Προς το περιεχόμενο

Τι BLUE-RAY να παρω?

vagvagvag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια σκεφτομαι να παρω ενα laptop και αργοτερα να του αλλαξω το drive και να βαλω ενα blue-ray.

Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν ταιριαζουν ολα τα blye-ray σε ολα τα laptop

και που μπορω να αγορασω blye-ray για laptop?

Δημοσ.

αν το θες για ταινιες dont,πολυ λιγες κυκλοφοριες και αυτες καθυστερημενες σε σχεση με το dvd

για write επισης νομιζω πως δεν συμφερει-αξιζει

Δημοσ.
αν το θες για ταινιες dont,πολυ λιγες κυκλοφοριες και αυτες καθυστερημενες σε σχεση με το dvd

για write επισης νομιζω πως δεν συμφερει-αξιζει

Τι??? Πλάκα κάνεις πιστεύω!:rolleyes:

Κυκλοφορούν αρκετά "μπλε" έργα και μάλιστα έχουν αρχίσει να πέφτουν οι τιμές!

Στο Saturn έχει με 9 ευρώ αρκετά έργα ... και τα άλλα με 12- 19 - 25 ευρώ! Όσο δηλαδή και τα καινούργια dvd!

Και εννοείτε , από ποιοτική πλευρά .. ΔΕΝ συγκρίνονται .. μέρα με την νύχτα!

Δεν βλέπω κάποιο λόγο για να μην πάρει και τον ανάλογο drive!

Βέβαια υπάρχουν και τα mkv που είναι παρόμοιας ποιότητας και το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια ικανοποιητική ταχύτητα ίντερνετ !:-)

Όσο για το write ... συμφωνώ! Σε μερικούς μήνες , θα μπει στο παιχνίδι και αυτό!

Δημοσ.

φιλε αστο το blue ray ειναι μια κοροιδια της sony αυτην την στιγμη...μονο και μονο για να το γραψεις με 2χ φαντασου ποσο χρονο θες....

Δημοσ.

Φαίνεται η διαφορά στις 15/17άρες οθόνες των λάπτοπ?? (για τις ταινίες blu-ray σε σχεση με τις dvd εννοώ)

Δημοσ.

ούτε Blue-Ray να πάρεις αλλά ούτε και Blye-Ray,

εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις ένα Blu-Ray. :D

αν θες να βλέπεις τις ταινίες στο laptop δεν έχει νόημα το Blu-Ray drive εκτός αν σκοπεύεις μελλοντικά να του βάζεις δισκάκια γεμάτα με .mkv rips :P

Δημοσ.
Φαίνεται η διαφορά στις 15/17άρες οθόνες των λάπτοπ?? (για τις ταινίες blu-ray σε σχεση με τις dvd εννοώ)

Δεν νομίζω να δεις, εγώ είδα το φως όταν είδα ταινία σε 22" για ποιο κάτω δε νομίζω να αξίζει (τουλάχιστον άμεσα).

Δημοσ.

Φίλε μου, αν μένεις Αθήνα, έχω στη διάθεσή μου ένα Dell Studio 1735 (με hdmi και bluray), ελάχιστα μεταχειρισμένο, στην εγγύησή του, που δεν το χρειάζομαι και σκέφτομαι να το δώσω. Αν ενδιαφέρεσαι, στείλε μου pm.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...