vasilis44 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Παω να ανοιξω το pc και δεν μπορει να μου τρεξει τα windows και μου λεει A disc error occurred....τι σημαινει αυτο οτι πρεπει να βαλω δισκετα και να κανω εκκινηση απο την δισκετα??? Ειχα βαλει εναν σκληρο απο αλλο μηχανημα με χπ και τον ετρεξα ανοιξε κανονικα τα παραθυρα ,μετα βγαζω τον σκληρο και μου πεταξε το παραπανω μηνυμα,τι συμβαινει????
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 ρίξε μια ματια καταρχας εαν το συστημα κανει εκκνηση απο λαθος δισκο
vasilis44 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 εχω δυο σκληρους πανω που και οι 2 εχουν χπ και βιστα αρα καποιος θα ανοιγε.... Εαν βοηθαει εχω μητρικη την abit ix38 quad gt...
dr.scholl Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 φιλε μου γιατι δεν αποσυνδεεις το floppy να δεις τι θα γινει......αν παλι εχεις προβλημα,τοτε μπες στην μητρικη και κανε boot divice καπιον σκληρο,,μαλλον για καπιο λογο σεταριστηκε να μπουταρι απο το φλοπι και το φλοπι σου εχει προβλημα,,,,,μαλλον
the_eye Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Πολύ πιθανό όταν έβγαλες τον 2 δίσκο κούνησες το καλώδιο του 1 και δεν κάνει καλή επαφή.
ser_x Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 μπες στο bios και πήγαινε στο σημείο boot > hard disk drives > επέλεξε ποιο από τους δυο hd θέλεις να κάνει εκκίνηση μετα boot >boot device priority > 1st boot device > removable H hard disk επέλεξε ένα από τα δυο και κάνε ένα τεστ εάν κάνει boot κάλος αλλιώς άλλαξε τον σκληρό που έχεις δήλωση πρώτο από (bios >boot>hard disk drives>) και τελική επιλογή απο (boot >boot device priority > hard disk εάν δεν κάνει εκκίνηση εγκατάσταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.