Προς το περιεχόμενο

NVidia 9400GT + επαννεκινήσεις στα Vista..... :(

mkapten

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά!

Έχω μια κάρτα γραφικών NVidia 9400GT και προσφάτως έβαλα Windows Vista Ultimate αλλά όποτε πάω να εγκαταστήσω τους drivers της κάρτας γραφικών, είτε τους τελευταίους από την NVidia είτε αυτούς από το cd της, αφού κάνει restart το pc και πάει να μπεί στα ξανά windows, τότε πάντα μου σβήνει η οθόνη, απενεργοποιείται δηλαδή και το λαμπάκι της γίνεται από πράσινο -> πορτοκαλί. Η οθόνη είναι μια LG L1730P TFT με σύνδεση σε DVI θύρα. Τι λέτε ότι μπορεί να φταίει? :rolleyes:

Δημοσ.

Έχω βάλει τα τελευταία bios αλλά δεν έχω δοκιμάσει την κάρτα σε άλλο pc...

Δοκίμασα την κάρτα γραφικών και σε άλλα vista και παίζει κανονικά...τι να πω, δε ξέρω τι συμβαίνει. Η gpu είναι από την Gigabyte όπως και η μητρική, μοντέλο EP31-DS3L.

Δημοσ.

Guys το βρήκα! ΟΚ να είστε καλά! Έφταιγε το ότι είχα συνδεδεμένο πάνω στην κάρτα γραφικών και το s-video, με αποτέλεσμα τα δίνει αμέσως εικόνα στην τηλεόραση, αφού την αναγνώριζε μάλλον ως κύρια οθόνη. Γι' αυτό και έσβηνε η οθόνη του pc. Στα XP δε το έκανε αυτό...

Δημοσ.
Guys το βρήκα! ΟΚ να είστε καλά! Έφταιγε το ότι είχα συνδεδεμένο πάνω στην κάρτα γραφικών και το s-video, με αποτέλεσμα τα δίνει αμέσως εικόνα στην τηλεόραση, αφού την αναγνώριζε μάλλον ως κύρια οθόνη. Γι' αυτό και έσβηνε η οθόνη του pc. Στα XP δε το έκανε αυτό...

xexe, το έχω πάθει και εγώ άπειρες φορες με την HDMI! τώρα πια το γνωρίζω καλά :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...