Tuko Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε kettlebells στην Ελλάδα και κατα προτίμηση στην Αθήνα;
Tuko Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Ευχαριστώ, το είχα ήδη δει αυτό, αλλά δεν είναι καν κατάστημα, 1 κινητό έχει μόνο, ποιος ξέρει τι παίζει. ^^ Έπρεπε να πω ότι το είχα ήδη βρει αυτό, λάθος μου.
Toufas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 ε ναι ποιος ξερει τι παιζει ας μην παρεις να μην μαθεις...
Pablo_Hasan Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 εχω δει σε μαγαζια που εχουν ειδη γυμναστηριου, αλλα γιατι να μην παρεις απλα βαρακια; Οι ασκησεις που δειχνει γινονται και με αλτηρες...
Tuko Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 1 παράδειγμα: Πως θα κάνεις τα πετάγματα με αλτήρες...(flips) ή snatches; Άμα δεις βίντεο στο youtube θα δεις ΠΑΡΑ πολλές ασκήσεις που δε γίνονται με αλτήρες. Η λαβή και το σφαιροειδές είναι όλα τα λεφτα. Επίσης, αυτά σε αναγκάζουν να έχεις απόλυτη ισοροπία στο σώμα και να χρησιμοποιείς περισσότερες μυικές ομάδες. @ Τούφας - Ο τύπος δεν έχει κατάστημα καν, δε πρόκειται να πάρω απο κάποιον που δεν έχει κατάστημα και έχει μόνο 1 κινητό στο σάιτ. Αν θες πάρε εσύ να μας ενημερώσεις Παιδιά - On-topic παρακαλώ, αν ξέρει κάποιος που, ας ενημερώσει.
frenzy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Ο τύπος δεν έχει κατάστημα καν, δε πρόκειται να πάρω απο κάποιον που δεν έχει κατάστημα και έχει μόνο 1 κινητό στο σάιτ. Kι όμως καλά σου λέει. Πάρε ένα τηλ. γιατί μπορεί ο τύπος πχ να το κάνει σα δεύτερη δουλειά και να τα βγάζει σε χυτήριο εξωτερικό κατά παραγγελία. Δεν χάνεις τίποτα να πάρεις
DrLo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 1 παράδειγμα: Πως θα κάνεις τα πετάγματα με αλτήρες...(flips) ή snatches; Άμα δεις βίντεο στο youtube θα δεις ΠΑΡΑ πολλές ασκήσεις που δε γίνονται με αλτήρες. Η λαβή και το σφαιροειδές είναι όλα τα λεφτα. Μου κίνησες την περιέργεια. Βάλε αν θες κάνα link
kosmasgr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 HΘελα και εγώ να πάρω κάποια στιγμη. Δεν είναι απαραίτητο να τα πάρεις απο Ελλάδα. Δες και ebay έχει αρκετά
Tuko Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Πηγαίνετε στο youtube και γράψτε "kettlebells". Εμένα μου κίνησαν την περιέργεια 1-2 βιβλία που διάβασα όπως το "Naked Warrior" του Ρώσου Pavel Tsatsouline και έχει δίκιο σε πολλά πράγματα. http://en.wikipedia.org/wiki/Pavel_Tsatsouline http://en.wikipedia.org/wiki/Kettlebell
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.