leftermann Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 πρέπει να σβήσω και το κομπιούτερ μου, ή αρκεί να σβήσω τα φώτα για να σώσω τον πλανήτη;
De@th L0rd Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 πρέπει να σβήσω και το κομπιούτερ μου, ή αρκεί να σβήσω τα φώτα για να σώσω τον πλανήτη; Καλό ε;Μάλλον καλό θα ήταν να κατεβάζαμε το γενικό για μία ώρα,δεν νομίζω να πάθουμε κάτι,μας έχει εκπαιδεύσει η ΔΕΗ...Το κακό είναι οτι ο δήμος μου δεν είναι μέσα να σβήσει φώτα για να δοκιμάσω ένα Laser που πήρα
leftermann Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Τι; Να κατεβάσω γενικό για μια ώρα; Πω πω! Να θυμηθώ πρώτα να βγάλω το αμάξι από το γκαράζ, γιατί ούτε η γκαραζόπορτα δεν θα ανοίγει, και δεν θα μπορώ να φύγω, και τι να κάνω μια ολόκληρη ώρα σπίτι χωρίς ρεύμα; Αλλά και πού να πάω; Ελπίζω να μην την δούνε όλοι σωτήρες του πλανήτη και κλείσουν τα ρεύματά τους όλοι...
De@th L0rd Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Η καλύτερη κίνηση θα ήταν να έκλεινε η ΔΕΗ το ρεύμα.Έτσι θα σταματούσε και λίγο η βιομηχανία να καπνίζει άφιλτρα οπότε θα υπήρχε μεγαλύτερο κέρδος.
leftermann Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 έλα ρε συ τώρα, δεν γίνεται έτσι η επανάσταση. Εμένα αυτές οι κινήσεις όχι απλά θετικές δεν μου φαίνονται, αλλά μάλλον για επικίνδυνες μου κάνουν. Δηλαδή έσβησαν τα φώτα του παρθενώνα, του κολοσαίου και του μπιγκ μπεν και ίδρωραν τα @@ των βιομηχάνων; Έκλεισα εγώ το ρεύμα μου για 1 ώρα, το ξαναάνοιξα, και μετά κοιμήθηκα ήσυχος και περήφανος για την οικολογική μου συνείδηση, την φιλοπεριβαλοντική μου δράση και την γροθιά που έδωσα στο κατεστημένο που σκοτώνει το μέλλον των παιδιών μου; Κοροϊδευόμαστε;
De@th L0rd Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Το φαινόμενο είναι αθροιστικό.ΟΣΟ μικρό κι αν είναι,είναι μια καλή πράξη προς το περιβάλλον.Επικίνδυνες γιατί;Δε θα ανάψουν ούτε θα σβήσουν όλα μαζί ταυτόχρονα.Η μήπως φοβάσαι για διαρρήξεις;
pappous_soulis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Ας το κάνουμε, απο την άποψη και μόνο ότι δεν χάνουμε και τίποτα. Αλλά θέλω να δω και τα γα****να τα εμπορικά κέντρα να κλείνουν μια φωρά τα φώτα.
leftermann Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 όχι, όχι για διαρήξεις. Ούτε για το δίκτυο. Επικίνδυνο βρίσκω τον εφησυχασμό που μάλλον θα προκαλέσει σε κάποιους: "κλείσαμε τα φώτα μια ώρα. Κάναμε το χρέος μας. Καλή μας νύχτα λοιπόν, τα λέμε του χρόνου ίδια μέρα". Το να κλείσουμε τα φώτα μας για μια ώρα, είναι σαν μια κλανιά κόντρα σε τυφώνα. ΤΙΠΟΤΑ δεν κάναμε. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
Achilles Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 pappous_soulis χλωμό έως απίθανο. Και δεν είναι τόσο τα εμπορικά κέντρα, όσο οι βιομηχανίες που ανάφερε ο leftermann. Εγώ πάντως ρε παιδιά το ρούτερ θα το αφήσω ανοιχτό. Άντε μετά να ξανασυγχρονίσεις με τον ΠΟΤΕ σε λογικές ταχύτητες.
dr lag Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Όπως το 'πες: Κοροϊδευόμαστε; ή αν θες ακόμα καλύτερα, μας κοροϊδεύουν!
De@th L0rd Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Εγώ πάλι νομίζω πως από το να μην έκανε κανείς τίποτα,κάτι είναι κι αυτό.Δε χάνεις κάτι αν το κάνεις.
leftermann Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 ή αν θες ακόμα καλύτερα, μας κοροϊδεύουν! ΑΚΡΙΒΩΣ. Η θεωρία μου είναι πως πλέον οι κακοί πάνε να κοντρολάρουν και τον τρόπο που διαμαρτυρόμαστε. Πριν λίγο καιρό, κανα χρόνο ξερωγώ, ή παραπάνω, μας είχαν βάλει να διαμαρτυρηθούμε πηγαίνοντας σε συναυλία!!! Καταπληκτικό! Δεν θυμάμαι ακριβώς για τι πράγμα είχαμε διαμαρτυρηθεί εκεί. Θυμάμαι ότι το είχε οργανώσει ο Αλ Γκορ, πολύ καλό ήταν, και γαμώ τις διαμαρτυρίες, δεν το ξαναοργανώσανε φέτος όμως ρε γαμώτο... Τώρα, μου ζητάνε να διαμαρτυρηθώ για τον καρκίνο του πνεύμονά μου και για το άσθμα του τετράχρονου παιδιού μου κλείνοντας τα φώτα μου για μιά ώρα. Και γαμώ! Πολύ βολικό για όλους μας!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 κατάρα και νόμιζα από τον τίτλο ότι ήταν topic για Middle Earth (Tolkien)...
De@th L0rd Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Ντάξει δεν είναι και υποχρεωτικό...Και έχετε δίκιο 10000000% για τις βιομηχανίες.Ο μόνος τρόπος να σταματήσουν αυτές είναι με οργανωμένες δολιοφθορές χαχαχα κατάρα και νόμιζα από τον τίτλο ότι ήταν topic για Middle Earth (Tolkien)... Καλώς τον κι ας άργησε!Για σένα το βαλα περισσότερο να δώ αν θα τσιμπήσεις...Αλλα μη σου κακοφανεi.Έτσι κι αλλιώς στη μέση γη δεν χρησιμοποιούσαν ρεύμα.Ήταν οικολόγοι τότε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.