Προς το περιεχόμενο

HP Pavilion dv6760ev. εχει βαλει κανεις ΧΡ με επιτυχια ? δουλευει σωστα ?


geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
HP Pavilion dv6760ev. εχει βαλει κανεις ΧΡ με επιτυχια ? δουλευει σωστα ?

 

Δεν έχει κανένα περίεργο configuration σαν υπολογιστής (μπορείς να βρείς εύκολα όλους τους drivers για XP) οπότε δεν βλέπω κανένα λογο για να μην δουλεύει σωστά.

Δημοσ.

εαν δει κανεις στην επισημη σελιδα με τους drivers θα δει οτι αυτοι οπου αφορουν τα vista ειναι πολυ περισσοτεροι απο αυτους των ΧΡ.

πχ σε αυτους για τα ΧΡ δεν δινουν drivers για την καρτα ηχου...

 

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?product=3686154&lc=en&cc=us&dlc=en&lang=en&cc=us

Δημοσ.

γενικα η σειρα DV9χχχχ. δεν παρουσιαζει προβλημα σε οδηγους. προσωπικα εγω(model:dv9093eu) εχω δοκιμασει, εκτος απο τα ΧΡ τα μανησια.,που ειχε, {ΧΡ enpro,SuSE.10+11, Ubuntu 8,vista32bit,και Windows 7 64bit , με τα οποια ειμαι τωρα. Kαι στα 6 λειτουργικα που εγκατεστησα δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα λειτουργουσαν/λειτουργουν ολα κανονικα με Vista driver's και /Suse/ubuntu αντοιστιχα.

Δημοσ.

μαλλον εισαι ο ανθρωπος οποιος μπορει να δωσει τις πιο εμπεριστατομενες απαντησεις.

στο λειτουργικο ΧΡ υπαρχαν πραγματα απο το hardware του μηχανηματος τα οποια τα εχανες σε σχεση με τα vista ?

το λεω μιας και οποως εχω αναφερει και παραπανω οι drivers οπου δινει η εταιρεια για τα ΧΡ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους για τα vista

Δημοσ.

οχι φιλε.. τα παντα λειτουργουσαν/ουν κανονικα! και η καμερα και το cardreader,και synpaptics, και nvdia, κλπ.

 

οτι θελεις και μπορω να βοηθησω , αν μενεις θεσσαλονικη το κιταμε απο κοντα να πιουμε και ενα καφεδακι. ;o)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...