Προς το περιεχόμενο

Προβλημα στον ηχο

giota230

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια!!! Συγχαρητηρια για το σιτε ειναι πολυ κατατοπιστικο ακομα και για εμας τους ασχετους. Θα ηθελα τη βοηθεια σας οσον αφορα θεματα ηχου στον υπολογιστη. Εχω WINDOWS XP κ οταν μπαινω στο internet δε μπορω να ακουσω βιντεακια απο το YOUTUBE ακουω ομως σταθμους τι γινεται??? οταν ανοιγω τη ρυθμιση της εντασης του ηχου μου λεει οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμες ενεργες συσκευες μειξης. τι να κανω??? Ευχαριστω!!!

Δημοσ.

σβησε τον flash player και ξαναβαλτον...αλλα πριν απο αυτο μηπως εχεις βαλει 2 διαφορετικα ζευγαρια ηχεια στο pc ? δηλαδη να εχεισ συνδεσει και στις 2 εξοδους κατι? επισης με αλλο brownser δοκιμασες?

Δημοσ.

εχω laptop οποτε δουλευω χωρις εξωτερικα ηχεια. μηπως να κανω update to flash player εχω κατεβασει κ το realplayer μηπως να το κανω απεγκατασταση?

Δημοσ.

Εννοείται ότι θα πρέπει να περάσεις την τελευταία έκδοση του Adobe Flash plugin, αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Σε Firefox, μπορείς να δεις την τρέχουσα έκδοση του Flash plugin (και όλων των υπολοίπων) από Tools > Add-ons > καρτέλα Plugins. Στο site της Adobe η πιο πρόσφατη διαθέσιμη έκδοση είναι η 10.0.22.87 τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές.

Επίσης, ένα από τα google suggestions όταν βάλεις στη search bar τη λέξη "flash" είναι το "flash player no sound":

>http://www.google.gr/search?q=flash+player+no+sound

Σε πολλά από τα αποτελέσματα αναφέρεται μία περίεργη περίπτωση σφάλματος στο Μητρώο (Registry) των Windows που προκαλεί το πρόβλημα και προτείνονται τρόποι επίλυσής του...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...