Προς το περιεχόμενο

Μπορώ με αυτό το mboard Crossfire?

PCM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας φιλοι,

Έχω αυτό το mboard : Asrock P45TurboTwins2000

Product Overview εδώ: http://europe.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P45TurboTwins2000&s=775

Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να κάνω Crossfire με την Ati HD 4850(έχω ήδη μία, δουλεύει χωρίς προβλήματα) αν και δεν το λέει στα SPECS του mboard.

Αν κοιτάξετε στο Crossfire List λέει:

»Compatible VGA cards under Microsoft® Windows® XP

ATI Radeon HD4350 ASUS-EAH4350-SILENT-DI/512M-DDR2 L1.91 Catalyst 8.542 Hotfix_BRO70929

ATI Radeon HD4670 Powercolor HD4670/512MB-GDDR3 P1.80 Catalyst 8.10

Επειδή δεν θέλω να πετάξω τα λεφτά μου τζάμπα, σας ρωτάω αν είναι εφικτό το Crossfire με το συγκεκριμένο mboard και την 4850?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Απ' οτι βλεπω σου υποστιριζει cf απλα η μια καρτα θα χανει επειδη το ενα slot ειναι χ8 και οχι χ16. Τωρρα περιμενε καλυτερα και αλλες γνωμες μιας και δεν εχω πειρα με το θεμα :)

Επισης τσεκαρε εαν η τορινη σου καρτα ειναι στο μπλε slot η δες με το gpuz http://www.techpowerup.com/downloads/1333/TechPowerUp_GPU-Z_v0.3.2.html πατας download στα δεξια, εκτος και εαν το εχεις ιδι το προγραμμα. Διαφωρετικα εαν σου ειναι ευκολο και για σιγουρια ανοιξε το κουτι και δες να ειναι στην πρασινη θυρα.

• Moderators
Δημοσ.

Ναι μπορεις.

Σε καρτες οπως οι 4850, λογω οτι θα δουλευουν σε 8x mode θα χανεις λιγο σε επιδοσεις σε συγκριση με το "καθαροαιμο" x16 Crossfire, αλλα ευτυχως οι απωλειες θα ειναι πολυ μικρες :-)

Δημοσ.

παιδια εχω περιπου την ιδια μητρικη (P45R2000) και 8ελω να μα8ω τι ειναι αυτο που μοιαζει σαν καρτα αναμεσα στα δυο slots PCI-E και λεγετε SLI/XFIRE switch card.

δλδ αυτο τι ρολο παιζει???

δειτε και στην εικονα:

h8h3354kdp89feorze2x.png

• Moderators
Δημοσ.

Αν θες να κανεις Crossfire πρεπει να το βγαλεις και να το βαλεις απο την αλλη μπαντα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...