gf030 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Επειδη εχω μπερδευτει αρκετα, απο τη φωτο που επισυναπτω, ποιο απο τα δυο προιοντα πρεπει να υπαρχει σε διαθεσιμοτητα στο μαγαζι;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 η διαθεσιμότητα είναι για τα προϊόντα που υπάρχουν στην αποθήκη νομίζω... το αν υπάρχει στο κατάστημα είναι άλλο θέμα, όπως επίσης συμβαίνει το να υπάρχει μικρή ποσότητα σε μερικά καταστήματα και να μην υπάρχει καν στο site...
Susi Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Επειδη εχω μπερδευτει αρκετα, απο τη φωτο που επισυναπτω, ποιοαπο τα δυο προιοντα πρεπει να υπαρχει σε διαθεσιμοτητα στο μαγαζι; το 1το ειναι διαθεσιμο!!! το 2ρο ερχετε!!!!
gf030 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Ευχαριστω για τις απαντησεις. @Susi, λογικα αυτο περιμενα κι εγω, και πηγα πριν μερικες μερες απο κει να παρω το πρωτο. Ακουστε την απαντηση του υπαλληλου: "Ναι, ειναι διαθεσιμο, μα.... λογω ελλειψης χωρου πρεπει να το παραγγειλετε! :lol::lol::lol: Φυσικα καλεσα τον προισταμενο και διαμαρτυρηθηκα κοσμιως (), πανω κατω μου ειπε τα ιδια κι αυτος...του ειπα βεβαια να αποφασισουν τι θελουν απο τα δυο, κανονικο μαγαζι η online, και τα δυο μαζι δεν γινεται. Και ρωταω, υπαρχει καποιος νομος που διεπονται αυτα τα μαγαζια σχετικα με αυτα που αναφερουν στις ιστοσελιδες τους, η οτι κατσει;
S2Katana Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Aπτοντας την ευκαιρία, τους τελευταίος 2 μήνες 1 στις 2 φορές που πάω Πλαίσιο ΔΕΝ έχουν αυτό που θέλω...
gf030 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Aπτοντας την ευκαιρία, τους τελευταίος 2 μήνες 1 στις 2 φορές που πάω Πλαίσιο ΔΕΝ έχουν αυτό που θέλω... Αυτο ακριβως συμβαινει... Επειδη δεν την ξαναπαταω, πλεον παιρνω τηλ. και ρωταω αν το προιον υπαρχει... συχνοτατα η απαντηση ειναι οχι, αν και στο σαιτ ειναι διαθεσιμο κανονικα. Οποιος θελει να το διαπιστωσει ας κανει 1-2 τηλεφωνα.
Susi Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 οπως τα ειπες.. τηλεφωνακι τους δινεις κωδικο και αν το χουν πας.. αλλλα αυτο που σου ειπε ,, ελειψη χωρου!! πολλυυυυυ LOL!!!
PCharon Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Επειδή εμένα μου έτυχε για μεγαλύτερο ποσοστο του "1 στις 2 φορές" πολύ απλά έχω καιρό να πατήσω στο ΠΛΑΙΣΙΟ...
gf030 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Τελικα, για να δουμε το χαλι τους, τους τηλεφωνησα σημερα για καποια πραγματα που ηθελα να αγορασω. Τα 3 απο τα 5 δεν υπηρχαν, η ενδειξη στο σαιτ ηταν "διαθεσιμα εντος 24 ωρων". Απαντηση η ιδια, υπαρχουν μεν, λογω ελλειψης χωρου δε πρεπει να τα παραγγειλετε. Επειδη διαμαρτυρηθηκα στον υπαλληλο μου δινει καποιον υπευθυνο, τον ρωταω: πρεπει ολοι εμεις που κοιταμε το σαιτ σας και ερχομαστε να αγορασουμε να μυριζουμε τα δαχτυλα μας οτι αυτο που δεν εχει ενδειξη "net only" μπορει και να μην υπαρχει στο καταστημα; Μου απανταει: μα το ταδε προιον λεει παραδοση σε 24 ωρες, δεν λεει οτι υπαρχει στο καταστημα. Του λεω μα κυριε, κανενα προιον στο σαιτ σας δεν λεει "διαθεσιμο στο καταστημα", αρα στο μαγαζι δεν πουλατε τιποτα! Εν πασει περιπτωσει, μπορω να παραγγειλω το ταδε προιον, να περασω να το παραλαβω την Παρασκευη το απογευμα;(Δευτερα σημερα) Ψαχνει στον υπολογιστη και τελικα "λυπαμαι, δεν θα ειναι διαθεσιμο μεχρι την Παρασκευη..." ποιο; το προιον με την ενδειξη "παραδοση εντος 24 ωρων" :lol::lol::lol::lol::lol: Τελικα αφου τον ευχαριστησα, παρηγγειλα απο e shop.
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Υποτίθεται πως το δυνατό χαρτί στο plaisio είναι τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα. Αλλιώς γιατί να μην τα παραγγείλεις από οπουδήποτε αλλού; Για την ποικιλία δε, τα ξαναείπαμε...
S2Katana Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Ναι, δεν ξέρω γιατί συμβαίνει.Κάνουν πιο μικρές παραγγελίες?Τους αργούν οι προμηθευτές?
Nomikaria Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Οντως,η κατάσταση στο Πλαίσιο τους τελευταίους μήνες έχει χειροτερέψει πάρα πολύ...Θυμάμαι παλιά αν ήθελα να αγοράσω ένα προιόν επιτόπου γιατί το βιαζόμουν,ήξερα ότι θα το βρω στο Πλαίσιο,αλλιώς θα το είχα παραγγείλει από κάπου(π.χ e-shop).Τώρα πας και δεν έχει τίποτα..Είχα πάει για να πάρω ένα κινητό πριν κανένα μήνα κι ενώ στο σάιτ έλεγε "Παράδοση εντός 24 ωρών" δεν υπήρχε πουθενά παρά μόνο σε 2 υποκαταστήματα.Στο ένα που το παρήγγειλα ήταν εμφανώς χρησιμοποιημένο,τουλάχιστον το πέτυχα με τη δεύτερη..Ειλικρινά έλεος!
gf030 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Πιστευω πως βρισκονται σε ενα ματαβατικο σταδιο κλεισιματος των περιφεριακων τουλαχιστον καταστηματων, με σκοπο να κρατησουν μονο ενα - δυο κεντρικα ετσι ωστε να επικρατησει η online κατασταση. Δεν εξηγειται αλλιως το οτι επιδιωκουν να χανουν πελατες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.