Προς το περιεχόμενο

Ποιά μητρική για i7;;;;

MAIK82

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αντί για τον Seagate βάλε τον WD...

προφανώς θα βάλεις 64bit αλλιώς θα σου είναι άχρηστα τα extra 3gb...

Εχει εξαντληθει στο πλαισιο.. O υπαλληλος εκει ισχυριζεται οτι με τα 32bit δεν θα εχω προβλημα συμβατοτητας με αλλα προγραμματα.Σωστα λεει ή το βγαλε απο το μυαλο του;;

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

δεν έχει κανείς πρόβλημα συμβατότητας με προγράμματα από όσους ξέρω που χρησιμοποιούν 64bit Vista

τον υπάλληλο τον ρώτησες πως θα αξιοποιήσεις τα 6gb ram με 32bit windows? :o

ήθελα να δω τι θα απαντήσει...

Δημοσ.

Να σου πω την αληθεια δεν ηξερε και πολλα οποτε ετρεξα γρηγορα κοντα σας!!

Δημοσ.

εγώ έχω την p6t και είμαι ικανοποιημένος .πολλές επιλογές για oc και πολύ σταθερή .σε σχέση με τη δική σου σύνθεση η διαφορά είναι ότι διάλεξα τις corsair dominator (TR3X3G1600C8D). αν σκέφτεσαι να κάνεις και λίγο overclocking έχε υπόψιν σου ότι η μαμά ψήκτρα είναι ανεπαρκής

Δημοσ.

Αν ειναι να παρεις ASUS P6T SE δωσε 15€ παραπανω και παρε ASUS P6T.

ΧΡ 32 bit βλεπουν μονο 3,25 περιπου Gb ram . Για την παραπανω μνημη χρειαζεσαι λειτουργικο 64 bit

Δημοσ.
Αν ειναι να παρεις ASUS P6T SE δωσε 15€ παραπανω και παρε ASUS P6T.

ΧΡ 32 bit βλεπουν μονο 3,25 περιπου Gb ram . Για την παραπανω μνημη χρειαζεσαι λειτουργικο 64 bit

Μα υποτίθεται οτι η SE είναι ουσιαστικά η βελτιωμένη έκδοση της P6T οπότε πιο το νόημα να παρει την P6T

Δημοσ.
Μα υποτίθεται οτι η SE είναι ουσιαστικά η βελτιωμένη έκδοση της P6T οπότε πιο το νόημα να παρει την P6T

Μπες στο Site της Asus να δεις τις διαφορες.

Παντος δεν ειναι βελτιωμενη εκδοση εαν προσεξεις η P6T SE δεν υποστηρίζει 3 Way-SLi.

• Super Moderators
Δημοσ.

έχει είναι κάτω κάτω αριστερά σχεδόν...απλά είναι μαύρη και δεν φαίνεται

πάντως είναι αστείο ότι στην εποχή μας τέτοιες μητρικές έχουν ακόμα IDE+Floppy ports

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πρόσφατα αγόρασα καινούριο μηχάνημα κ έβαλα πάνω την MSI Eclipse, πολλά τα λεφτά αλλά η γνώμη μου πάντα ήταν να δίνεις λεφτά για μητρική ίσως το πιο σημαντικό πάνω στο pc. Επξεργαστή εννοείτε τον 920 που άνετα με overclock φτάνει ακόμα κ τον extreme.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:18 ----------

Και δεν έχει κ Floopy!! :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...