Προς το περιεχόμενο

Βιντεοκάμερα Toshiba Camileo S10 Full HD 1080p HDMI με 129 ευρώ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

H s10, η P30 και η H20 ειναι ολες CMOS και 5 Mpixel.

Η H20 ειναι ιδια με την P30 αλλα κλασικη βιντεοκαμερα "κανονακι" αντι για "πιστολι". Οτι αρεσει σε καποιον...

ωραια,κατ αρχην φιλε μου furious99 σ'ευχαριστω παρα πολυ

και δευτερον και μαλλον τελευταια ερωτηση

TOSHIBA CAMILEO H20 ή την TOSHIBA CAMILEO P10 ή ειναι ιδιες?

P10 με s10 ειναι ιδιες?

και γιατι δεν ειναι matroska ή mkv τα βιντεο τους?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

H P10 ειναι παλιο μοντελο, οι S10/P30/H20 ειναι τα καινουρια...

Η P30 ειναι αντικαταστατης της P10...

Το αν θα ειναι .MOV ή .AVI ή οτιδηποτε ειναι θεμα επιλογης της εταιρειας... δεν εχω δει αντιστοιχη καμερα που να βγαζει mkv...

• 1 μήνα μετά...

furious99 εισαι κορυφη φιλε!!!!

σε ευχαριστω παρα πολυ,ακουσα τις συμβουλες σου και πηρα την p30!!!

185ευρω,πολυ μου αρεσε,τη δοκιμασα και εμεινα...

πολυ καλη (για τα λεφτα της παντα)

σ'ευχαριστω πολυ για τα "φωτα" σου... να 'σαι καλα!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

ΠΗΡΕ κανεις αυτην απο προσφορα e-shop(s10 νομιζω)? Τι λεει? Την βρηκα ebay αλλα δε ξερω αν 8α ναι καλυτερη απο την ixus μου H' 1 παλια mini-dv που εχω

Σε hd η ανάλυση είναι αρκετά καλή όταν πας να τραβήξεις όμως κάτι γρήγορα η εικόνα χαλάει δηλαδή αν πας να τραβήξεις μια κολόνα και κουνήσεις την κάμερα απότομα η κολόνα δεν θα φαίνετε κάθετα αλλά με κλίση. Εκεί που είναι καταπληκτική είναι στα 60 fps πολύ καθαρό. Το χειρότερο απ όλα είναι ο ήχος, μονοφωνικός και κακής ποιότητας σαν ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Για τα λεφτά της πάντως είναι μια χαρά.

αα και το ψηφιακό zoom δεν είναι καλό.

Δείτε βίντεο τραβηγμένα με αυτήν.

HD [ame]

[/ame]

60fps

[ame]

[/ame]

(στην αρχή που είναι μέρα μετά τα βραδινά πλάνα είναι με αναλογική).

Ελπίζω να σας κάλυψα

κοιτα φιλε,εαν την βαλεις να τραβαει σε 720i που υποστηριζει και σταθεροποιηση ειναι καλη...στα 1080i οχι και τοσο(αν και εμενα μου φαινεται σταθερη,αλλα οχι στο ζουμ),μαλιστα εχει και την WVGA που τραβαει και σε 60 fps και την δοκιμασα και εχει πολυ καλη εικονα,αλλα νομιζω πως οποια καμερα και να βαλεις στο τιμονι φιλε τον κραδασμο δεν τον γλυτωνεις,εκτος εαν εχεις καμια καλη πατεντα στο μυαλο σου για στηριγμα...

μιλαω παντα για την camileo p30

(εχει και απο κατω πασο που βιδωνει το τριποδακι που εχει,αν σε βολευει για το στηριγμα της)

αλλα εξαρταται και τι θες;)

εδω παντως εχει πολλα τεστ βιντεο να δεις και να αποφασισεις εαν σου κανει

http://www.youtube.com/results?search_type=&search_query=toshiba+camileo+p30+&aq=f

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αγόρασα την P10 και μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος. Αναρωτιέμαι αν μπορώ να τη χρησιμοποιήσω ως webcam. Ένα προηγούμενο μοντέλο είχε τη δυνατότητα αλλά δε βρίσκω drivers.

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση? Η p10 που διαβάζω εδώ,σε αναλογικό βίντεο, πόση χρονική διάρκεια βίντεο μπορεί να γράψει? Με ενδιαφέρει να γράφω παραδόσεις σε αμφιθέατρο διάρκειας 2 ωρών και να διαβάζονται οι διαφάνειες που θα προβάλλονται.Δε με ενδιαφέρει η HD λειτουργία της κάμερας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση? Η p10 που διαβάζω εδώ,σε αναλογικό βίντεο, πόση χρονική διάρκεια βίντεο μπορεί να γράψει? Με ενδιαφέρει να γράφω παραδόσεις σε αμφιθέατρο διάρκειας 2 ωρών και να διαβάζονται οι διαφάνειες που θα προβάλλονται.Δε με ενδιαφέρει η HD λειτουργία της κάμερας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αμα εχει ημιφως ή σκοταδι θα σου ειναι αχρηστη...:shifty:

• 5 μήνες μετά...

Ξεθαβω το θεμα κανονικα, αλλα....

Σημερα πηρα την Camileo P10 απο το you.gr με μολις 59 ευρω!!! Πατησα για πλακα στο skroutz και ειδα 59. Λεω θα ειναι απο κανενα μαγαζι της κακιας ωρας. Κι ομως YOU! Δευτερη φθηνοτερη τιμη 89... Οτι και να'ναι η καμερουλα, 59 ευρω ειναι ΤΖΑΜΠΑΑΑΑ....

By the way, τραβαει πολυ ωραια βιντεο...

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=00AE28BBF6CA2A43ADDB8AEDDDF5D877&pa=25C21D41369B174593769B1649E73A1B

Ξεθαβω το θεμα κανονικα, αλλα....

Σημερα πηρα την Camileo P10 απο το you.gr με μολις 59 ευρω!!! Πατησα για πλακα στο skroutz και ειδα 59. Λεω θα ειναι απο κανενα μαγαζι της κακιας ωρας. Κι ομως YOU! Δευτερη φθηνοτερη τιμη 89... Οτι και να'ναι η καμερουλα, 59 ευρω ειναι ΤΖΑΜΠΑΑΑΑ....

By the way, τραβαει πολυ ωραια βιντεο...

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=00AE28BBF6CA2A43ADDB8AEDDDF5D877&pa=25C21D41369B174593769B1649E73A1B

Την πήρα και γώ φίλε χτες απο το You 59 ευρώ!! Ευτηχώς πρόλαβα την τελαιταία χτες το βράδυ.Για τα λεφτά της η κάμερα είναι εξαιρετική!! Ετσι λίγο που την δούλεψα χτες το βράδυ μου φάνηκε απλή στο χειρισμό και καλή ποιότητα στα 1080p:-):-):-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...