aledjo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 παιδια εντελως ανακαλυψα οτι αν αλλαξουμε την ημερομηνια του υπολογιστη και τη βαλουμε στο 2005, τοτε το msn δε μπορει να κανει login και βγαζει error! (σε μερικα pc θελει restart για να το καταλαβει το msn) υ.γ. το αναφερω μονο για εκπαιδευτικους σκοπους... υ.γ.2 οτι πρεπει για τους γονεις και αφεντικα για να μη μπενει κανεις στο msn...
Antwni Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Εντάξει, πόσοι έχουν υποστεί αυτό το error λόγω του ότι έχουν λάθος ημερομηνία και ώρα!!
million_voices Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 λεγε τι πουστ** πηγες να παιξεις στο γκομενανι που μιλουσες και ασε τα @@ μεντολες για bugs κλπ:-D
liopyr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Tα περισσότερα software δεν δουλεύουν αν έχεις λάθος ημερομηνία.
elven Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Tα περισσότερα software δεν δουλεύουν αν έχεις λάθος ημερομηνία. Μόλις σακάτεψες τα όνειρα ενός χάκσορ,μπράβο liopyr,θα πρεπε να ντρέπεσαι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Tα περισσότερα software δεν δουλεύουν αν έχεις λάθος ημερομηνία. wat? oh noes!
johnnymous Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 βασικά δν είναι το 2009 που έχει αυτό το πρόβλημα.. Υπάρχει γενικότερα στο messenger, και γενικά σε πολλές εφαρμογές
aledjo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 τεσπα οτι και ναναι ειναι μια λυση για οποιον το χρειαζεται λεγε τι πουστ** πηγες να παιξεις στο γκομενανι που μιλουσες και ασε τα @@ μεντολες για bugs κλπ:-D κρυβε λογια κρυβε λογια
Antwni Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 τι εννοεις? Αυτό ακριβώς που είπε ο liopyr εννοούσα!! Tα περισσότερα software δεν δουλεύουν αν έχεις λάθος ημερομηνία. My message Εντάξει, πόσοι έχουν υποστεί αυτό το error λόγω του ότι έχουν λάθος ημερομηνία και ώρα!!
aledjo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 το "καλο" ομως ειναι οτι δε λεει οτι φταιει η ημερομηνια... αν ο αλλος δε το ξερει, θα ψαχνει χωρις να βρει τη λυση.
alexzzz Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Εγώ είμαι περίεργος να μάθω πως το ανακάλυψες...
Antwni Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 το "καλο" ομως ειναι οτι δε λεει οτι φταιει η ημερομηνια...αν ο αλλος δε το ξερει, θα ψαχνει χωρις να βρει τη λυση. Μπορεί να ψάξει στο net με τοn errorako!!Αν είναι τόσο προχωρημένος!! Εγώ είμαι περίεργος να μάθω πως το ανακάλυψες... Μην είσαι τόσο περίεργος γιατί ξέρεις..... Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα!!:lol:
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Βασικα επι εποχης pstn αν ειχες "τραγικα" λαθος ημερομηνια δε συνδεοταν καν. "συνδεοταν" μεν τις περισσοτερες φορες, αλλα δεν ανοιγε καμια σελιδα. Το ιδιο και με τα περισσοτερα online προγραμματα. Αλλα επειδη τα windows κανουν αυτοματη ρυθμιση της ημερομηνιας μολις συνδεθεις (και με τη dsl δεν εχει προβλημα να συνδεθει με λαθος ημερομηνια), απλα εχει εκλειψει το εν λογω "προβλημα".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.