Tzimmys Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα και πάλι. Είμαι εδώ για την τρίτη μου προσπάθεια να μπω στον κόσμο του linux. Αυτή τη φορά αισθάνομαι πιο σίγουρος γιατί δεν είμαι μόνος, έχω και κολλητό μαζί μου. Στο θέμα μας, έχουμε περάσει την ubuntu, το pc αποτελείται από την 8800 gts και οθόνη είναι η lg5000. Στις πιο πολλές αναλύσεις η επιφάνεια εργασίας βγαίνει εκτός monitor. Με search βρήκα αυτό και αυτό αλλά κανένα δε δίνει τη λύση. Ποιος μπορεί να βοηθήσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 καταρχήν πέρασες τους driver για την κάρτα γραφικών σού? Aν ναι τότε άνοιξε το πρόγραμμα nvidia-settings δίνοντας σε κονσόλα sudo nvidia-settings από εκεί πήγαινε στην ρύθμιση Display Configuration και στο resolution βγάλε το auto και βάλε την ανάλυση που θέλεις. Δίπλα ακριβώς βγάλε ξανά το auto και βάλε το refresh rate που ξέρεις ότι υποστιρίζει η οθόνη σου. Αν πάει κάτι στραβά και δεν έχει γραφικό περιβάλλων μην πανικοβληθείς. Απλά μπες σε recovery mode και στην οθόνη που θα σε βγάλει επιλέγεις fix xserver και όταν μπεις στο περιβάλλων εργασίας αρχίζεις ξανά τις δοκιμές. Δλδ εγκατάσταση driver κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Το πρόβλημα λύθηκε, συγνώμη που άργησα να απαντήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.