archsatan Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα παιδιά , θέλω την βοήθειά σας. Ως άσχετος με ταινίες και τα συναφή, πήρα ένα σάμσουνγκ Ρ380, και ενώ στις επιλογές του μενού έχει επιλογή για ντίβ έξ σάμπς στα ελληνικά, εντούτις όταν βάζω κάποια ταινία ,ότι Ν υπάρχει το βγάζει σαν Ο(όμικρον). Με έντιτ στο ίδιο αρχείο στο πι σί μου είναι σωστό το κείμενο... Οι υπότιτλοι που βάζω είναι srt. Προσπάθησα να το κάνω unicode αλλά μάλλον κάτι έκανα λάθος γτ δν φαίνονταν οι υπότιτλοι.Αν έχετε κάποια ιδέα πείτε την. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, BTw βρήκα αυτό οπότε μάλλον δεν υπάρχει λύση.... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2280456
ApSiMan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Η λύση είναι η εξής: τα ενώνεις με το AviAddXsubs, στο φτιάχνει .divx κ τα παίζει όλα κανονικά. Τουλάχιστον αυτό κάνω εγώ στο δικό μου Samsung. (η όλη διαδικασία δεν κρατάει πάνω από 2-3 λεπτά για 700mb ταινία)
BladeRunner Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Η λύση είναι η εξής: τα ενώνεις με το AviAddXsubs, στο φτιάχνει .divx κ τα παίζει όλα κανονικά.Τουλάχιστον αυτό κάνω εγώ στο δικό μου Samsung. (η όλη διαδικασία δεν κρατάει πάνω από 2-3 λεπτά για 700mb ταινία) Μπορεις να μου πεις τις ακριβεις ρυθμισεις σου γιατι εγω δεν καταφερα να παιξω υποτιτλους στο εξαγωμενο αρχειο στον υπολογιστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.