Προς το περιεχόμενο

GPS σε Νοkia N95 8GB

deminho11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που να έχει τον εν λόγο κινητό και να έχει βάλει κάποιο πρόγραμμα για Νavigation? Αυτό που θέλω εγώ είναι να μου βγάζει το στίγμα μου κυρίως και όχι τόσο η καθοδήγηση... Πατόντας στο menu εκεί που λέει "Η θέση μου" δεν βγάζει τίποτ ακια φαίνεται σαν η συσκευή gps να είναι κλειδομένη.

Καταρχάς γίνεται αυτό που θέλω και δεύτερον, διαθέτει gps ή συνδέεται μέσω ίντερνετ???

Δημοσ.

Απ' ότι βλέπω στη σελίδα http://europe.nokia.com/find-products/devices/nokia-n95/specifications το Ν95 τρέχει S60 Symbian 3.1 και έχει ενσωματωμένο GPS.

Για να εντοπίσει το στίγμα σου μπορεί να χρησιμοποιήσει 1. το ενσωματωμένο ή κάποιο bluetooth GPS ( δωρεάν ) και 2. το δίκτυο ( όμως σ' αυτή την περίπτωση χρεώνεσαι ) . Μπορείς εσύ να επιλέξεις ποιά ή ποιές μεθόδους εντοπισμού στίγματος θα κάνει χρήση το κινητό από το μενού Ρυθμίσεις>Ρυθμίσεις τηλεφώνου>Γενικές>Εντοπισμός θέσης>Μέθοδοι εντοπισμού θέσης (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων) , όπου θα ενεργοποιήσεις ή όχι το GPS και το δίκτυο σα μέθοδο εντοπισμού θέσης . Λογικά επίσης είναι προεγκατεστημένη η εφαρμογή GPS που σου δίνει τις συντεταγμένες της θέσης σου (χωρίς γραφική απεικόνιση σε χάρτη) , ίσως και το Nokia maps που εμφανίζει τη θέση σου πάνω σε χάρτη (αν δεν είναι προεγκατεστημένο πάλι μπορείς να το κατεβάσεις απ' τη σελίδα της Nokia , μαζί και τους χάρτες που θες) .

Επιπλέον μπορείς να εγκαταστήσεις όποιο GPS πρόγραμμα θες που τρέχει στο Symbian πχ Garmin, Route66, Mls destinator, Sygic, Navigon, Tomtom, Copilot κά ακόμα και το σπασμένο Nokia maps που σε σχέση με το αυθεντικό προσφέρει επιπρόσθετα δωρεάν πλοήγηση , με τους αντίστοιχους χάρτες για το καθένα πρόγραμμα. Αν θελήσεις να βάλεις σπασμένα τα προγράμματα αυτά, για τα περισσότερα θα χρειαστεί πρώτα να hackάρεις το κινητό σου.

Ελπίζω να βοήθησα αν και δεν έχω το Ν95.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...