Προς το περιεχόμενο

αυτόματη αλλαγή της ΙΡ

dimi13r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω μια απορία και πιστεύω ότι πρέπει να την γράψω εδώ αφού από ότι βλέπω γνωρίζετε πολλά για το ασύρματο δίκτυο. Δοκίμασα με ένα πρόγραμμα να κάνω αυτόματη αλλαγή της ΙΡ, αλλά μάταια. Έκανε αποσύνδεση, αλλά δεν έδινε σωστά τους κωδικούς για την επανασύνδεση. Μέχρι που μου έκλεισαν την σύνδεση και αναγκάστηκα να τους πάρω τηλ. και να τους εξηγήσω τι προσπαθούσα να κάνω για να μου το ανοίξουν πάλι. Τώρα σκέφτομαι, επειδή έχω σταθερό υπολογιστή και διαθέτω εκτός από το ενσύρματο router που έχω τώρα και ένα ασύρματο, να πάρω μια pci wifi ή ένα usb wifi και να συνδέσω το ασύρματο. ( Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι θα κάνω αποσύνδεση στον υπολογιστή μου και όχι στο router, με τη λογική ότι 2 υπολογιστές που συνδέονται στο ασύρματο router μπορούν να κατεβάζουν ταυτόχρονα από το rapidshare, άρα φαίνονται σαν 2 διαφορετικοί υπολογιστές στο δίκτυο, δηλ. θα μπορώ να κάνω απο/επανα -σύνδεση χωρίς να αλλάζω ΙΡ στο router ). Θερμή παράκληση... δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά που λέω, γι' αυτό θέλω μια γνώμη και από σας!!! Για να μην κάνω άσκοπη αγορά του pci wifi, 50 ευρώ είναι αυτά...

Δημοσ.
με τη λογική ότι 2 υπολογιστές που συνδέονται στο ασύρματο router μπορούν να κατεβάζουν ταυτόχρονα από το rapidshare, άρα φαίνονται σαν 2 διαφορετικοί υπολογιστές στο δίκτυο, δηλ. θα μπορώ να κάνω απο/επανα -σύνδεση χωρίς να αλλάζω ΙΡ στο router...

Λάθος. Οι διαφορετικές IPs που έχουν τα PC σου έχουν νόημα μόνο στο τοπικό δίκτυο που βρίσκεται πίσω από το NAT του router. Το Rapidshare καταγράφει μόνο μία IP που κατεβάζει δεδομένα από αυτό: την public internet IP που έχει πάρει ο router από τον internet provider σου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...