Προς το περιεχόμενο

πρόταση αναβάθμισης μέχρι 500 ευρώ

Panathinaikara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω ένα P4 2.4 ghz, mobo Asus P4c800 deluxe,2 gb μνημη pc3200, hd 120 gb wd 7200, ΑGP Geforce FX 5600,τροφοδοτικό δεν ξέρω αλλά ίσως χρειαστώ καινούριο γιατί όλο κάτι νουμερα μου κανει το PC.Γενικά δεν πολυπαίζω παιχνίδια, κυρίως browsing, ταινίες (+ HD) , μόνιμο downloading, εντάξει θα παίζω και κανα παιχνιδάκι που και που

Γενικά το έχω παρατήσει το θέμα τα τελευταία χρόνια και δεν ξέρω και πολύ τι παίζει.

Μπορείτε να βοηθήσετε;

Δημοσ.

Άρα χρειάζεσαι τροφοδοτικό επεξεργαστή μητρική κάρτα γραφικών και μνήμες, κρατάς κουτί σκληρό και dvd-rw σωστά η θα τα αλλάξεις και αυτά??

Να μια πρόταση

Τροφοδοτικό: Enermax EMD525AWT MODU82 PSU (525W)

Επεξεργαστής: AMD PHENOM 9950 2.6GHZ QUAD-CORE

Μητρική : MSI KA790GX

Μνήμες: GEIL GX24GB6400DC DDR2 VALUE RAM 4GB

Σκληρός: WESTERN DIGITAL WD6401AALS 640GB

450€ περίπου!

Κάρτα γραφικών έχει η μητρική εάν δεν σε καλύψει αργότερα βάζεις μια άλλη!

Δημοσ.
Άρα χρειάζεσαι τροφοδοτικό επεξεργαστή μητρική κάρτα γραφικών και μνήμες, κρατάς κουτί σκληρό και dvd-rw σωστά η θα τα αλλάξεις και αυτά?? Να μια πρόταση Τροφοδοτικό: Enermax EMD525AWT MODU82 PSU (525W) Επεξεργαστής: AMD PHENOM 9950 2.6GHZ QUAD-CORE Μητρική : MSI KA790GX Μνήμες: GEIL GX24GB6400DC DDR2 VALUE RAM 4GB Σκληρός: WESTERN DIGITAL WD6401AALS 640GB 450€ περίπου! Κάρτα γραφικών έχει η μητρική εάν δεν σε καλύψει αργότερα βάζεις μια άλλη!

QUAD CORE????

κυρίως browsing, ταινίες (+ HD) , μόνιμο downloading, εντάξει θα παίζω και κανα παιχνιδάκι που και που

Την δουλεία που θέλει να κάνει ο φίλος την κάνει και με dual!!!

...του βαζω οτι καλυτερο μπορει να αγορασει με τα χρηματα που δινει, που σιγουρα δεν περιλαμβανουν ενα bugged cpu και ραμ του κιλου ;)

Δημοσ.

Καλά μην θυμώνεις κιόλας, κουβέντα κάνουμε!!!!!!!

Βάζοντας DDR3 θα δώσει +70€, χωρίς λόγο κατά την άποψη μου πάντα!

Όντος και με διπύρηνο θα έκανε τι δουλειά του, με έναν Intel Core 2 Duo 8400 ας πούμε, με την ίδια τιμή με τον AMD όμως, διαλέγει και παίρνει!;)

Δημοσ.

ε έχω και 2 εξωτερικούς 850 gb οπότε δε θα χρειαστώ και πολύ ακόμη χώρο. thanx για τις απαντήσεις σας

Να κάνω και μια άλλη ερώτηση: μιας και υπάρχει περίπτωση από χρόνου να φύγω εξωτερικό,υπάρχει περίπτωση να αφήσω τον υπολογιστή εδώ.

μπορείτε να μου προτείνετε και μια λιγότερο δραστική σύνθεση αναβάθμισης; Το σκεπτικό είναι να αφήσω αυτό το PC εδώ για τους δικούς μου, να κάνουν τις εργασίες-κείμενα-παρουσιάσεις,scannarismata άντε και λίγο στο Internet, downloading και να μην πάνε χαμένα τα motherboard, υπάρχον επεξεργαστής, μνήμες και να πάρω καινούριο μηχάνημα στο εξωτερικό.

Δλδ αυτό που ζητάω είναι απλές αλλαγούλες που θα βελτιώσουν τις επιδόσεις χωρίς πολλά πολλά . Ήδη το τροφοδοτικό και η κάρτα γραφικών αρχίζουν τις ξαφνικές επανεκινήσεις, το DVD RW απλά άθλιο(4χ)και μάλλον είναι για σουτάρισμα.

Αny ideas?

Δημοσ.
ε έχω και 2 εξωτερικούς 850 gb οπότε δε θα χρειαστώ και πολύ ακόμη χώρο. thanx για τις απαντήσεις σας

Να κάνω και μια άλλη ερώτηση: μιας και υπάρχει περίπτωση από χρόνου να φύγω εξωτερικό,υπάρχει περίπτωση να αφήσω τον υπολογιστή εδώ.

μπορείτε να μου προτείνετε και μια λιγότερο δραστική σύνθεση αναβάθμισης; Το σκεπτικό είναι να αφήσω αυτό το PC εδώ για τους δικούς μου, να κάνουν τις εργασίες-κείμενα-παρουσιάσεις,scannarismata άντε και λίγο στο Internet, downloading και να μην πάνε χαμένα τα motherboard, υπάρχον επεξεργαστής, μνήμες και να πάρω καινούριο μηχάνημα στο εξωτερικό.

Δλδ αυτό που ζητάω είναι απλές αλλαγούλες που θα βελτιώσουν τις επιδόσεις χωρίς πολλά πολλά . Ήδη το τροφοδοτικό και η κάρτα γραφικών αρχίζουν τις ξαφνικές επανεκινήσεις, το DVD RW απλά άθλιο(4χ)και μάλλον είναι για σουτάρισμα.

Αny ideas?

to ξαναquotaro για να πάει στη 2η σελίδα

Δημοσ.
@nikos21aek

η μητρική που quotάρεις + οι μνήμες που προτείνεις = νο κουκου ;)

Νο κούκου για overclock; Γιατί οι χρήστες που κλοκάρουν είναι περίπου το 0,05% των χρηστών Η/Υ.Μπορεί να λέω και πολύ..Για χρήστη που δεν έχει σκοπό να κλοκάρει και δεν θέλει ασυμβατότητες και bsod με το που του έρθει το pc σπίτι no1 είναι.Και εννοείται μέσα στο μικρό budget.Άλλο τι θα ήθελες εσύ στο pc σου άν ήσουν στη θέση του παιδιού που κάνει το θέμα και άλλο το τι χρειάζεται το παιδί που κάνει το θέμα..Μιλάμε για αναβάθμιση από p4 σε κάτι καλύτερο..Δεν νομίζω στα λεφτά των ram που quotάρω να υπάρχει κάτι πιό ασφαλές..Και με 8gb δεν νομίζω να μην υπερκαλύψει τις ανάγκες του..ακόμη και με 4gb κυριλέ θα είναι πιστεύω.Μητρική δεν έβαλα από ότι βλέπω.

Δημοσ.

η μητρικη που εβαλα και quotares παιρνει ddr3...

Νο κούκου για overclock; Γιατί οι χρήστες που κλοκάρουν είναι περίπου το 0,05% των χρηστών Η/Υ.Μπορεί να λέω και πολύ..Για χρήστη που δεν έχει σκοπό να κλοκάρει και δεν θέλει ασυμβατότητες και bsod με το που του έρθει το pc σπίτι no1 είναι.Και εννοείται μέσα στο μικρό budget.Άλλο τι θα ήθελες εσύ στο pc σου άν ήσουν στη θέση του παιδιού που κάνει το θέμα και άλλο το τι χρειάζεται το παιδί που κάνει το θέμα..Μιλάμε για αναβάθμιση από p4 σε κάτι καλύτερο..Δεν νομίζω στα λεφτά των ram που quotάρω να υπάρχει κάτι πιό ασφαλές..Και με 8gb δεν νομίζω να μην υπερκαλύψει τις ανάγκες του..ακόμη και με 4gb κυριλέ θα είναι πιστεύω.Μητρική δεν έβαλα από ότι βλέπω.

1)ο/c πλεον κανουν και οι ασχετοι αρα απομειναν οι φοβισμενοι ;)

2) 8gb ραμ ειναι υπερβολη και οσο βλεπουμε οτι η m$ πηρε το μαθημα της σχετικα με τα βιστα θα παραμεινουν υπερβολη για καιρο ακομα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...