Fu Manchu Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Γεια σας. Είμαι νέο μέλος στο Insomnia.gr Εχω ένα πρόβλημα και θέλω βοήθεια Εχω το laptop Acer Aspire 5920g. Πριν λίγο καιρό το έκανα downgrade από vista σε xp. Αποφάσισα λοιπόν να ξαναεπαναφέρω τα vista με τον κλασσικό τρόπο (με επαναφορά από το "κρυφό" partition με τους drivers και το λογισμικό). Ομως μόλις εμφανίζεται η οθόνη με το λογότυπο acer και πατάω alt + F10 για να ξεκινήσει ο οδηγός επαναφοράς του συστήματος αυτό δεν κάνει τίποτε, και συνεχίζει να bootarei στα windows xp. Εχει κάποιος καμιά ιδέα για το τι συμβαίνει. Ευελπιστώ σε ανταπόκριση... Σημείωση: Η μόνη ρύθμιση που έκανα ότα έβαζα xp ήταν να πάω στο bios και να να αλλάξω το type του δίσκου σε IDE mode για να αναγνωρίζει τα xp.
Wavemaster Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Μπες στο BIOS και δες αν είναι enabled το D2D Recovery.Αν δεν είναι, κάνε το και ξαναδοκίμασε.
Wavemaster Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Αν έχεις φτιάξει τα recovery disks,δοκίμασε με αυτά. Μάλλον έχει να κάνει με το MBR.Αν έχεις δισκάκι των Vista,δοκίμασε να κάνεις επιδιόρθωση με αυτό.
Fu Manchu Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Εχω dvd με τα windows vista. Αν τα βάλω και χρησιμοποιήσω το product key από τον φορητό λές να γίνει δουλειά; Δεν έχω φτιάξει κάποια recover disks...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.