Alchemist` Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Πως θα βρώ ποιά θύρα COM πρέπει να βάλω στις ρυθμίσεις για να δουλέψει το GPS??? Μόλις πήρα το GPS RYE 4810, οταν το άνοιξα το GPS δούλευε κανονικά, καταλάθος όμως πάτησα την "αυτόματη εύρεση" και από τότε το GPS δεν βρίσκει κανένα σήμα... Έκανα πάρα πολλές φορές "αυτόματη εύρεση" αλλά δε βρίσκει τίποτα... Διάβασα το Manual και λέει ότι αν δεν ξέρω την θύρα COM πρέπει να ρωτήσω τον τοπικό έμπορο, (που φυσικά είναι κλειστά), ξέρετε κάποιον τρόπο για να δώ τι πρέπει να βάλω στις ρυθμίσεις??? Υ.Γ. Link με χαρακτηριστικά της συσκευής... http://www.mapclub.gr/index.asp?action=show&cid=258&id=468&mid=77,75,258 δεν μπόρεσα να βρώ κάτι σχετικό...
nadware1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δεν ξέρω αν λειτουργεί έτσι κ η δική σου συσκευή, αλλά στη δική μου, όταν πας στο menu για manual επιλογή θύρας, έχει κλικ στη σωστή, ακόμα κ εαν έχω επιλέξει auto. Έκανα το ίδιο λάθος με εσένα κ μετά από μικρή έρευνα τη βρήκα έτσι... Οπότε ψάξε λίγο στο συγκεκριμένο menu.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.