datanet Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Γεια σας, Εχω το NEC AD-7203A (3 μηνων) και προσπαθησα να γραψω ενα dual layer dvd. Χρησιμοποιησα το Nero7 και αφου ξεκινησε και το εγραφε καλα, μολις μπηκε στο 2o layer τοτε σταματησε και εβγαλε το λαθος "Power Calibration Error". DVD τα απλα και CD τα γραφει κανονικα. Τι λετε να φταιει? Διαβασα κατι αναλογα τοπικ και δεν πιστευω οτι εχει πιασει σκονη το λεηζερ.
StaPas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Τι δισκακια εχεις; Αν εχεις tdk τοτε να ξερεις οτι φταιει αυτο! Δοκιμασε με δισκακια + verbatim. Εμενα ολα τα αλλα δεν μου τα καιει χωρις πλακα! Δοκιμασε και αλλη εκδοση nero γιατι επίσης εχω παρατηρηρησει οτι σκαλωνει! Παρεπιπτοντως αν θελεις δισκακια flashlabel το μονο μαγαζι που βρηκα ειναι η Cosmodata. Εχει κατι τετοια http://www.cosmodata.gr/product_b.php?Lang=gr&id=5&cid=28&mid=30&pid=1986
datanet Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Τι δισκακια εχεις; Αν εχεις tdk τοτε να ξερεις οτι φταιει αυτο! Δοκιμασε με δισκακια + verbatim. Εμενα ολα τα αλλα δεν μου τα καιει χωρις πλακα! Δοκιμασε και αλλη εκδοση nero γιατι επίσης εχω παρατηρηρησει οτι σκαλωνει! Παρεπιπτοντως αν θελεις δισκακια flashlabel το μονο μαγαζι που βρηκα ειναι η Cosmodata. Εχει κατι τετοιαhttp://www.cosmodata.gr/product_b.php?Lang=gr&id=5&cid=28&mid=30&pid=1986 θα δοκιμασω verbatim. Ελπιζω να φταει αυτο. Ας γραψει dual layer και δεν με νοιαζει το lablflash. εριξα μια ματια στο wikipedia, και εχω την απορια: το NERO 7 υποστιριζει εγγραφη dual-layer ? http://en.wikipedia.org/wiki/Nero_Burning_ROM
StaPas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Κοιτα εγω δοκιμασα 10 tdk και εγραψα το ενα με τα χιλια ζορια. Αντιθετως Verbatim και intenso εγραψα καμμια δεκαρια χωρις προβλημα!
datanet Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Κοιτα εγω δοκιμασα 10 tdk και εγραψα το ενα με τα χιλια ζορια. Αντιθετως Verbatim και intenso εγραψα καμμια δεκαρια χωρις προβλημα! με nero? τι εκδοση?
million_voices Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 τα δισκακια δεν ειναι συμβατα κατεβασε και βαλε το ποιο προσφατο firmware update,επισης αναφερει ποια δισκακια ειναι συμβατα http://www.sony-optiarc.eu/supportservice/downloads/dvddrivesdesktoppcs/ad7203a.html
StaPas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Οντως ξεχασα να το αναφερω, κανε το firmware upgrade!
datanet Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Τελικα παιδια ειχατε δικιο! 1) Εβαλα το τελευταιο firmware. 2) Αγορασα dvd VERBATIM dual-layer κ το εγραψα με ΕΠΙΤΥΧΙΑ. 3) Χρησιμοποιησα το Nero 7.7.5.1 ευχαριστω μαγκες!
furious99 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Τυχερος εισαι... Συνηθως το power calibration error σε recorder σημαινει οτι μας αφησε χρονους...
hurin Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Τυχερος εισαι... Συνηθως το power calibration error σε recorder σημαινει οτι μας αφησε χρονους... Δυστυχώς και το δικό μου nec 3500 μου βγάζει μήνυμα power calibration error, με το που ξεκινά να γράφει το dvd (verbatim +). Η πλάκα είναι ότι πρώτη φορά επιχειρώ να γράψω dual layer, μετά από τόσα ρόνια που το έχω.
washcloud Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Τυχερος εισαι... Συνηθως το power calibration error σε recorder σημαινει οτι μας αφησε χρονους... στην "πράξη", ναι Διότι το μήνυμα το πετάει όταν στην ουσία δεν μπορεί να γράψει, είτε λόγω "γενικής φθοράς", είτε γιατί απλά έχει "αδυνατίσει"/αποσυγχρονιστεί η laser δέσμη και δεν μπορεί να "πάει πιο βαθειά" (dvd dl ή ακόμα και απλό dvd, αλλά μπορεί και καίει ακόμη cd), είτε γιατί τραβάει ζόρι με συγκεκριμένα δισκάκια (κομμάτια, μοντέλα, ή και "μάρκες" ακόμα) - και το firmware update μπορεί και να δώσει λύση, είτε γιατί είναι...σκονισμένος ο φακός
datanet Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δυστυχώς και το δικό μου nec 3500 μου βγάζει μήνυμα power calibration error, με το που ξεκινά να γράφει το dvd (verbatim +). Η πλάκα είναι ότι πρώτη φορά επιχειρώ να γράψω dual layer, μετά από τόσα ρόνια που το έχω. δοκιμασε κανα firmware update..
hurin Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 δοκιμασε κανα firmware update.. Του πέρασα του liggy-dee 2.tgf αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να διαπιστώσω άν όντως τα έχει "παίξει" ?
washcloud Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 ...η "πράξη" : Αν το έχεις α) καθαρίσει β) έχεις κάνει το τελευταίο firmware update, δεν υπάρχει "κάτι άλλο" : Τα 'χει φτύσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.