alexzzz Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Γιατί,είπα εγώ το αντίθετο? μπορούμε να το συνεχίσουμε για ώρες νομίζω...
Compaq99 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Τι ψιψιψινια και διαστηματα να ουμ!Εδω ειναι ελλαδα να ουμ.Οταν οι αλλοι κανουν τετοια εδω τα barακια ασφυκτιουν απο βαριεστημενους πιτσιρικαδες!
christos.p25 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 μόνο εγώ δεν ενθουσιάστηκα από το κατόρθωμα; χίλιες φορές οι δικοί μας μαθητές, είναι πιο έξυπνοι από το να προσπαθούν να καταφέρουν κάτι το οποίο έχει είδη επιτευχθεί με διαφορετικά μέσα. Άκου εκεί κάμερα σε μπαλόνι, σιγά τα αυγά!
cosmosfera Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Φοβερο! Απιστευτη ανακαλυψη-καινοτομια. Φανταστειτε αντι για φωτογραφικη να βαζανε ενα σωρο αισθητηρες που να εξεπεμπαν πληροφοριες και μεσα απο καταλληλα μοντελα να υπολογιζαμε το καιρο.Και να το ονομαζαμε μετεωρολογικο μπαλονι
sam sam Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 για να φτασεις να κανεις κατι πραγματικα μεγαλο και ουσιοδες απο καπου αρχιζεις...δεν γεννιεσαι (π.χ.) πυρηνικος επιστημονας... γινεσαι... δηλαδη για να πεις μπραβο σε ενα 18χρονο τι ηθελες να σου κανει; να σου βρει το φαρμακο για τον καρκινο; οχι οτι διαφωνο οτι ειναι Η...ειδηση αλλα να μην τα ισοπεδωνουμε ολα... τεσπα "Περηφανο μελος ανουσιων διενεξεων διαδικτυακων φορουμ" ανηκω και εγω σε αυτη τη κατηγορια...
pournaras Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 μόνο εγώ δεν ενθουσιάστηκα από το κατόρθωμα; χίλιες φορές οι δικοί μας μαθητές, είναι πιο έξυπνοι από το να προσπαθούν να καταφέρουν κάτι το οποίο έχει είδη επιτευχθεί με διαφορετικά μέσα. Άκου εκεί κάμερα σε μπαλόνι, σιγά τα αυγά! Οχι μονο τα αυγα... και τις πατατες και το τυρι και τη χωριατικη ολα. Οταν ενα σχολειο, κανει αυτα που κανουν φτασμενοι επιστημονες, το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να πεις μπραβο, γιατι οταν τα παιδια αυτου του σχολειου γινουν κι αυτα επιστημονες, θα ειναι σε θεση να πανε πολλα βηματα πιο πανω. Μαθε να διαβαζεις και να αξιολογεις αυτα που διαβαζεις. Κανεις δεν ειπε αν οι ελληνες μαθητες ειναι καλυτεροι ή χειροτεροι. Δεν θα 'θελες ομως νομιζω να κατσουμε να πουμε τι εχουν κανει οι ελληνες μαθητες μεχρι τωρα, σε σχεση με τους αντιπαλους (για σενα) ξενους, θα γελαμε για πολυ καιρο.
mpentenis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 γραφουν 160 χαρακτηρες σε sms σε λιγοτερο απο 15 δευτερολεπτα!
Cromb Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Τα μισά πόστ του θέματος πρέπει να μεταφερθούν εδώ. Σε αυτή τη χώρα τίποτα δε λειτουργεί, τα παιδιά έχουν το μυαλό τους στους καφέδες και οι καθηγητές είναι βολεμένοι άχρηστοι. Τα συγκεκριμένα παιδιά, έκαναν μια καλή προσπάθεια και έκαναν κάτι δημιουργικό για να σπάσουν τη μονοτονία του σχολείου. Μπράβο τους αλλά δε θεωρώ οτι είναι κάτι συνταρακτικό αυτό που έκαναν. Στο σχολείο κοντά στο σπίτι μου, πριν μερικά χρόνια, 2 καθηγητές μάζεψαν τα παιδιά ένα σαββατοκύριακο και έκαναν δενδροδφυτέυσεις. Για μένα αυτό είναι πιο σημαντικό από αυτό που έκαναν τα παιδιά με το μπαλόνι. Παρ΄ολα αυτά δε θα βγώ και να πω πόσο μπροστά είναι το εκπαιδευτικό μας σύστημα, τι οικολογική συνείδηση έχουν οι καθηγητές μας και πόσο αξιέπαινη είναι η νοοτροπία των νέων.
adi32 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Αφου ολο το συστημα ειναι διεφθαρμενο τι να περιμενει κανεις? Ποιος παιρνει στα σοβαρα σημερα το σχολειο και τι μαθαινει απο αυτο? Εκανα μαθηματα σε παιδια 3ης Λυκειου και δεν ηξεραν προπαιδεια Το μονο που κοιταμε ειναι να κομματικοποιησουμε τα δημοτικα γυμνασια πανεπιστημια ωστε να βλεπουμε αν θα νικησει το κομμα της καθε αντιπολιτευσης για να παρει την κουταλα απο τους προηγουμενους Προκαλουμε καταληψεις ωστε να να μη γινεται σχολειο και να καταφευγουν τα παιδια στην τεμπελια και την αλητεια και μετα στα φροντιστηρια που φυσικα λειτουργουν κανονικα οι ιδιοι καθηγητες που τα ενθαρρυνουν να κλεινουν τα σχολεια
21century Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Εκει το εκπαιδευτικο σύστημα ειναι τελείως διαφορετικό όπως και σε όλη την Ευρώπη όπου τα παιδιά έχουν ελευθερο χρόνο και ασχολούνται με δημιουργικές δραστηριότητες, το θέμα ειναι οτι αξιοποιούν καταλληλα τον χρόνο τους...
mpentenis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 ναι ενω εδω τους εχει φαει το διαβασμα.... οι μεν πιτσιρικαδες μαθαινουν απο τα 15 πως να γινουν αριστοι μηχανικοι (παπακι 125αρι να κανει burnout drift κλπ) ενω οι δεσποινιδες εχουν περισσοτερα ταλεντα, αναλυση ποιοτητας επικοινωνιας, ποιοτικος ελεγχος καταστηματων μαζικης εστιασης, financial management και αλλα το καλοκαιρι που εχουν περισσοτερο χρονο, σε αυτα τα hobby προσθετουν και τον περιβαλλοντικο ελεγχο μεσω παρατηρησης της θαλασσας, μετρησεις ποιοτητας σε παραλιες, αποτελεσματα εκθεσης στον ηλιο και διαφορα αλλα υπαρχουν βεβαια και οι εξαιρεσεις αλλα δεν νομιζω οτι ειναι μετρησιμες μπροστα στους υπολοιπους! παντως εγω δεν εχω δει ΠΟΤΕ πιτσιρικι να ασχολειται με κατι εποικοδομητικό, οτι και να είναι αυτό! Προσκοπους πχ βλεπω μόνο στις παρελάσεις......
S2Katana Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Oι καλύτερες ιδέες είναι συνήθως και οι πιο απλές.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Φοβερο!Απιστευτη ανακαλυψη-καινοτομια. Φανταστειτε αντι για φωτογραφικη να βαζανε ενα σωρο αισθητηρες που να εξεπεμπαν πληροφοριες και μεσα απο καταλληλα μοντελα να υπολογιζαμε το καιρο.Και να το ονομαζαμε μετεωρολογικο μπαλονι Και μόλις καταλάβαμε τη διαφορά στη νοοτροπία του Έλληνα Μαθητή από τους άλλους στο εξωτερικό! Κονγκρατζουλέισονς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα