Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με μέσα αποθήκευσης...

kounabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται...

Έχω ένα laptop ACER aspire 1672 και έχω πρόβλημα με το dvd-rom τους external usb hard drives και με τα μέσα αποθήκευσης στο δίκτυό μου...ενώ τα βλέπω κανονικά και κάνω browse και όλες τις λειτουργίες ξαφνικά κόβεται οποιαδήποτε επαφή με αυτά μέσα στο πρώτο λεπτό.....:-(

Το σύστημα είναι windows xp sp2 και έχω κάνει format πολύ πρόσφατα...το μόνο αξιοσημείωτο μετά το format είναι ότι άλλαξα τον σκληρό του laptop και τον παλιό τον έκανα external...αφού τον συνέδεσα για την μεταφορά των παλιών μου αρχείων δημιούργησε προβλήματα μάλλον επειδή ο εξωτερικός είχε ακόμα το λειτουργικό μέσα...

Δεν είμαι σίγουρος ότι τα προβλήματα συσχετίζονται αλλά η συμπεριφορά είναι ακριβώς ίδια...

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!

Δημοσ.

περιεργο!!! ενω τα βλεπεις, και δουλεουν ,κανονικα!! δεν μου ακουγεται τοσο για καποιον ιο, αλλα οσο για καποιο conflict(διενεξη συσκευων). τσεκαρε λιγο το IRQ σου με αυτες τις τιμες.

Default ISA IRQ Assignments

IRQ 0 System Timer

IRQ 1 Keyboard

IRQ 2 Cascaded with IRQ 9

IRQ 3 Default COM2 and COM4

IRQ 4 Default COM1 and COM3

IRQ 5 LPT2

IRQ 6 Floppy Drive Controller

IRQ 7 LPT1

IRQ 8 Real Time Clock

IRQ 9 SEE 2

IRQ 10 Open

IRQ 11 Open

IRQ 12 PS/2 mouse or Open

IRQ 13 Math Coprocessor

IRQ 14 Primary Hard Drive controller

IRQ 15 Secondary Hard Drive controller

:shifty:

Δημοσ.

ΔΕΝ παρουσιαζεις conflict! δεν 3ερω ρε μαν!! τι αλλο μπορει να ειναι!! ελπιζω καποιος αλλος φιλος να σου απαντησει.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

λοιπόν δεν είναι πρόβλημα των windows.....μετά από εγκατάσταση ubuntu το προβλημα παραμένει το ίδιο με όλα τα μέσα....το πρόβλημα εμφανίζεται στη μεταφορά αρχείων από κάποιο μέγεθος και πάνω.....δεν το έχω συγκεκριμενοποιήσει αλλά η μεταφορά ενός αρχείου 3,6GB μου κολλάει μια στα 200MB μια στο 1GB δηλαδή δεν είναι στανταρ...να υποθέσω ότι είναι πρόβλημα της μητρικής?ξέρει κανείς κανα πρόγραμμα που εξετάζει τη μητρική είτε σε windows ή σε ubuntu??

ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...