christos.p25 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 και γιατί δεν επιλέγετε από τα πιο πάνω καταστήματα που τα έχουν πιο φτηνά? τώρα αυτό το είπες για να κάνεις +1 ποστ απλά ;
alexzzz Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Τώρα γιατί πληρώνουμε τα ίδια εντός της Ελλάδας (10ευρώ.) με το να έρθει κάτι από ευρώπη πχ pixmania(Γαλλια) δεν το γνωρίζω. Αν και ξέρεις (γιατί το smilie τα λέει όλα) για αυτούς που δεν ξέρουν να πω ότι δεν πληρώνουν πάνω από 3.5€ στα μεταφορικά με courier... εμείς στην εταιρία με συμφωνία τόσο πληρώνουμε εκτός και αν είναι δυσπρόσιτες περιοχές οπότε πάει πάνω από 5€
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 τώρα αυτό το είπες για να κάνεις +1 ποστ απλά ; γιατί δεν σου άρεσε η απορία μου? ήταν πολύ obvious? αυτό ήθελε να τονίσει... και αν νομίζεις ότι το έκανα μόνο και μόνο για να postάρω, εσύ τι κάνεις τώρα? κάτι διαφορετικό?
dr.scholl Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 ρε παιδια περνεις κανα βραβεια αμα ποστερις πολλα????ο ενας εχει 300 ο αλλος 22000??????:-):-) ασχετο......οσο για το θεμα....επειδη δουλευω σε μια απο τις εταιριες που φενοντε στην αρχη σας λεω οτι υπαρχει τμημα ατομων που η δουλεια τους ειναι να κατασκοπευουν τιμες,και στα καπακια να τις αλαζουν :lol: λοιπον θυμηθηκα οταν ανοιξε το mall,αλαξαμε τιμες στο ps3 7 φορες,,ειχαμε 5 ατομα και τρεχαν σε ολα τα ανταγωνιστηκα μαγαζια,,,,οποσ πιστευω και οι αλλοι:-):-) αλαξαμε τιμη στισ 11 την αλλαζαν στις 12 και ξαναλαζαμε στις 1,,,,αυτο μη σας φενεται απλο,,,αλαζουν τιμες ιντερνετ τιμολογιων ταμειων και χιλια δυο αλλα:cry::cry:εμεις να δειτε τι ωρες δουλεια περναμε για 10 λεπτα διαφορα:lol::lol:
G_Zisis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Αυτό εγώ προσωπικά,αλλά και πολλοί άλλοι πιστεύω,το έχω καταλάβει εδώ και καιρό από το πώς γίνονταν αλλαγές τιμών σε κάποια προϊόντα,ιδιαίτερα ανάμεσα στο e-shop και πλαίσιο.Θυμάμαι είχε γίνει και topic,επειδή σε ένα προϊόν κατέβαζαν τι τιμή 1 ευρώ κάθε φορά,μία το e-shop μία το πλαίσιο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 αναμενόμενο dr.scholl αυτό που γίνεται... βέβαια είναι και τραγικό σε μερικές περιπτώσεις όπως πχ με το Seasonic 650w πριν κάνα μήνα, λόγω του ανταγωνισμού Πλαίσιου με Eshop είχε φτάσει στα 90 euro ενώ το 550w είχε 125 euro!
GIANNIS400 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 εχω σιχαθει τοσο αυτη την κατασταση που μου ερχετε να παραγγελνω τα παντα απο εξωτερικο μονο και μονο για να μποϊκοταρω το καρτελ! Και αυτο δεν σημαινει οτι απο εκει που θα παραγγελνω δεν υπαρχη καρτελ, αλλα θα το κανω απο αντιδραση για το ενχωριο καρτελ μας. Σκεφτήτε το και εσεις αυτο, να δουμε μετα ποιος θα γελαει στην πλατη μας, και ποιος θα παιζει τις τιμες κομπολόϊ σε αυτα που τραβιουνται στην αγορα, γιατι εκει Κυρίος παιζουν τις τιμές κομπολόϊ.Στο κατω κατω με τα μεταφορικα αν αγοραζουμε απο εξωτερικό τα λεφτα ειναι περιπου τα ιδια με το αν τα παιρναμε απο ελλαδα.Απο εξωτερικο εχω παρει 3 πραγματα π.χ vga mobo kai hd disk, υπάρχη εκτος απο την εξωτερικη συσκευασια η εσωτερικη συσκευασία το κουτι δηλαδη του p.c part απο ειναι κλειστο-σφραγισμενο,και να φερω ενα παραδειγμα για την μητρικη που μου ειχαν στειλει, ηταν σφραγισμενο και ειχε της παναγιας τα ματια μεσα που λεει ο λαος.Και οχι οπως εδω που στα δινουν ανοιγμενα με δυο καλωδιακια, και τα υπολοιπα που εχουν τα κουτια στα πουλαν ξεχωριστα, γκρρρρρρ.
orck Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 παντως σε σχεση με τα παραπανω 3 καταστηματα εσεις πιο θα επιλεγατε (και ας εχουν ακριβως τις ιδιες τιμες δεν νομιζω οτι θα βρεθουν πολλοι που θα διαλεγαν κατι αλλο απο τον Πλαισιο υπολογιστης ειναι, χαλαει ευκολα και το τμημα service του Πλαισιου ειναι εξαιρετικο...
dr.scholl Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 σε αυτο που λες orck δεν εχεις αδικο αλλα ειναι μονο και μονο γιατι εχει πολυ καλο aftersale service και αμα χαλαση κατι στο αλαξουν,,μπορει οχι με την πρωτη αλλα αμα φωναξεις σιγουρα :lol::lol: και GIANNIS400 καλο ειναι να περνεις απο εξω αλλα θες ποιστοτηκες και εισαι στο περιμενε και με την αγονια αν τελικα θα ερθη επ εξω και πως,,τουλαχιστον απο ελλαδισταν το βλεπεις φρεσκο φρεσκο:devil:
GIANNIS400 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 σε αυτο που λες orck δεν εχεις αδικο αλλα ειναι μονο και μονο γιατι εχει πολυ καλο aftersale service και αμα χαλαση κατι στο αλαξουν,,μπορει οχι με την πρωτη αλλα αμα φωναξεις σιγουρα :lol::lol: και GIANNIS400 καλο ειναι να περνεις απο εξω αλλα θες ποιστοτηκες και εισαι στο περιμενε και με την αγονια αν τελικα θα ερθη επ εξω και πως,,τουλαχιστον απο ελλαδισταν το βλεπεις φρεσκο φρεσκο:devil: Συνηθως 5 εργασιμες το πολυ απο την ημερα παραγγελιας στα στελνουν, παντως εγω απο μια μεγαλη αλυσιδα απο Γαλία που ειχα παρει δεν ειχα προβλημα, μου τα εστειλαν στην εντελεια.Μακρια απο τους σιχ...ους της ελλαdας :devil: Γροθιά στο κατεστημένο.
EliasKir Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Skroutz ρε παιδια. Υπαρχουν μαγαζια με πολυ καλυτερες τιμες και εξυπηρετηση. Πχ το MSystems εχει παρα πολυ καλα σχολια. Και το Steel. Και αλλα τοσα. Αν ψαχνεσαι λιγο θα βγεις κερδισμενος. Πληροφοριακα η Asus 4870 μου βγηκε συνολο 170 ευρω, σχεδον οσο μια 4850 1Gb. Για, για ψαξτε το λιγο που λεει και ο Δεληολανης! :lol::lol:
orck Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 προφανος καποιος σου εχει πει οτι στην Γαλλια οι εμποροι ενδιαφερονται για τον καταναλωτη, οτι εχουν ανταγωνισμο και αλλα ομορφα... εχεις πετυχει καλυτερη τιμη σε προιον (που να εχει να κανει με υπολογιστες) απο Γαλλια (μαζι με μεταφορικα) σε σχεση με την Ελλαδα; εαν σου χαλασει τι κανεις; περα απο υπομονη; σε αρκετα χομπυ σιγουρα συμφαιρει η αγορα απο το εξωτερικο αλλα για υπολογιστες οσο και να το εχω ψαξει δεν αξιζει καθολου διαφωτισε μας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.