p@ntelis38992 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) γεια σας έχω ένα πρόβλημα με έναν φορητό acer aspire one d150 και είχε windows αλλά γερμανικά και ήθελα να βάλω ελληνικά γιατί δεν είναι δικός μου ο υπολογιστής......τέλος πάντων.....δεν μπορώ με τίποτα να βάλω windows τα linux τα έβαλα μια χαρά αλλά windows τίποτα μήπως για να καταλάβετε δοκίμασα πολλά έβγαλα τον δίσκο από μέσα και τον έβαλα στον σταθερό μου έκανα κανονικά εγκατάσταση τα windows αλλά όταν έβαλα τον δίσκο στον φορητό δεν άνοιγαν.....δοκίμασα μέσω usb μέσω hard disk μέσω dvd-writer τίποτα αλλά όταν βάζω το cd παίρνει μπροστά μετά από πολύ ώρα και μου βγάζει κανονικά φορτώνει τα αρχεία και ξαφνικά μου πετάξει ένα μήνυμα σε μια μπλε οθόνη λέει error να ψάξω για κάποιον Ίο αν έχει ο δίσκος και κάτι τέτοια 'techical infomation stop:0x0000007b και πολλά αλλά...μπορεί κάποιος να βοηθήσει?γιατί δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο.....σας ευχαριστώ εκ των πρότερων.... τιποτα κανενας? Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2009 από p@ntelis38992 Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
poscaman Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 δεν εχει κανενα νοημα να εγκαταστηστησεις το λειτουργικο σε αλλον υπολογιστη και να μεταφερεις τον δισκο.οταν κανεις την εγκατασταση το λειτουργικο "χτιζεται" πανω στον υπολογιστη σου, αρα οταν μεταφερεις (ειδικα απο desktop σε λαπτοπ) τον δισκο, δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να λειτουργησει Τσεκαρε 2 πραγματα.1)δοκιμασε και με δευτερο cd, μπορει το cd που εχεις να εχει προβληματα. 2) σιγουρεψου οτι (αν ειναι σατα ο δισκος) η εγκατασταση σου εχει τους καταλληλους drivers
p@ntelis38992 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Τελικά το βρήκα το πρόβλημα και το πρόβλημα ήταν ότι είχα παλιά windows βασικά είχα κατεβάσει πολλά windows και δεν δούλευε κανένα γιατί ήθελε όπως μας είπε ο φίλος μας drivers καινούργιους για sata….. τέλος πάντων κατέβασα και κάτι windows που μου είπε ένας φίλος και όλα οκ…. Και βασικά παιδιά σας λέω κάτι αν θα πάρετε acer να ζητήσετε τα cd του pc γιατί δεν τα δίνουν και μερικές φορές χρειάζονται….. να τα απαιτείται εσείς τα πληρώνεται…. Ευχαριστώ φιλέ poscaman :lol:
poscaman Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 τα τελευταια χρονια οι εταιρειες δεν δινουν συνοδευτικα cd/dvd αλλα μπορεις να το φτιαξεις μονος σου απο το κρυφο partition με μια πολυ απλη διαδικασια
ChangeAllNow Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Ερώτηση ... drivers for xp που βρήκες ? Ας πούμε εδώ :http://simplyeko.com/laptop/download-driver-windows-xp-for-acer-aspire-one-aod150/ .
dimitrismi Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 δοκιμασε και εδω... http://support.acer-euro.com/drivers/downloads.html θα προτεινα και να εβαζες winborg ή microxp τα οποια δεν ειναι τοσο βαρια οσο τα "κυβερνητικα"...
feik Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 παιδια εγ θελω να κανω φορματ και οχι να εγκαταστησω τα windows ξανα..μηπως ξερει καποιος με ποιο κουμπι θα γινει αυτο?
TheELF Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 παιδια εγ θελω να κανω φορματ και οχι να εγκαταστησω τα windows ξανα..μηπως ξερει καποιος με ποιο κουμπι θα γινει αυτο? Τι θεωρείς εσύ format δηλαδή;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα