Αδμιν Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Μονο σε εμενα σταματησε να λειτουργει; Απο το πρωι, λεει "αποτυχια ανακτησης" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Αν εχουμε το ιδιο εμενα δουλευει(ubuntu 8.04 Δελτίο καιρού 2.22.2). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 "Δελτίο καιρού 2.24.3.1" εμενα. Πιθανον να εχει να κανει με τη τοποθεσια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Διαφορετικες εκδοσεις gnome προφανως,θυμηθηκα οτι πριν λιγο καιρο μου εκανε κατι κολπα αλλα μετα απο 2-3 ημερες εστρωσε εγω ειμαι αθηνα και παιρνει δεδομενα απο τον σταθμο του Ελευθεριος Βενιζελος απο το προτιμησεις του μενου του οπως μαλλον ξερεις αλλαζεις πολη η και χωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Επανηλθε μονο του σημερα το πρωι, παροδικο το προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.