγω προγραμματισμένων εργασιών στο δίκτυο (αποκατάσταση της γείωσης). Λόγω της φύσης των εργασιών μπορεί να παρουσιαστούν πτώσεις τάσης και στο υπόλοιπο δίκτυο, οπότε καλό θα ήταν οι καταναλωτές να σβήσουν τα φώτα και τις συσκευές τις οποίες δε χρειάζονται, ώστε να μειωθεί ο φόρτος του δικτύου, καθώς και ο κίνδυνος βλάβης των συσκευών. ΔΕΗ Σίδνεϊ FWD: Ανακοίνωση: Επειδή την Τετάρτη στις 7:30 θα γίνει διακοπή ρεύματος στο Σίδνεϊ για αποκατάσταση της γείωσης και δε μπορεί να καλυφθεί όλο το δίκτυο για μια ώρα, με κίνδυνο να διακοπεί η ηλεκτροδότηση και στο δημοτικό σταδιο Σίδνεϊ όπου θα διεξάγεται εκείνη την ώρα το παγκόσμιο πρωτάθλημα κατς, η World Wrestling Federation (WWF) σας παρακαλεί να σβήσετε όλα τα φώτα και τις συσκευές που δε χρειάζεστε για να μειωθεί ο κίνδυνος διακοπής των αγώνων της οργάνωσης. Βοηθήστε όλοι το πολιτιστικό έργο έργο της WWF. WWF. FWD[FWD: Ανακοίνωση:] Βοηθήστε όλοι στην αποκατάσταση της Γης για μια ώρα. H WWF σας καλεί όλους να συνδράμετε στους αγώνες της, σβήνοντας τα φώτα και τις συσκευές που δε χρειάζεστε για μια ώρα το απόγευμα της 28ης Μαρτίου στις 7:30 ώστε να μειωθεί η κατανάλωση ρεύματος. Διαδώστε το. ...Και μετά από μερικές προωθήσεις και παρουσιάσεις powerpoint: FWD:FWD:FWD:Προώθηση:FWD[FWD: Ανακοίνωση:] ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ >>ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΤΟΥ ΜΗΝΑ Ο WWF ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΦΩΤΑ >>ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΙΣ 7:30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, >>ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΑΣΚΟΠΑ ΤΟΝΟΥΣ >>ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΡΤΣΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΦΩΣ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ >>ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ >>ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΠΩΣ >>ΣΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΑΝΟΥ ΡΙΒΣ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ >>ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ. ΑΝ ΤΟ ΣΒΗΣΕΤΕ, ΕΝΑ >>ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΠΟΥΝΤΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ. ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΟΤΥΧΙΑ >>ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ. ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΤΟΥ ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, >>ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΨΟΦΗΣΕ Η ΓΑΤΑ ΤΟΥ. >>ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! >>ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ! Η ελλάδα λέει είναι μέσα στην πρώτη τριάδα παγκοσμίως στην κατάταξη των χωρών με βάση την συμμετοχή τους στην "ώρα της γης". Αν αυτό δεν είναι η απόδειξη της ειρωνείας, της υποκρισίας και της μαλακίας του όλου θέματος, τότε τι είναι; Η ελλάδα που χθες ανακάλυψε την ανακύκλωση και σήμερα παλεύει να την εφαρμόσει, που πληρώνει μονίμως πρόστιμα για υπερβολική εκπομπή αερίων, που επιτρέπει στην ΔΕΗ να καίει λιθάνθρακα, που είναι τελευταία στην εφαρμογή και χρήση πράσινων μορφών ενέργειας, που θάβει τα σκουπίδια της σε παράνομες ανεξέλεγκτες χωματερές, η Ελλάδα των κάφρων που διαπιστωμένα και αποδεδειγμένα έχουν μακράν την χειρότερη οικολογική συνείδηση στην ευρώπη, αυτή η Ελλάδα είναι τρίτη παγκοσμίως σε πρόθεση συμμετοχής σ' αυτήν την μαλακία! Είμαστε και γαμώ τους οικολόγους οι πούστηδες!!! «Η χώρα μας για ακόμα μια φορά αποδεικνύει ότι όταν θέλει – μπορεί, και η τρίτη θέση της Ελλάδας σε μία άτυπη παγκόσμια κατάταξη ανάμεσα στις χώρες που συμμετέχουν με τις περισσότερες πόλεις στην "Ώρα της Γης" έρχεται να το επαληθεύσει», επισημαίνει ο Επικεφαλής του τμήματος Επικοινωνίας του WWF Ελλάς, Γ. Βελλίδης. Καταπληκτικό! Η Ελλάδα όταν θέλει μπορεί!!! Ας κοιμηθούμε ήσυχοι λοιπόν, όταν θέλουμε μπορούμε!
million_voices Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Συμφωνώ με τον lefterman. Αυτα είναι ψευτοφλασιές εντυπωσιασμού. Αυτο είμαστε άλλωστε, ένα μανιφέστο ένας κόσμος του show και των εντυπώσεων. έτσι πέρνουν και τηλεθέαση τα κανάλια, δραματοποιώντας τα πάντα Ο κόσμος δεν είναι Hollywood +++++++++++++++++ Υγ στον επομενο τονο η ωρα στην Mordor θα ειναι 34:78:14:p:-D
pappous_soulis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Η ελλάδα λέει είναι μέσα στην πρώτη τριάδα παγκοσμίως στην κατάταξη των χωρών με βάση την συμμετοχή τους στην "ώρα της γης". Αν αυτό δεν είναι η απόδειξη της ειρωνείας, της υποκρισίας και της μαλακίας του όλου θέματος, τότε τι είναι; Η ελλάδα που χθες ανακάλυψε την ανακύκλωση και σήμερα παλεύει να την εφαρμόσει, που πληρώνει μονίμως πρόστιμα για υπερβολική εκπομπή αερίων, που επιτρέπει στην ΔΕΗ να καίει λιθάνθρακα, που είναι τελευταία στην εφαρμογή και χρήση πράσινων μορφών ενέργειας, που θάβει τα σκουπίδια της σε παράνομες ανεξέλεγκτες χωματερές, η Ελλάδα των κάφρων που διαπιστωμένα και αποδεδειγμένα έχουν μακράν την χειρότερη οικολογική συνείδηση στην ευρώπη, αυτή η Ελλάδα είναι τρίτη παγκοσμίως σε πρόθεση συμμετοχής σ' αυτήν την μαλακία! Είμαστε και γαμώ τους οικολόγους οι πούστηδες!!! Το αυτό. Εδώ στο δήμο μας ζητάμε του δήμαρχου να βάλουν κάδους για ανακύκλωση και μας γράφει στα @@ του, ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Αλλά για να φτιάξει τουαλέτες με συνολικά δυο χέστρες στο νεκροταφείο της περιοχής με προΰπολογισμό 45.000€, σκίστηκε να το περατώσει για έργο.
freedubus Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Τη φορά που θα τύχει να φάς χαλασμένα κόλυβα σε μνημόσυνο, θα καταλάβεις και με το παραπάνω το σκεπτικό του δημάρχου σας.
ApSiMan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 ...........Το να κλείσουμε τα φώτα μας για μια ώρα, είναι σαν μια κλανιά κόντρα σε τυφώνα. ΤΙΠΟΤΑ δεν κάναμε. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Ζητάω άδεια για αναδημοσίευση της αποπάνω ΘΕΪΚΉΣ ατάκας.....:lol:
De@th L0rd Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Ρε ο απώτερος σκοπός μου ήταν να τεστάρω τα λέιζερ.Οπότε το τερπνόν μετά του ωφελίμου.
Azor_Blade Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Σωστο...Εγω να σβησω και το laptop ή απλα να το βγαλω απο την μπριζα???
gk1 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 μερική απλώς θέλουν να κοροϊδεύουν, εγώ προσωπικά θα κατεβάσω τον γενικό και θα πας στην συναυλία στην πνικα, το θέμα είναι το μήνυμα που θα πρέπει να περάσουμε άλλα και να το καταλάβουμε όλη μας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.