pavleas2112 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Γεια σας παιδια. Εχω βαλει HOL με 6mbs και μιας και μου δωσανε ασυρματο modem θελω να παρω και ενα wireless USB για το pc μου. Τα USB ειναι καλυτερα απο μια καρτα δικτυου wireless?? Τι προτεινετε? Υποψιν εχω παλια μητρικη και δεν υποστηριζει PCI θυρα!!
poulinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 συγνωμη τι μητρικη εχεις που δεν εχει πανω Pcik>δεν γινετε αυτο.θα πρεπει να ειναι μητρικη με windows 95.pci λεμε οχι pci express.καλυτερα pci.μαρκα τωρα level one,linksys,d link ολες καλες ειναι.δεν θα περνα crypto kai tp link.και οχι draft n.πολλα λεφτα και δεςν θα κερδισεις κατι αμα ο ρουτερ δεν ειναι N.
pavleas2112 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Εχεις δικιο poulinos για το pci λαθος δικο μου. Υπαρχει καποια διαφορα μεταξυ wireless USB και καρτα δικτυου wireless?? Ποιο απ τα δυο αποδιδει καλυτερα και ειναι ποιο αξιοπιστο?? ευχαριστω προκαταβολικα
poulinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 το Usb ειναμι πιο πρακτικο διοτι δεν ανοιγεις το pc και το βαζεις και σε λαπτοπ ενω η Pci εχει συνηθως αποσπομενη κερεεα που μπορεις να την αλλαξεις η να βαλεις επεκταση αλλα πρεπει να ανοιξεις το pc.προτιμω pci εγω παντως.πιο σταθερο slot απο οτι το usb.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.