Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση σχετικά με την Α'λυκείου

arsenal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά δεν έχω καταλάβει κάτι γιατί ακούω διάφορα.....θέλω κάποιος με σιγουριά να μου ξεκαθαρίσει κάτι....στην α'ύκείου αν βγάλεις ενα Μ.Ο 15 και μόνο σε ένα μάθημα δεν συμπληρώσεις 28 θα δώσεις σε αυτό το μάθημα πάλι τον αύγουστο η περνάς επειδή έχεις καλό Μ.Ο?

Δημοσ.
Παιδιά δεν έχω καταλάβει κάτι γιατί ακούω διάφορα.....θέλω κάποιος με σιγουριά να μου ξεκαθαρίσει κάτι....στην α'ύκείου αν βγάλεις ενα Μ.Ο 15 και μόνο σε ένα μάθημα δεν συμπληρώσεις 28 θα δώσεις σε αυτό το μάθημα πάλι τον αύγουστο η περνάς επειδή έχεις καλό Μ.Ο?

Απ'όοοοοσο θυμάμαι, εξαρτάται αν το μάθημα είναι βασικό ή δευτερεύον (κάπως έτσι τα λέγανε νομίζω).

Δημοσ.

Εγώ θυμάμαι ότι στο γυμνάσιο έπρεπε να συμπληρώσουμε το 28. Στο λύκειο έπρεπε να γράψουμε πάνω απ' τη βάση. Το λύκειο το τελείωσα το 2003..

Δημοσ.

Σε εμας ο μαθηματικος μας ειπε οτι συμψηφιζετε 1ο κ 2ο τετραμηνο + αυτα που γραφεις στο τελος...τελοσπαντον μας ειπε οτι στο τελος πρεπει να εχουμε βγαλει γενικο μεσο ορο πανω απο 9,5 και αρχισαμε τα πανηγυρια.Τωρα ολη η 1η ετσι πιστευει οτι γινεται... :rolleyes:

Δημοσ.

Στο λύκειο ξέρω οτι άν κοπείς σε κάποιο μάθημα πχ με 7 παίρνεις απο άλλα μαθήματα που έχεις περάσει πχ με 16 και συμπληρώνεις ωστε να πιάσεις το 9,5.

Αυτό ήξερα μέχρι και πέρσυ που ήμουν 3η...

Δημοσ.
Στο λύκειο ξέρω οτι άν κοπείς σε κάποιο μάθημα πχ με 7 παίρνεις απο άλλα μαθήματα που έχεις περάσει πχ με 16 και συμπληρώνεις ωστε να πιάσεις το 9,5.

Αυτό ήξερα μέχρι και πέρσυ που ήμουν 3η...

Αυτό ακριβώς ισχυεί φίλε.

Δημοσ.

απλα πρεπει να βγαλεις μ.ορο πανω απο 9.5 στο μεσο ορο τον 2 τετραμηνων και γραπτων!αμα βγαλεις κατω απο 9.5 τοτε δινεις οτι μαθημα εχει λιγοτερο απο 9 μ.ορο!η γυμναστικη σεπ και καποια μαθηματα επιλογης οπως η πληρφορικη δεν μετρανε στο μ.ορο αλλα οπως σχεδιο μετρανε (δυστυχως :-P)!γενικως ειναι πολυ δυσκολο να μεινεις σε μαθηματα!ας πουμε περισυ σε εμας μονο 3 ατομα απο ολη την πρωτη εμειναν και τα ειχαν τελειως μα τελειως ολα γραμμενα στα @@ τους!

Δημοσ.

Είναι πολύ δύσκολο να μείνεις στο Λύκειο. Για να περάσεις χρειάζεσαι Γενικό Μέσο Όρο χρονιάς 9,5 και πάνω. Και να μη καταφέρεις να βγάλεις 9,5 μέσο όρο σε ένα μάθημα, δε μένεις καθώς ο γενικός μέσος όρος μετράει.

Σε περίπτωση όμως που δεν έχεις βγάλει 9,5 σε πολλά μαθήματα (καμιά 6αριά+ πρέπει να 'ναι) τότε είσαι μετεξεταστέος και ξαναδίνεις τα μαθήματα αυτά τον Σεπτέμβρη.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ανέκδοτο έχει καταντήσει το σχολείο.

Και δυστυχώς, ούτε καν αστείο ανέκδοτο.

Δημοσ.
απλα πρεπει να βγαλεις μ.ορο πανω απο 9.5 στο μεσο ορο τον 2 τετραμηνων και γραπτων!αμα βγαλεις κατω απο 9.5 τοτε δινεις οτι μαθημα εχει λιγοτερο απο 9 μ.ορο!η γυμναστικη σεπ και καποια μαθηματα επιλογης οπως η πληρφορικη δεν μετρανε στο μ.ορο αλλα οπως σχεδιο μετρανε (δυστυχως :-P)!γενικως ειναι πολυ δυσκολο να μεινεις σε μαθηματα!ας πουμε περισυ σε εμας μονο 3 ατομα απο ολη την πρωτη εμειναν και τα ειχαν τελειως μα τελειως ολα γραμμενα στα @@ τους!

Έτσι ακριβώς θέλει προσπάθεια για να μείνεις. Πάντως σε εμάς ( αυστηρό σε βαθμολόγηση σχολείο) κοιτούσαν και το μέσο όρο σου οι καθηγητές.Αυτό το κάνανε και καθηγητές που βαριόντουσαν να βαθμολογήσουν( πρωτότυπο:lol:) και σου βάζανε το μέσο όρο σου:shock:Π.χ. εγώ σε όλα τα ενδοσχολικά έγραφα άσσο στην τρίτη λυκείου και στο τέλος λίγο πάνω από τη βάση( τα είχα τελείως γραμμένα όμως τα ενδοσχολικά) και έπαιρνα αρκετά παραπάνω ( γύρω στο 15-16) λόγω καλού μέσου όρου. Γενικά για να μείνεις θέλει πολύ προσπάθεια:lol:

Δημοσ.

Ωραια λοιπον...τσεπωσαμε και την Δευτερα...:devil:

Αντε και απο του χρονου,πρωτα ο θεος... ξεκιναμε το διαβασμα :devil::eek:

B)

Δημοσ.

Καλά είπαμε χαλαρά και ότι πολύ δύσκολο να μείνεις αλλά σε κάποια μαθήματα πρέπει να διαβάζεις υποτυπωδώς για να έχεις βάσεις (π.χ. μαθηματικά) αλλιώς τα κενά θα φανούν κάποια στιγμή. Ειδικά από κενά μαθηματικών το κατέχω το θέμα, ευτυχώς πρόλαβα και το έσωσα το θέμα μέχρι Α λυκείου:-D

Δημοσ.

Ενταξει εγω το συνηθησα πλεον με τα μαθηματικα... :lol:

διαβασμα μηδεν εκι(η βαρεμαρα της ηλικιας...στο μαθημα που εχω πολλα κενα:eek:)

Αλλα γενικα στα θεωριτικα τα παω καλα(16 κ 17)...χωρις πολυ διαβασμα...

Αρα χαλαρα...και του χρονου βουρ για θεωριτικη;)

:lol:

Δημοσ.

να ξερεις ομως οτι την αλγεβρα μπορει να την χρειαστεις οποτε προσεχε και λιγο!γενικως και εγω που ειμαι θετικη (του χρονου λεω για τεχνολογικη) δινω μεγαλυτερη σημασια στην αλγεβρα διοτι ειναι το μονο που θα μου χρειαστει για του χρονου ολα τα υπολοιπα καινουρια!εγω θα σου προτεινα να μην το δεις με το σε πιο μαθημα εισαι καλος γιατι μπορεις να σου αρεσει καποιο αλλο επαγγελμα εκτος απο τα επαγγελματα που μπορεις απο θεωριτικη!δεν λεω μπορεις να πας και για αυτα αλλα απο οτι ξερω χανεις μοναδες!

υγ:του χρονου παντως στα μαθηματα που σε νοιαζουν δηλαδη κατευθυνση με λιγο διαβασμα δεν την βγαζεις!τωρα τα περναω και εγω για αυτο στο λεω!δεν σπαω στο διαβασμα αλλα τουλαχιστον προσπαθω λιγο σε αυτα που με νοιαζουν(φυσικη-μαθηματικα-εκθεση)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

παιδιαααα θελω την βοηθεια σας..

ειμαι α λυκειου και εχω μεινει σε τεσσερα μαθηματα,συγκεκριμενα αλγεβρα φυσικη χημεια και γεωμετρια, αλλα μεσο ορο βγαζω πολυ πιο πανω απο το 9.5

τι θα γινει με την περιπτωση μου θα γραψω και τον σεπτεμβρη η γλιτωσα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...