Προς το περιεχόμενο

Μνήμες για Mac Pro

Whiteyez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να πάρω 8GB μνήμες (DDR3 PC3-8500 1066MHz ECC DIMM) για mac pro. Ποιές προτείνετε και από πού? Με μία πρόχειρη αναζήτηση που έκανα δεν βρήκα κάτι.

Δημοσ.

Βασικά μπορείς να τις βρείς και στο site του e-shop εγώ απο εκεί τουλάχιστον βρήκα το μοντέλο που ήθελα για το macbook

Δημοσ.
Κανε λιγο υπομονη να φερει κ η crucial..

Τελος , μιλαμε για το 4ore ή το 8core?

Αναγκαστικά θα περιμένω..για το 4αρη.

Τυχαία έπεσα σε αυτό το μαγαζάκι το οποίο έχει μνήμες και σε καλή τιμή πιστεύω αλλά είναι απο αμερική. :(

http://eshop.macsales.com/item/Other%20World%20Computing/85MP3E2M08GK/

119.26euro με τα μεταφορικά και σου επιστρέφουν χρήματα αν στείλεις τις παλιές σου μνήμες.

Φοβάμαι όμως τα τελωνεία. Τι λέτε;

Δημοσ.

Στη θέση σου θα έβρισκα τα model numbers των μνημών που υπάρχουν σε eshop/Πλαίσιο, και θα έψαχνα στο google αναφορές για τοποθέτηση των μνημών αυτών σε mac pro από άλλους χρήστες.

Έτσι μπορείς να πετύχεις συμβατή non-mac μνήμη, την οποία θα πάρεις σε τιμή πολύ καλύτερη απ'ότι θα έπερνες την mac certified μνήμη. ;)

Δημοσ.

απ το macsales βρηκα κ εγω μνημες για το δικο μου σε σουπερ συμφερουσα τιμη και απ οτι εψαξα σε forums συμβατη και κομπλε αλλα επισης φοβαμαι το τελωνειο. Αν εχει κανεις καμια συμβουλη για το θεμα...

Δημοσ.

Ένα παλικάρι (απο UK) στο το macrumors με είχε πει ότι παρήγγειλε από macsales και δεν πλήρωσε τπτ σε τελωνεία. Βέβαια και πάλι διστάζω εγώ..

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν κολλά εδώ, αλλά σήμερα επιβεβαιώθηκε ότι το Quad Core υποστηρίζει μέχρι 16gb Ram .. Αυτή η ανακοίνωση νομίζω ότι κάνει το Quad Core πολύ καλύτερο από ότι το θεωρούσαμε ( κυρίως όσο αφορά την αντοχή στον χρόνο ) .. Ειδικά για άτομα που δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για multi threating, μπορεί να αποτελεί καλύτερη αγορά και από τα Eight Cores ..

Αναλυτικά ..

http://www.macrumors.com/2009/03/30/quad-core-nehalem-mac-pros-support-16gb-ram/

Δημοσ.

Πολύ καλά νέα βέβαια θέλει να έχεις βαριά τσέπη για να πας σε 16GB με τις τιμές που έχουν σήμερα τα 4GB dimm.

Δημοσ.
Πολύ καλά νέα βέβαια θέλει να έχεις βαριά τσέπη για να πας σε 16GB με τις τιμές που έχουν σήμερα τα 4GB dimm.

Σε 2-3 χρόνια όμως, υποθέτω ότι θα νιώθεις πιο άνετα ξέροντας ότι μπορείς να πάς μέχρι τα 16gb ;) Για σήμερα δεν το συζητώ ... Αν κάποιος θέλει να πετάξει λεφτά, εδώ είμαστε ! :lol:

Δημοσ.
Ψάχνω να πάρω 8GB μνήμες (DDR3 PC3-8500 1066MHz ECC DIMM) για mac pro. Ποιές προτείνετε και από πού? Με μία πρόχειρη αναζήτηση που έκανα δεν βρήκα κάτι.

εγω θα εμπαινα http://www.ifixit.com και θα εβρισκα ακριβως τι μνημες φοραει το macbook pro και μετα search net οπου βρεις πιο φτηνα.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να μπείς ifixit για να δείς τι μνήμες φοράει, ( αν και νομίζω πως δεν υπάρχει καν στο ifixit, βασικά δεν υπάρχει λόγος για να το έχουν στο ifixit γιατί οποιοσδήποτε μπορεί άνετα να ανοίξει ένα mac pro.)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...