Προς το περιεχόμενο

Βιντεοκάμερα Toshiba Camileo S10 Full HD 1080p HDMI με 129 ευρώ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδιά επειδή πιο παλιά κοίταγα την αντίστοιχη Toshiba αλλά με 720p ανάλυση με προβλημάτισε το γεγονός ότι η εγγραφή είναι στα 30fps. Την ίδια στιγμή υπάρχει αντίστοιχη της Aiptek που κάνει εγγραφή 720p στα 60fps.

Τα fps παίζουν κανένα σημαντικό ρόλο?

Με καμερα 1080p θα θελεις να τραβας στα 720p? I don't think so...

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Με καμερα 1080p θα θελεις να τραβας στα 720p? I don't think so...

Δεν λέω για την συγκεκριμένη Toshiba. Υπάρχει ένα άλλο μοντέλο στα 99 ευρώ που γράφει στα 720p/30fps και αντίστοιχες Aiptek στα 720p που γράφουν όμως με 60fps.

Δημοσ.
To video ειναι απο εδω: http://www.stevesforums.com/forums/view_topic.php?id=602669&forum_id=92

Αυτος που το τραβηξε λεει μαλλον (αν και οχι με καλα αγγλικα) οτι η σταθεροποιηση δε δουλευει στα 1080p... Αυτο οταν ζουμαρει γινεται πιο εμφανες (στην S10 που δεν εχει οπτικο zoom δε θα ειναι μαλλον τοσο εμφανες). Επισης εχει μια καθυστερηση στο autofocus οταν ζοομαρει, ειδικα στο 5x. Παντως η ποιοτητα του βιντεο αυτου ειναι πολυ καλη ακομα και σε 40" fullHD TV που το ειδα μεσω HDMI απο το laptop... Η P30 ειναι πιο ογκωδης αναγκαστικα λογω του φακου με το οπτικο zoom, οχι πολυ ομως...

Τελικα η μπαταρια δεν ειναι μαλλον ενσωματωμενη, λαθος εκανα, ειναι η NP60 που ειναι ξεφτιλα στο ebay http://global.ebay.com/search?Query=np60+battery&SortBy=1&ipp=25&PageNumber=1 κατι που μου αρεσει ιδιαιτερα, καθως παντα παιρνω 1-2 μπαταριες για καμερες/κινητα κλπ. εχω σωθει πολλες φορες με τα μολις 5-10€ που κοστιζουν ;)

Tο zoom είναι όλα τα λεφτά. Η καθυστέρηση στο autofocus δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Το τρέμουλο όμως είναι εκνευριστικό όταν το κοιτάω στον υπολογιστή. Θα το δω και στην τηλεόραση με hdmi

Δεν λέω για την συγκεκριμένη Toshiba. Υπάρχει ένα άλλο μοντέλο στα 99 ευρώ που γράφει στα 720p/30fps και αντίστοιχες Aiptek στα 720p που γράφουν όμως με 60fps.

H κίνηση σε μεγαλύτερα fps είτε στα 720 είτε στα 1080 είναι πιο smooth

Δημοσ.

Θα σας πω για την 720.

Ευτυχώς ήταν δώρο.Η ποιότητα της εικόνας, λίγο καλύτερη απο μια παλιά μέτρια VHS camera.Το μόνο αληθές ήταν η ανάλυση.Δεν πίστευα (και εκεί την "πατάνε" πολλοί),ότι μια HD (έστω και 720i), θα είχε τόσο κακή εικόνα.

Φανταστείτε την εικόνα του βίντεο ενός 2MP κινητού σε ανάλυση 720.

Γι' αυτό... μακρυά.Καλύτερα μια SD κάμερα, που έχουν πέσει και οι τιμές τους δραματικά.

Δημοσ.

Οι καινουριες (S10, P30 κλπ.) εχουν καλυτερους αισθητηρες. Νομιζω το βλεπεις καθαρα στο παραπανω βιντεο απο την P30 οτι ειναι μακραν καλυτερη απο VHS (εκτος ισως σε βραδινες ληψεις)...

Δημοσ.
Οι καινουριες (S10, P30 κλπ.) εχουν καλυτερους αισθητηρες. Νομιζω το βλεπεις καθαρα στο παραπανω βιντεο απο την P30 οτι ειναι μακραν καλυτερη απο VHS (εκτος ισως σε βραδινες ληψεις)...

Οσο πιο πολύ βλέπω το demo video της p30 τόσο πιο πολύ απογοητεύομαι ως προς την κίνηση.

Τόσο χάλια είναι η μηχανή ή ο τύπος είχε πιεί?

Δημοσ.
Οσο πιο πολύ βλέπω το demo video της p30 τόσο πιο πολύ απογοητεύομαι ως προς την κίνηση.

Τόσο χάλια είναι η μηχανή ή ο τύπος είχε πιεί?

Ελλειψη οπτικης/ηλεκτρονικης σταθεροποιησης (που γινεται πιο εντονη στο zoom) + τραβαει με το ενα χερι, περπαταει λιγο, παταει το zoom κλπ.

Δημοσ.
Ελλειψη οπτικης/ηλεκτρονικης σταθεροποιησης (που γινεται πιο εντονη στο zoom) + τραβαει με το ενα χερι, περπαταει λιγο, παταει το zoom κλπ.

Συμπέρασμα: σταθεροποίηση εικόνας και αναγκαστικά 720p για 130€

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι αυτες οι καμερες βγηκαν πρωτα Ευρωπη και οχι ΗΠΑ, και ετσι δεν εχουμε ακομα ενα review της προκοπης με samples φωτο και βιντεο...

EDIT: Χμμμ, αυτο εδω ειναι καινουριο http://www.lithiumstate.nl/2009/03/28/toshiba-camileo-s10-review/

Αυτος λεει οτι το 1080p της καμερας ειναι 1440χ768 (!) αν ισχυει αυτο π@π@ρια 1080p ειναι (μαρκετινγκ τρικ)...

Δημοσ.

Παιδιά ξέρει κανείς κανένα μαγαζί που να την έχει ετοιμοπαράδοτη την έχω βρει μόνο δε online καταστήματα και την θέλω άμεσα για το σαβ/κο please όποιος ξέρει να απαντήσει καίγομαι :shock::shock:

Δημοσ.
Παιδιά ξέρει κανείς κανένα μαγαζί που να την έχει ετοιμοπαράδοτη την έχω βρει μόνο δε online καταστήματα και την θέλω άμεσα για το σαβ/κο please όποιος ξέρει να απαντήσει καίγομαι :shock::shock:

media markt στο ποταμι ..128 ευρω...

Δημοσ.

thanks again

Θα πάω αύριο να ρίξω μια ματιά αν την πάρω θα σας πω νέα

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:01 ----------

Παιδιά πήγα σήμερα από εκεί (media markt Κηφισού) και είχαν εξαντληθεί στου Φαλήρου δεν την φέρνουν καθόλου αν κάποιος την βρει κάπου παρακαλώ ας μου πει την χρειάζομαι για το σ-κ

Δημοσ.

οτι λεμε ειναι λογια του αερα, απο την στιγμη που δεν την εχει πιασει κανεις μας στα χερια του δεν μπορουμε να ξερουμε... παντω αν εχει ποιοτητα εστω και HD στα 720Ρ ειναι πολυ καλη αγορα

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:13 ----------

βρικα και την Toshiba Camileo H20 HD στα 200 ευρω , πρεπει να ειναι καλυτερη απο τις πρτοιγουμενες, για δειτε την http://www.pixmania.gr/gr/gr/2384880/art/toshiba/dieoeaeoionaee-aeioaieuia.html?srcid=7255&Partenaire=skroutz&CodePromo=oui&aftrack=TWpJMk1EczFNakE1OzEyMzg3MTM5MjI7UGFydGVuYWlyZT1za3JvdXR6JkNvZGVQcm9tbz1vdWk=

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...