Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση πριν από κάθε άνοιγμα αυτού αρχείου!!

Antwni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά κατά λάθος έβγαλα το τικ που υπάρχει σε αυτήν την εφαρμογή και τώρα μου ανοίγει κατευθείαν κάθε .exe!!Μήπως ξέρετε που είναι αποθηκευμένη αυτή η επιλογή για να την ξαναβάλω??!:o

Το λειτουργικό μου είναι Vista SP1 Home Premium

Δημοσ.

Αυτό το τικ το βάζεις όταν επιλέξεις κάποιο εκτελέσιμο για το άνοιγμα ενός αρχείου που δεν έχει συσχέτιση.

Θα έπρεπε να ήταν στο παράθυρο κάτω αριστερά όταν κάνει δεξί κλικ και άνοιγμα με...

Ή αν πας Έναρξη-Προεπιλεγμένα προγράμματα και να ορίσεις ένα πρόγραμμα για κάποιο τύπο αρχείου.

Δημοσ.

Όχι δεν βρίσκετε εκεί που λες!!:P:-D

Κάπου αλλού βρίσκετε αυτή η ρύθμιση!!:-(

Τέλος πάντων θα το ψάξω παραπάνω:o:-D

Αν έχεις βρει κάτι άλλο...........πες το!!

Δημοσ.

Αα τώρα κατάλαβα αυτό που λες micos000!!Όχι δεν εννοώ με ποιο πρόγραμμα να ανοίξω το αρχείο αλλά λέω ότι το τικ ενός .exe αρχείου που με ρωτάει εάν επιτρέπω να ανοίξει αυτό το πρόγραμμα!!{Κάτι σαν firewall των Vista πρέπει να είναι δεν πολύ θυμάμαι τώρα....:o:o}

Δημοσ.

Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!Πιο πριν από αυτό!!Πώς ρωτάει όταν κατεβάζεις ένα αρχείο από τον IE αν θέλεις να το αποθηκεύσεις ή να του κάνεις άνοιγμα ε κάτι σαν και αυτό(το ίδιο παράθυρο εννοώ)!!{Δεν μπορώ να σας στείλω και screenshot για να καταλάβετε!!} Ρε παιδιά αν ανοίξετε ένα .exe (από τα Vista) και όταν το εκτελέσετε αλλά να είναι πρόγραμμα για εγκατάσταση δεν σας ρωτάει εάν θέλετε να το ανοίξετε.......(??) (όχι όμως το UAC)!!

Δημοσ.

Μήπως ρε συ antwni εννοείς την Αποτροπή Εκτέλεσης Δεδομένων (ΑΕΔ);

Αν λες γι αυτό, πάτα WINDOWS+PAUSE/BREAK ή πήγαινε ιδιότητες συστήματος-Ρυθμίσεις συστήματος για προχωρημένους (στην αριστερή στήλη)-Επιδόσεις-Αποτροπή εκτέλεσης δεδομένων.

Κάτι άλλο δεν μου έρχεται στο νου.

Δημοσ.

Καταλαβα το εννοεις. Ειναι στα policies toy explorer. To user ask εννοεις και το χαλασες απο το gpedit. Αν το βρω θα σου πω, γιατι θελει λιγο ψαξιμο. googlise to, δε χανεις τιποτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...