PETERANOS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Έχω την μητρική και τον επεξεργαστή τις υπογραφής μου τον οποίο έχω clockαρι στα 3.00GHz, έχω το εξής προβληματάκι όταν βάζω το FSB πάνω 315 κατά την εκκίνηση και μέχρι να φορτώσουν τα windows δεν έχω ρεύμα από usb σε πληκτρολόγιο και ποντίκι με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μπω στο BIOS! Καμία ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotosu Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Εισαι σιγουρος οτι εχει να κανει με το fsb?Δλδ αν το fsb σου ειναι 310 πχ δουλευουν? Στην γιγαμπαιτ μου απλως θελει να ρυθμισεις στο bios την υποστηριξη ποντικιου και πληκτρολογιου usb κατα το ποσταρισμα. Ισως να ψαξεις λιγο τις γενικες ρυθμισεις του bios σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETERANOS Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Εισαι σιγουρος οτι εχει να κανει με το fsb?Δλδ αν το fsb σου ειναι 310 πχ δουλευουν? Στην γιγαμπαιτ μου απλως θελει να ρυθμισεις στο bios την υποστηριξη ποντικιου και πληκτρολογιου usb κατα το ποσταρισμα. Ισως να ψαξεις λιγο τις γενικες ρυθμισεις του bios σου? Tο έχω δοκιμάσει πολλές φορές, μόλις ανεβάσω το FSB πάνω από 315 συμβαίνει αυτό επίσης όταν ξεκάνει ο υπολογιστής πάει κατευθείαν στην μπάρα φόρτωσης τον VISTA προσπερνά δηλαδή τo logo της μητρικής!!! Κάτω από FSB 315 όλα δουλεύουν κανονικά!! Για να μπω στο bios τώρα πρέπει να βγάλω την μπαταρία της μητρικής για να γυρίσει στης αρχικές ρυθμίσεις κοινός clear CMOS!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.