echelongr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω για την κατάσταση της γραμμής μου τα στοιχεία είναι: Uptime: 0 days, 0:15:11 DSL Type: G.992.5 annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 17.153 Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 18,5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 7,0 / 16,0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 12,0 / 6,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 263 CRC Errors (Up/Down): 0 / 1 HEC Errors (Up/Down): 1.948.596 / 1 σημειώστε ότι στην αρχή ήμουν στα 19 Mbps και κατέβαζα απο servers της nvidia,microsoft με ταχύτητες κοντά στα 1,40 MB/s και τώρα πιάνω 17 Mbps και κατεβάζω μετα βίας με 780 ΚΒ/s.
parsifal Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Μη σε ανησυχεί, μια χαρά είναι η γραμμή σου. Βάσει του εξαιρετικού downstream attenuation που έχεις, σε επόμενο training του router σου θα δεις ότι μπορεί κάλλιστα να ξανασυγχρονίσεις σε 19Mbps. Τώρα, για τις ταχύτητες downloading, τα έχουμε πει εκατοντάδες φορές σε αυτό το forum, αλλά ας τα πω άλλη μία: Αν τα βάλεις κάτω, θα δεις ότι και τα 780KB/sec και 1.4MB/sec υπερκαλύπτονται κατά πολύ από τα 17Mbps που συγχρονίζεις. Οι servers των δικτυακών τόπων που αναφέρεις (nVIDIA, MS) δε βρίσκονται στην άλλη άκρη του χάλκινου βρόχου σου (δηλαδή στο DSLAM), για να συσχετίζεις την ταχύτητα συγχρονισμού με τις ταχύτητες που πιάνεις κατά το downloading. Μεσολαβούν ένα σωρό άλλοι routers και οδεύσεις, μέχρι να φτάσεις σε αυτούς. Αλλά και έτσι να μην ήταν, πάντα θα ανταγωνίζεσαι για το bandwidth τους με όλους τους άλλους συνδρομητές που ανεβοκατεβάζουν την ίδια χρονική στιγμή από αυτούς (στην υποθετική περίπτωση που ανέφερα με το DSLAM: με τους υπόλοιπους συνδρομητές Forthnet της περιοχής σου).
nick#18 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 μονο 19??? ισως και 21... εγω με Line Attenuation στα 28db ειμαι 18κατι και SNR 6,4
parsifal Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Ενδιαφέρον. Σε όσα σχετικά γραφήματα έχω δει, το μέγιστο όριο που δίνουν για 28dB σε ADSL2+ είναι κοντά στα 16μισό Mbps, και αυτό νομίζω για SNR 3dB και όχι 6.4 που έχεις εσύ.
echelongr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Μη σε ανησυχεί, μια χαρά είναι η γραμμή σου. Βάσει του εξαιρετικού downstream attenuation που έχεις, σε επόμενο training του router σου θα δεις ότι μπορεί κάλλιστα να ξανασυγχρονίσεις σε 19Mbps. Τώρα, για τις ταχύτητες downloading, τα έχουμε πει εκατοντάδες φορές σε αυτό το forum, αλλά ας τα πω άλλη μία: Αν τα βάλεις κάτω, θα δεις ότι και τα 780KB/sec και 1.4MB/sec υπερκαλύπτονται κατά πολύ από τα 17Mbps που συγχρονίζεις. Οι servers των δικτυακών τόπων που αναφέρεις (nVIDIA, MS) δε βρίσκονται στην άλλη άκρη του χάλκινου βρόχου σου (δηλαδή στο DSLAM), για να συσχετίζεις την ταχύτητα συγχρονισμού με τις ταχύτητες που πιάνεις κατά το downloading. Μεσολαβούν ένα σωρό άλλοι routers και οδεύσεις, μέχρι να φτάσεις σε αυτούς. Αλλά και έτσι να μην ήταν, πάντα θα ανταγωνίζεσαι για το bandwidth τους με όλους τους άλλους συνδρομητές που ανεβοκατεβάζουν την ίδια χρονική στιγμή από αυτούς (στην υποθετική περίπτωση που ανέφερα με το DSLAM: με τους υπόλοιπους συνδρομητές Forthnet της περιοχής σου). Ναι όντως η γραμμή είναι καλή απλώς με "ανησυχεί"κάπως το γεγονός ότι της τελευταίες μέρες δεν κατεβάζω τόσο γρήγορα όσο κατέβαζα πριν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.