nyne Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Αυτούς τους γύρω γύρω που είχαν απ'το 1679 5000000Mbit και εμείς τώρα ανακαλύψαμε το adsl συνέχεια τους ακούω, αλλά ποτέ δεν τουε βλέπω Και σε ξένα φόρουμ το ίδιο βλέπω, όλοι παραπονιούνται πως ο καθένας τους έχει το πιο αργό ιντερνετ Εχμμ δεν ξερω τι ηλικια εχεις αλλα εγω θυμαμαι να κατεβαζω απο napster k audiogalaxy το 99 με 56αρι και οι αλλοι ειχαν dsl και cable...
Angeldust Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μια χαρά είναι τα πράγματα πιστεύω. Τουλάχιστον πολύ καλύτερα απ'οτι τα φανταζόμασταν 3-4 χρόνια πριν. Απλά ελπίζω να μην πει κάποια στιγμή περιορισμός στο bandwidth, γιατί για εκεί το βλέπω να πηγαίνει...
yiannis_1 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 O χρήστης είναι πάντα greedy. Ειδικά αν βλέπει κάτι καλύτερο θέλει να το μιμηθεί και να το εχει ισως και χωρίς να το εχει τοσο ανάγκη. Και 1 gigabit να δώσουν εδω αν κάποιος άλλος εξω εχει 2 θα υπάρχουν παράπονα. Εγω με 4 mbit είμαι και νιώθω μια χαρά. Μόνο always on net θέλω χωρίς caps και limits και stability να υπάρχει. Αν είναι συνέχεια ανοιχτή η βρύση έστω και σταγόνα σταγόνα με λίγο προγραμματισμό μαραθώνα γεμίζεις.
fabio Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Ε εντάξει,παίζει ρόλο και η ποιότητα χαλκού,πολλοί είναι χάλια όχι μόνο λόγω απόστασης Σε αυτη την περιπτωση θα επρεπε να κλειδωνουμε με μια σχετικα σταθερη ταχυτητα Που εγω τουλαχιστον δεν εχω. Για να παιζει απο 18 ως 13 εδω και 2-3 μηνες ενω ηταν ενα χρονο 17-18 μαλλον φταιει οτι μαζευτηκαμε πολλοι και κανενας δεν ασχολειται με το να αραιωσουμε παλι. Τη φυσικη (συνηθως) δεν μπορουμε να την αλλαξουμε αλλα τις υποδομες μας μπορουμε.
j11h Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Τη φυσικη (συνηθως) δεν μπορουμε να την αλλαξουμε αλλα τις υποδομες μας μπορουμε. Αυτο ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει για το ελληνικο internet τον τελευταιο καιρο.Δεν ειναι οτι δεν μπορουμε στην ελλαδα,αλλα οτι δεν θελουμε να κανουμε αλλαγες.Μενω καιρο στην ιταλια και θεματα του τυπου ''αποστασης'' κτλ απλα δεν υπαρχουν,μια και εχουν βελτιωσει γενικα το δυκτιο τους.Την δικαιολογια της αποστασης την ακουσα πρωτη φορα στην ελλαδα και εβαλα τα γελια!!! Στην ιταλια η ελαχιστη συνδεση ειναι 7 mega και καλυπτει ενα τεραστιο μερος του πληθυσμου(μιλαμε για περιπου 90-95% αυτου). Και για οσους δεν με πιστευεται: Και μενω στην επαρχια κιολας οχι σε καποια μεγαλη πολη. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2009 από j11h Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
fabio Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μην πας στο αλλο ακρο. Η αποσβεση δεν ειναι κατι που βγαλαν απο το μυαλο τους στον οτε για να δικαιολογησουν το μη εφικτο 24αρι. Το οτι ομως υπαρχουν ανθρωποι εντος πολεων που απεχουν απειρα χιλιομετρα απο dslam (και καμια 300000 db αποσβεση που απο 24 πεφτουν στο 12) ειναι οντως ελληνικη πατεντα.
j11h Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μην πας στο αλλο ακρο. Η αποσβεση δεν ειναι κατι που βγαλαν απο το μυαλο τους στον οτε για να δικαιολογησουν το μη εφικτο 24αρι. Το οτι ομως υπαρχουν ανθρωποι εντος πολεων που απεχουν απειρα χιλιομετρα απο dslam (και καμια 300000 db αποσβεση που απο 24 πεφτουν στο 12) ειναι οντως ελληνικη πατεντα. Δεν θελω να πω οτι στον οτε φανταζονται πραγματα(αν και το εχω δει και αυτο!!!),απλα οταν ξερεις το προβλημα σου κοιτας να το διορθωσεις αναβαθμιζοντας το δικτυο με τα ολα τα απαραιτητα και οχι να βρισκεις πατημα πανω σε μια δικαιολογια που κραταει εδω και χρονια.Εχετε προβλημα κυριοι διορθωστε το και τελος!Ετσι γινονται οι δουλειες κανονικα(και οχι μονο για τον οτε...).
tolis_01 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Εχμμ δεν ξερω τι ηλικια εχεις αλλα εγω θυμαμαι να κατεβαζω απο napster k audiogalaxy το 99 με 56αρι και οι αλλοι ειχαν dsl και cable... Δίκιο έχεις, νιούφης είμαι (περίπου ενα χρονο πριν γραφτώ στο insomnia απέκτησα internet) απλά εγώ μιλάω για το τώρα. Τώρα έχουμε dsl όπως και οι πλειοψηφία των κατοίκων του εξωτερικού
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Για πες τε ρε παιδιά που μπήκε πιλοτικά το vdsl μήπως τελικά αποκτήσω σωστή γραμμή χωρίς αποσυνδέσεις και με καλή ταχύτητα. (και εγώ στα 4 είμαι)Θέλω να γίνω πειραματόζωο του ΟΤΕ... Μπορεί να κάνει πειράματα στην γραμμή μου! αν είναι θα σε επιλέξουν τυχαία... Αυτο ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει για το ελληνικο internet τον τελευταιο καιρο.Δεν ειναι οτι δεν μπορουμε στην ελλαδα,αλλα οτι δεν θελουμε να κανουμε αλλαγες.Μενω καιρο στην ιταλια και θεματα του τυπου ''αποστασης'' κτλ απλα δεν υπαρχουν,μια και εχουν βελτιωσει γενικα το δυκτιο τους.Την δικαιολογια της αποστασης την ακουσα πρωτη φορα στην ελλαδα και εβαλα τα γελια!!! Στην ιταλια η ελαχιστη συνδεση ειναι 7 mega και καλυπτει ενα τεραστιο μερος του πληθυσμου(μιλαμε για περιπου 90-95% αυτου). Και για οσους δεν με πιστευεται: Και μενω στην επαρχια κιολας οχι σε καποια μεγαλη πολη. το να πιάσεις τα 7mbit δεν είναι και το κάτι δύσκολο... το ότι μένεις στην επαρχία και όχι σε κάποια μεγάλη πόλη λέει πολλά γιατί η απόσταση από το dslam θεωρητικά θα είναι πιο μικρή... δυστυχώς το να βάλει ο ΟΤΕ (και μετά οι εναλλακτικοί, δεν επιτρέπεται ανάποδα) mini-dslams ώστε να έχουν καλύτερη κάλυψη σε δήμους δεν είναι "οικονομικό" όχι μόνο λόγω του εξοπλισμού αλλά και του παραπάνω bandwidth που θα χρειαστεί επειδή αρκετοί θα παίζουν πιο πάνω...
iriasu Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δεν ξέρω ρε παιδιά εγώ Πεύκη μένω αν και η ταχύτητα μου είναι κλειδωμένη στα 5mbit(24mbit Και μακακιες σου λένε). Επειδή έτυχε να μένω στην Ισπανία για ένα χρόνο στην valencia με πολύ καλές υποδομές(δρόμους,μετρό,πλατείες κλπ), το διαδίκτυο ήταν και ακόμα παραμένει μέτριο εκεί. Για κάποιο λόγο σχεδόν το 80% τον φίλων μου εκεί έλεγε δεν πάει άλλο γιατί ήταν χάλια, επίσης είχαμε όλοι διαφορετικές εταιρείες και σε διαφορετικές περιοχές μια ποικιλία γενικότερα. Αρχικα εκεί όταν σου έλεγαν έχει 6Mbit τόσο θα είχες(όχι σε όλους αλλά σε μεγάλο ποσοστό)αυτοί έχουν άλλα προβλήματα του τύπου η γραμμή θα έπεφτε συνεχεία, ενώ πολλές φορές εάν έβρεχε ξεχνούσες το διαδίκτυο και γενικότερα οι τιμές δεν είναι και τόσο ουαου όπως πολλοί θέλουν να λένε ότι είναι έξω. Πχ εγώ πλήρωνα για 6Mbit και τηλεόραση(βλέπε conx tv) χωρίς διεθνής προορισμούς και απεριόριστο 40 τον μήνα με movistar(εάν θυμάμαι καλά). Αυτό που θέλω να πω, καλό είναι να θέλουμε κάτι καλύτερο αλλά να εκτιμούμε αυτό που έχουμε.
j11h Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 δυστυχώς το να βάλει ο OΤΕ (και μετά οι εναλλακτικοί, δεν επιτρέπεται ανάποδα) mini-dslams ώστε να έχουν καλύτερη κάλυψη σε δήμους δεν είναι "οικονομικό" όχι μόνο λόγω του εξοπλισμού αλλά και του παραπάνω bandwidth που θα χρειαστεί επειδή αρκετοί θα παίζουν πιο πάνω... Καταλαβαινω αλλα δεν μπορει η χωρα μας παντα να μενει πισω επειδη υπαρχουν τα οποιαδηποτε κολληματα.Και οι υπολοιποι ευρωπαιοι ανθρωποι ειναι και οχι μαγοι και καταφερνουν να πανε μπροστα.Εμεις αντιθετα ολο προβληματα βρισκουμε και στο τελος λεμε οτι ταχα δεν υπαρχουν λεφτα(ασχετα αν πολλα μηδενικα ευροπουλα πετανε στα βατοπεδια κτλ...).Αυτο που εχω μαθει εδω στην ιταλια ειναι οτι ο ελληνας πολλες φορες τα προβληματα του τα μεγαλοποιει χωρις να υπαρχει λογος.Ακομη δεν μπορω να καταλαβω γιατι υπαρχει αυτο το ΧΑΟΣ με το ελληνικο ιντερνετ(ειδικα εκεινο της επαρχιας)!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 δεν μπορείς να το πεις κόλλημα, κανείς δεν υπόσχεται παγκοσμίως στην adsl2+ ότι 8α παίζουμε στα 24mbit και πως όπου και αν κλειδώνουμε ότι θα έχουμε και το αντίστοιχο bandwidth... για αυτά τα πράγματα υπάρχουν οι Leased lines...οι οποίες έχουν και τις ανάλογες τιμές...
j11h Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 δεν μπορείς να το πεις κόλλημα, κανείς δεν υπόσχεται παγκοσμίως στην adsl2+ ότι 8α παίζουμε στα 24mbit και πως όπου και αν κλειδώνουμε ότι θα έχουμε και το αντίστοιχο bandwidth... για αυτά τα πράγματα υπάρχουν οι Leased lines...οι οποίες έχουν και τις ανάλογες τιμές... Μα εγω που μενω στην ελληνικη επαρχια δεν ζηταω τρελες ταχυτητες 24 αρες κτλ,μια σωστη 2αρα η 4αρα χωρις προβληματα θελω,γινετε?!Ακομη και οι 1mega στην ελλαδα συνδεσεις ωρες ωρες ειναι να παρεις το μοντεμ μαζι με το pc και να τα πεταξεις απο το παραθυρο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 συνήθως γίνεται...αν η γραμμή όμως (χαλκός) είναι για τα μπάζα (ή η καλωδίωση του σπιτιού) τότε δύσκολα τα πράγματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα