Προς το περιεχόμενο

port forward se zyxel 660hw-d1

dkns2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω ένα μέρος της διαδικασίας του port forward στο zyxel 660hw-d1. Έχω κάνει static IP όπως πρέπει. Στο ΝΑΤ του ρούτερ έχω κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για το άνοιγμα πόρτας utorrent αλλά δεν ξέρω τι να κάνω στο Firewall του ρούτερ. Τα source address και destination address τα αφήνω και τα δύο στο Any ή βάζω σε κάποιο από τα δυο την static IP?

Στο portforward.com στο συγκεκριμένο σημείο λέει να γίνει απενεργοποίηση του Firewall και δεν αναφέρει κάτι άλλο.

Παρακαλώ βοηθήστε με

Δημοσ.

Εαν στο firewall-->general το wan to lan το εχεις ρυθμισει σε permit τοτε το nat αρκει. Εαν το εχεις σε drop τοτε κανεις wan to lan add rule, source any, destination any, και customised service

Δημοσ.
Εαν στο firewall-->general το wan to lan το εχεις ρυθμισει σε permit τοτε το nat αρκει. Εαν το εχεις σε drop τοτε κανεις wan to lan add rule, source any, destination any, και customised service

Καταρχήν σε ευχαριστώ για την απάντηση. Προβληματίζομαι αν στο destination πρέπει να μπει η στατική ΙΡ που έχω ορίσει. Η αλήθεια είναι δεν έβαλα πολλά τόρρεντ για να το σκαλίσω.

Όποιος άλλος μπορεί να επιβεβαιώσει/απορρίψει αυτό που έγραψε ο Foti ας με βοηθήσει παρακαλώ

Δημοσ.

Τι παιζουμε το fatus olous με τον Μητσικωστα?

Την στατικη IP που θα παει το torrent την δηλωσες στο ΝΑΤ.

Aυτο που κοιτας ειναι για αλλους λογους, πχ μπορεις προσθεσεις εναν κανονα

permit-->source any-->destination 192.168.1.2-->service msn messanger

να επιτρεπεις το msn στο δευτερο pc

Drop-->source any-->destination 192.168.1.2--> service http -->day Mon-Fri

αλλα παραλληλα να μην εχει ιντερνετ τις καθημερινες ωστε να διαβαζει το παιδι σου τα βιβλια του αλλα να μπορει να επικοινωνει με messenger με το ξαδερφακι σας στην Αυστραλια!!

Καλο ε?

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ και πάλι. Δεν σε αμφισβητώ απλά ζήτησα και κάποια άλλη γνώμη από το φόρουμ. Εσυ μου προτείνεις να το έχω permit το wan to lan ή drop με εισαγωγή του rule που μου έγραψες? Δεν τα κατέχω και πολύ αυτά.

Δημοσ.

καταρχην δοκιμασε χωρις να πειραξεις τιποτα στο firewall.σε πολλα ρουτερ ta rules sto nat κανουν overide το firewall.δοκιμασε με πχ το τεστ του emule να δεις αν ειναι ανοιχτα τα Ports γιατι με κατεβασμα ειναι ολα σχετικα.επισης αν εχεις οτενετ κλεισε την αυξημενη ασφαλεια απο το site της otenet διοτι κοβει πορτες.επισης υπαρχει και η λυση να κλεισεις πραγματι το firewall.

Δημοσ.
Σε ευχαριστώ και πάλι. Δεν σε αμφισβητώ απλά ζήτησα και κάποια άλλη γνώμη από το φόρουμ. Εσυ μου προτείνεις να το έχω permit το wan to lan ή drop με εισαγωγή του rule που μου έγραψες? Δεν τα κατέχω και πολύ αυτά.

Σε εταιρειες για ασφαλεια βαζω drop και rules. Στο σπιτι δεν υπαρχει προβλημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...