Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση σχετικά με την Α'λυκείου

arsenal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
παιδιαααα θελω την βοηθεια σας..

ειμαι α λυκειου και εχω μεινει σε τεσσερα μαθηματα,συγκεκριμενα αλγεβρα φυσικη χημεια και γεωμετρια, αλλα μεσο ορο βγαζω πολυ πιο πανω απο το 9.5

τι θα γινει με την περιπτωση μου θα γραψω και τον σεπτεμβρη η γλιτωσα?

απο οσο θυμσμαι(περσι τελειωσα το λυκειο) θα δωσεις το σεπτεμβρη και αν γραψεις γυρο στο 7 με 8(δεν γνωριζω και τους προφορικους σου βαθμους) θα περασεις....αλλα ρε φιλε εχεις πολυ πιο πανω απο 9,5 και εμεινες σε τεσσερα μαθηματα???

καλο κουραγιο και καλο διαβασμα.....εχεις δυσκολο καλοκαιρι....

Δημοσ.

κοιταξτε εχω μεσο ορο και των 2 τετραμηνων

αλγεβρα 12

γεωμετρια 11,5

φυσικη 12,5

χημεια 10,5

αλλα στις εξετασεις πολυ χαλια ας πουμε μοναδα..... :/

Δημοσ.
κοιταξτε εχω μεσο ορο και των 2 τετραμηνων

αλγεβρα 12

γεωμετρια 11,5

φυσικη 12,5

χημεια 10,5

αλλα στις εξετασεις πολυ χαλια ας πουμε μοναδα..... :/

Δηλαδή για να καταλάβω σου βάζανε 5-6? :shifty:

Έχει 5 χρόνια που τέλειωσα το λύκειο αλλά δε θυμάμαι να υπήρχε ποτέ τέτοιο θέμα ..Τι σκατά, ας αποφασίσουν ποτέ ένα σύστημα ...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για να μείνεις στο λύκειο μας λένε οι καθηγητές πρέπει να στήλεις πολλές αιτήσεις και να καταβάλεις μεγάλες προσπάθειες .

π.χ. Βαθμός μαθηματικών 1ο τετράμηνο + Βαθμός μαθηματικών 2ο τετράμηνο + Βαθμός γραπτών στα μαθηματικά (εξετάσεις) : 3 > 9.5 μέσο όρο .

Δημοσ.

οταν εχει καταντησει μαγκια το να μη διαβαζεις,οταν το να εχεις πεταμενα τα βιβλια αδιαφορωντας για το τι θα τα κανεις ειναι δειγμα του ποσο ΙΝ και σταρχιδιστης εισαι,οταν δεν πας σχολειο και οταν πας κοιμασαι ή απλα πηγαινεις για τον χαβαλε σου,για να κανεις σαματα στην ταξη ωστε να εξοργισεις τον καθηγητη και να γελανε οι αλλοι συμμαθητες μαζι σου για το κατορθωμα σου

τοτε το να τρεχεις και να λες τι θα κανω τωρα με τα μαθηματα που εμεινα ειναι απλα υποκριτικο ............

ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...