Προς το περιεχόμενο

Airport Express

command

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ήξερα αυτό, ίσως εγώ δεν εκφράστηκα σωστά.

Αν εχει αντιμετωπίσει κανείς προβλήματα στο reset του airport express.

Εχω προσπαθήσει 3 φορές και δεν τα έχω καταφέρει

Δημοσ.

Κρατάς πατημένο το κουμπάκι και όταν το συνδέεις? Αυτό είναι το μόνο σημαντικό.

Σ'εμένα μια χαρά τα πάει με το reset

Δημοσ.

Κρατάω πατημενο το κουμπάκι. Αναβοσβήνει γρήγορα πορτοκαλί, το αφήνω. Τοτε είναι συνέχεια πορτοκαλί αλλά το Airport utility δεν το βλέπει

Δημοσ.

Συνέδεσε το με καλώδιο για να κάνεις το αρχικό setup, και μόλις τελειώσεις βγάλε το καλώδιο..

το setup θα το κάνεις ως wireless device (πολύ απλά θα έχεις και καλώδιο πάνω) και στο τέλος αποσυνδέεις το ethernet.

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ.

Το πιο απλό πράγμα και μου διέφυγε τελείως.

Το έκανα επιτυχώς reset

Βέβαια όταν βγάλω το καλώδιο ethernet, πάλι μου δημιουργεί τα γνωστά προβληματα δηλ άλλοτε εμφανίζεται και άλλοτε όχι.

'Η το express φταιει ή το Mac.

To airport extreme base station δεν είχε τέτοια θέματα

Δημοσ.
Σ' ευχαριστώ.

Το πιο απλό πράγμα και μου διέφυγε τελείως.

Το έκανα επιτυχώς reset

Βέβαια όταν βγάλω το καλώδιο ethernet, πάλι μου δημιουργεί τα γνωστά προβληματα δηλ άλλοτε εμφανίζεται και άλλοτε όχι.

'Η το express φταιει ή το Mac.

To airport extreme base station δεν είχε τέτοια θέματα

Χρησιμοποιώ το Airport Express εδώ και 20 ημέρες, δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα απολύτως πρόβλημα, ούτε σαν Access Point ούτε σαν client μόνο για το airtunes. Δύο είναι τα παράπονά μου όμως:

1. Θα ήθελα να είχε native ρύθμιση ο ΜAC ώστε αν θέλω να στέλνω τα πάντα μέσω airtunes στο express για να μην χρειάζομαι το Airfoil.

2. Θα ήθελα να μπορώ να διευρύνω οποιοδήποτε ασύρματο δίκτυο και όχι μόνο άλλου airport express ή extreme base station.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...