KRITOLAOS Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Αγορασα πριν λιγες μερες απο τα e-shop εναν εξωτερικο σκληρο 120gb Maxtor.Eκει αποθηκευσα σημαντικες φωτογραφιες μου αρκετων ετων και διαφορα αλλα αρχεια μου συνολικου χωρου 36gb.χθες εντελως ξαφνικα δεν μπορω να μπω στο σκληρο δισκο μου.Για να γινω πιο λεπτομερης,παω my computer βλεπω ολους τους σκληρους δισκους μου κανω κλικ στον maxtor και δεν μου τον ανοιγει!!ασε που τρωει και κολλημα για λιγη ωρα.μερικες φορες μου βγαζει και μηνυμα να του κανω format!!Να σημειωσω εδω οτι εκανα format στον σκληρο δισκο οταν τον αγορασα.οχι to Quick format αλλα το κανονικο που παιρνει και περισσοτερο χρονο.συν τοι αλλοι ενω οταν τον εκανα conect στο laptop μου τον εβγαζε σαν maxtor onetouch4mini(F) τωρα μου τον διαβαζει σαν local disk(F).παιδια HELP!!!τουλαχιστον καποιο τροπο να παρω τα δεδομενα μου!!!!
dr.scholl Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 η κλασικη λυση που λεω σε ολους,,ανοιγης το κουτακι και τον βαζεις εσωτερικο,μπορει να εχει χαλασει η πλακετιτσα που τον κανει εξωτερικο,,,αν δουλευει,,αντεγραψε τα αρχεια και μετα κλειστον με προσοχη και πηγενετων πισο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.