Προς το περιεχόμενο

αναβαθμιση ραμ...

isontz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας! εχω λυσει πολλες αποριες ψαχνοντας και μονο στα topics του insomnia αλλα αυτη τη φορα αναγκαστικα να ανοιξω θεμα γιατι αντιμετωπιζω το εξεις περιεγρο προβλημα... ειχα 2χ512 sodimm ddr2 μνημες και πηρα 2x2048 sodimm ddr2... η μητρικη σημφωνα με το everest υποστιριζει

μaximum μemory μodule σize 4096 MB... λοιπον οταν βαζω καθε ram μονη της σε καθε slot αναγνωριζεται κανονικα και δουλευει... οταν ομως τις βαζω και τις 2 μαζι ο υπολογιστης δεν φορτωνει καν... τι μπορει να φταιει???

Δημοσ.

κοίτα στην σελίδα του κατασκευαστή το μοντέλο του φορητού εάν μπορεί να υποστηρίξει και τα 4 gb

και τι μνήμες μπορεί ναδεχτεί (τύπος -είδος )

Δημοσ.

βασικα χωρις να εχω πολλες γνωσεις ειχα παρατηρησει οτι σε 1 παλια μητρικη μου ελεγε πως υποστηριζει μεχρι 8GB σε 667Μhz

και μεχρι 4GB σε 800Mhz..

κουλο αλλα το λεγε :Ρ

Δημοσ.

ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω πως μερικη κανουν αχταρμα την αρχικη ερωτηση,,,καλα μικρος ειμαι θα μαθω:-):-):-),παμε στο θεμα τωρα....φιλε μου αν την καθε μια ξεχωριστα τις βλεπει αλλα και τις 2 μαζι οχι,,τοτε η δεν υποστηριζει τοσο μεγαλες ram η πρεπει να κανεις κατι με τα σετινγκ της μητρικης

Δημοσ.

fujitsu siemes amilo m1437... και οι μνημεσ που πηρα ειναι οι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553014

βασικα ετσι κ αλλιως δεν θα δει και τα 4 gb γιατι πρεπει να βαλω να 64bit windows αλλα το θεμα ειναι οτι πως γινεται οι μνημες να ειναι συμβατες με το hardware δηλ μια μια τις βλεπει αλλα και τις δυο μαζι να μην της βλεπει.... το λογικο θα ηταν να τις βλεπει αλλα να μην αναγνωριζει και τα 4 gb η κατι τετοιο... update στα bios εκανα αλλα τιποτα... oσο για την μητρικη οπως προαναφερα δεχεται μεχρι 4 gb....

λοιπον παιδια το προβλημα μου το ελυσα... τελικα το everest μου ελεγε ο,τιναναι γιατι η μητρικη μου υποστιριζει 2 ( 4 συμφωνα με το everest )gb ram... οποτε... αλλα η απορια μου εμεινε ακομα.... γιατι δεν φορτωνει ο υπολογιστης καθολου οταν βαζω 4 gb? γιατι αν εφταιγε το γεγονος οτι υποστιριζει 2 GB RAM δεν θα φωρτωνε λογικα και οταν βαζω μια 2gb και μια 512.... οπου φορτωνει κανονικα απλα δεν χρησιμοποιειται τη 512....τεσπα... Ευχαριστω πολυ παντως οσους ασχοληθηκαν...!!!!

Δημοσ.

το amilo m1437 G εχεισ ?? εδω http://www.fujitsu-siemens.com/Resources/19/321597266.pdf γράφει ότι έχει 2 slot με μέγιστο 1 gb αν slot στα 533 mhz Εάν είναι το συγκριμένο μοντέλο δυστυχώς οι μνήμες δεν κάνουν σαν χωρητικότητα

καλά εγώ τα έχω παίξει δεν διάβασα όλο το κείμενο καλαααααααααά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...