Προς το περιεχόμενο

Απεγκατάσταση Ubuntu

nikolakis25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πως θα μπορουσα να βγαλω το ubuntu απο το pc??

ειναι εγκατεστημενο με dual boot μαζι vista

Είναι εγκατεστημένα με το wubi? Ή σε ξεχωριστό partition? Αν είναι με το wubi, πηγαίνεις απλώς στο add/remove των windows, βρίσκεις τα ubuntu και πατάς απεγκατάσταση. Μόνο αυτό. Αν τα έκανες με ξεχωριστό partition, θα πρέπει να σβήσεις το partition. Με κάποιο πρόγραμμα όπως το Partition magic ή το acronis partition manager είναι πολύ εύκολη υπόθεση!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κανοντας κανονικα format στο partition που το περιεχει και μετα επαναφερεις τον bootloader των vista οπως λεει εδω

Αν εκανες την εγκατασταση με wubi, θα πας στην προσθαφαιρεση προγραμματων των vista και θα κανεις "απεγκατασταση" απο εκει.

πως θα μπορουσα να βγαλω το ubuntu απο το pc??

ειναι εγκατεστημενο με dual boot μαζι vista

Οι λογοι τωρα:

δυστυχως δεν εχω χρονο να ασχοληθω και το σημαντικοτερο χρειαζομαι τα 50Gb που το εχω εγκαταστηση!!!!

δεν θα αργησω να επανελθω παντως!!!

αρκει να παρω ενα 2ο σκληρο....

πραγματικα ευχαριστω για την βοηθεια σας!!!!

Τοτε κακως εδωσες 50 ολοκληρα GB για το linux!

10 ειναι υπερ-αρκετα για μια βασικη εγκατασταση (σοβαρης διανομης παντα, δηλαδη οχι ubuntu ultimate πχ), ακομα και με ξεχωριστο /home partition.

• 6 μήνες μετά...

Καλησπέρα! μπορώ να απεγκαταστήσω τα Ubuntu 9.04 μέσα από το ίδιο το περιβάλλον ? έχει πρόβλημα το dvd-rom και δεν αναγνωρίζει κανένα cd ..επίσης το netbook μου δεν έχει floppy :( ούτε από windows μπορώ να δουλέψω :fear: ...καμιά ιδέα ????

Πολύ σωστή η ερώτηση του Nicker

Wubi Installer

http://wubi-installer.org/

Ubuntu Installer για windows είναι.

Με αυτό έκανες της εγκατάσταση?

Εάν ναι εδώ μπορείς να βρεις τις πληροφορίες που ψάχνεις

http://wubi-installer.org/faq.php

Τελικά μέσω wubi έκανα την εγκατάσταση..το είδα το Link για το wubi (και ευχαριστώ ) απλά εκεί σου λέει πως να κάνεις απεγκατάσταση μέσω windows ..εγώ δε μπορώ να μπω στα vista γιατί κολλάνε με το που φορτώσουν.. οπότε ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει μέσω Ubuntu (αν γίνεται δηλαδή) :( καμιά εναλλακτική ???

ΠΟΛΥ μπερδεμένο το post σου!

Λες:

- Έβαλες το ubuntu μέσω wubi.

- Τα vista σου δεν λειτουργούν.

- Το netbook σου δεν έχει floppy (????? netbook με vista?)

- Θέλεις να βγάλεις το ubuntu.

Απορίες:

- Αφού θα βγάλεις το ubuntu και τα vista δεν λειτουργούν, τι λειτουργικό θα έχεις μετά;;; :mrgreen:

- Για τι pc μιλάμε;

@nicker: τις πιο πολλές φορές το πιο προφανές είναι και το πιο δύσκολο να το σκεφτείς!!! τα διέγραψα μια χαρά!

@aztec: δε σκέφτηκα να κρατήσω backup όταν έπρεπε και το πληρώνω τώρα..Τουλάχιστον από αύριο μπαίνει για full service..

Ευχαριστώ για τη βοήθεια !!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:35 ----------

μπερδεμένη είναι η κατάσταση όχι το post.. απλά επειδή θα το πάω να μου φτιάξουν το laptop (κολλάνε τα Vista, πρόβλημα στο ρυθμιστή έντασης ήχου , πρόβλημα στο cd-rom) και θέλω να με καλύπτει η εγγύηση , ήθελα να σβήσω τα Ubuntu σε περίπτωση που μου πουν οτιδήποτε.

Ε όχι, να σου πουν ότι δεν ισχύει η εγγύηση επειδή έβαλες ubuntu. Θα ήταν η απόλυτη καφρίλα... Ίσα ίσα που μπορεί να ψάρωναν κιόλας και να σε αντιμετώπιζαν και πιο σοβαρά απ' ό,τι συνήθως αντιμετωπίζουν τους πελάτες τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...