Προς το περιεχόμενο

Πως μπορω να ξερω αν μητρικη καπουτ???

ergidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την βοηθεια σας παρακαλω.. Εχω ενα παλιο λαπτοπ τουρμπο ξ το οποιο μετα απο μιση ωρα λειτουργιας παγωνει το κερσορ.. Πως μπορω να ξερω αν οντως φτεει η μητρικη (καποιος ετσι ειπε), και οχι τιποτα αλλο??? Υπαρχει τροπος??

Δημοσ.

Μονο ο κερσορας? Ολα το υπολοιπο λειτουργικο δλδ δεν παγωνει?

δοκιμασες να τον ανοιξεις και να τον καθαρισεις απο σκονες με καποιο blower?

επανεγκατασταση λειτουργικου δοκιμασες?

Δημοσ.

αν παγωνει ολο το λειτουργικο μετα απο μιση ωρα το πιο πιθανο ειναι θερμοκρασια και αφου λες και παλιο laptop εγω θα το επαιζα στανταρακι

Δημοσ.

Κατα την γνωμη μου ειναι θερμοκρασιες.Λυσε το laptop και φυσα το με ενα blower οπως σου προτεινε ο χρηστης million voices.Αν δεν γινει κατι κανε επανεγκατασταση λειτουργικου.Μητρικη δεν νομιζω να ειναι γιατι ειπες οτι κολλαει στο μισαωρο.Αν ηταν μητρικη δεν θα κολλαγε σε συγκεκριμενα χρονικ διαστηματα.Κατα 70% ειναι θερμοκρασιες.

Δημοσ.

Αγαπητοι φιλοι φχαριστω για αμεσες απαντησεις.. 1) Οκερσιρας κολαει-παγωνει..Τι εννοειτε "το αλλο λειτουργικο""?? 2)Το μοτερακι του αεριστηρα το ακουω να δουλευει 3)Την πληροφορια οτι δηθεν θελει μητρικη μας την εδωσαν οι φωστηρες στο σερβις πλεσιου ψυχικου (ζητησαν και 10 ευρο επειδη τουσ καναμε την τιμη και πηραμε το μηχανημα τους)) και φυσικα ,, ξεροντας τι γινεται εκει περα ,,πολυ αμφιβαλω για την πληροφορηση αυτη. Λοιπον ανακεφαλεονομε. α) να ανοιξω απο κατω και με το μπλοουερ να φυγουν τυχον σκονες.. β)Για την θερμοκρασια που λετε τι γινεται??( στην αφη δεν ειναι υπερβολικα ζεστο, 40-44ο)γ)πως θα δω τι γινεται με το λειτουργικο που λετε,, οταν καλλαει ο κερσορ??δ)στο πλεσιο προσφατα μου καναν φορμα (ελπιζω) με καινουργια νομιμα ξπ

Δημοσ.

κατέβασε και εγκατέστησε κανένα προγραμματάκι για έλεγχο θερμοκρασίας και πες μας τής θερμοκρασίες άλλο στην ψήκτρα και άλλο στον πυρήνα αν και υποθέτω ότι κάτι έχει παιχτεί με κάποιον από τους driver του φορητού όχι με ένα κόλλημα και μητρική έλεος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...