vagvagvag Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Παιδια σκεφτομαι να παρω ενα laptop και αργοτερα να του αλλαξω το drive και να βαλω ενα blue-ray. Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν ταιριαζουν ολα τα blye-ray σε ολα τα laptop και που μπορω να αγορασω blye-ray για laptop?
million_voices Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 αν το θες για ταινιες dont,πολυ λιγες κυκλοφοριες και αυτες καθυστερημενες σε σχεση με το dvd για write επισης νομιζω πως δεν συμφερει-αξιζει
hasiotis_john Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 αν το θες για ταινιες dont,πολυ λιγες κυκλοφοριες και αυτες καθυστερημενες σε σχεση με το dvdγια write επισης νομιζω πως δεν συμφερει-αξιζει Τι??? Πλάκα κάνεις πιστεύω! Κυκλοφορούν αρκετά "μπλε" έργα και μάλιστα έχουν αρχίσει να πέφτουν οι τιμές! Στο Saturn έχει με 9 ευρώ αρκετά έργα ... και τα άλλα με 12- 19 - 25 ευρώ! Όσο δηλαδή και τα καινούργια dvd! Και εννοείτε , από ποιοτική πλευρά .. ΔΕΝ συγκρίνονται .. μέρα με την νύχτα! Δεν βλέπω κάποιο λόγο για να μην πάρει και τον ανάλογο drive! Βέβαια υπάρχουν και τα mkv που είναι παρόμοιας ποιότητας και το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια ικανοποιητική ταχύτητα ίντερνετ ! Όσο για το write ... συμφωνώ! Σε μερικούς μήνες , θα μπει στο παιχνίδι και αυτό!
Mr V Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 φιλε αστο το blue ray ειναι μια κοροιδια της sony αυτην την στιγμη...μονο και μονο για να το γραψεις με 2χ φαντασου ποσο χρονο θες....
tolis_01 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Φαίνεται η διαφορά στις 15/17άρες οθόνες των λάπτοπ?? (για τις ταινίες blu-ray σε σχεση με τις dvd εννοώ)
christos.p25 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 ούτε Blue-Ray να πάρεις αλλά ούτε και Blye-Ray, εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις ένα Blu-Ray. αν θες να βλέπεις τις ταινίες στο laptop δεν έχει νόημα το Blu-Ray drive εκτός αν σκοπεύεις μελλοντικά να του βάζεις δισκάκια γεμάτα με .mkv rips
blackstar Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Φαίνεται η διαφορά στις 15/17άρες οθόνες των λάπτοπ?? (για τις ταινίες blu-ray σε σχεση με τις dvd εννοώ) Δεν νομίζω να δεις, εγώ είδα το φως όταν είδα ταινία σε 22" για ποιο κάτω δε νομίζω να αξίζει (τουλάχιστον άμεσα).
demp Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Φίλε μου, αν μένεις Αθήνα, έχω στη διάθεσή μου ένα Dell Studio 1735 (με hdmi και bluray), ελάχιστα μεταχειρισμένο, στην εγγύησή του, που δεν το χρειάζομαι και σκέφτομαι να το δώσω. Αν ενδιαφέρεσαι, στείλε μου pm.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.