michael92 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Το θεμα μας ειναι οτι στην Αμερικη ενας gamer παιζει με 100αρα συνδεση...και εμεις εδω παραπονοιομαστε για τα ψωφιοmbps που πιανουμε! οσα παραπονα και να κανουμε κανεις δεν προκειται να μας ακουσει(γιατι ειμαστε στην Ελλαδα) Εκτως και αν παμε και τα σπ@σουμε ολα τα DSLAM στην Αθηνα-Θεσσ/νικη-Πατρα κτλπ και να αφησουμε γραμματακι ''Θελουμε Νεες Γραμμες!'' ισως τοτε βαλουν λιγο μυαλο... Καλα το θεμα με την αποσταση το εχω ακουσει το τελευταιο 2μηνο πανω απο 100 φορες... Ειναι μεγαλη συζητηση.. Ασχολίαστο το boldarismένο 20% της αμερικής έχει dial up και άλλοι τόσοι το πολύ μέχρι 2mbps... 100άρες παίζουν μόνο στις μεγάλες πόλεις τους NY, CA κλπ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 άστο man, είναι γνωστή καραμέλα που ακούμε εδώ και χρόνια από άτομα που δεν γνωρίζουν τι παίζει...
michael92 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Και τα νούμερα δεν είναι τυχαία, μέλος σε Αμερικάνικο forum τύπου insomnia είμαι και ξέρω από αντίστοιχα παράπονα των Αμερικάνων. Όχι για να μην λέμε ότι μόνο εμείς δίνουμε βάση στα μεγάλα αστικά κέντρα...
fotisman Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Όριο στα downloads. Εδώ που είμαι δουλεύει άψογα. Γρήγορες ταχύτητες και ποιότητα αφού δε μπορεί ο καθένας να κάνει κατάχρηση εις βάρος των άλλων χρηστών. Όρια 50, 100, 150 GB το μήνα. Όποιοι θέλουν παραπάνω πληρώνουν. Έτσι όλοι κατεβάζουν με full όταν το χρειάζονται και όχι μέρα-νύχτα να κάνει download το "κατεβαστήρι".
elven Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Γαμώ τις λύσεις το όριο,προτείνω επίσης: 1)1 υπολογιστής ανα modem/router,δεν θα γίνεται κατάχρηση εις βάρος άλλων 2)Άνοιγμα μέχρι 4 σελίδων το μήνα που έχουν flash,για παραπάνω να πληρώνει 3)Μπλοκάρισμα εικόνων και απαγόρευση video sites,όποιος θέλει να πληρώνει παραπάνω Έτσι όλοι κατεβάζουν με full όταν το χρειάζονται
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 έτσι έτσι, εμπρός προς τα πίσω!
VKostas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Οκ, φταίει η απόσταση από το κέντρο που δεν κλειδώνω στα 24 αλλά στα 13-14. Το θέμα όμως δεν είναι τι γίνεται από μένα ως τον ISP, αλλά από εκεί και πέρα. Είναι άπειρες οι ιστορίες χρηστών που π.χ. δεν μπορούν να δουν ούτε ένα γ***βίντεο στο Youtube χωρίς να τρελαθούν στο buffer και κάθε τόσο κάνουν άσκοπα d/l από microsoft/nvidia/amd για να δουν τι σκ*** γίνεται με τις γραμμές τους. Οι συγκρίσεις με την Ευρώπη είναι τουλάχιστον άστοχες. Αφήστε τη Σουηδία που βρίσκεται σε άλλο επίπεδο. Ρίξτε μια ματιά στη ...μεσογειακή Ιταλία και θα καταλάβετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα