Προς το περιεχόμενο

Πώς σκρατσάρει ο ήχος στο winamp

slygeo87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως γίνεται να σκρατσάρει ο ήχος στο winamp όταν φορτώνει μια σελίδα στο internet?

Θα τρελαθούμε τελείως..:mad::mad:

Δημοσ.

Εντάξει, αφού το διόρθωσες ας απαντήσω...

Winamp Preferences > General Preferences > Priority class

Το ανεβάζεις μια σκάλα και άμα το σώσεις, το έσωσες. Δυστυχώς ο Winamp το έχει αυτό το κουλό σύμπτωμα. Δε σημαίνει πως φταίει το priority, μια υπόθεση κάνω, μπορεί να ευθύνεται ο τρόπος που το πρόγραμμα χρησιμοποιεί το buffer του, κάποιες διακοπές συστήματος ή κάτι άλλο. Για τα τελευταία δε μπορείς να δώσεις λύση εσύ.

Δημοσ.

Ρε γαμώτο, το ίδιο και σε μένα. Το πρώτο που κοίταξα ήταν το priority, το οποίο και ήταν τέρμα. Και από Task Manager αλλάζω priorities, μη σας πω και affinities, αλλά πάλι τα ίδια. Το φαινόμενο εντείνεται όταν έχω και το μTorrent! Πλοηγούμαι με Opera, πάνω σε 32αρια Vista.

Με μια επανεκκίνηση δείχνει να φτιάχνει...

Δημοσ.
κρασάρει λέγεται(από το crash) όχι σκρασάρει!!

Μια χαρά τα λέει ο συμφορουμίτης, σκρατσάρει. Ακριβώς αυτό συμβαίνει, διακοπές στον ήχο και μικροπαραμορφώσεις. Δε μίλησε κανείς για crash του προγράμματος.

Υ.Γ. Κι εγώ με το VLC τα παίζω όλα.

Δημοσ.
Μια χαρά τα λέει ο συμφορουμίτης, σκρατσάρει. Ακριβώς αυτό συμβαίνει, διακοπές στον ήχο και μικροπαραμορφώσεις. Δε μίλησε κανείς για crash του προγράμματος.

Υ.Γ. Κι εγώ με το VLC τα παίζω όλα.

Αν ναι????Τώρα το είδα σόρρυ τότε!!:o:o:o

Edited!!

Δημοσ.

Τα vista φταίνε πιστεύω και αυτό εμφανίζεται από τότε που τα έβαλα...

Έχω άλλο ένα επίσης κουλό..αν κάνω streaming ή παίξω καμια ταινία σε kmp χάνεται εντελώς ο ήχος...κούπα!

Όταν κάνω reboot μια χαρά..τι να πεις.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

To λοιπόν, ''φοράω'' Windows Vista Home Premium σε core2duo στα 2,2 ghz και μνήμη 2 GB (533).

Όταν κάνω streaming ή όταν κατεβάζω απ' το internet, είτε μέσω firefox είτε μέσω utorrent, ''σκρατσάρει'' ο ήχος του winamp ή σκρατσάρει-τρώει κολλήματα ο ήχος-εικόνα του kmplayer κατά την αναπαρωγή κάποιου video.Πολλές φορές τρώνε ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΟ distortion οι φωνές και ακόμα χειρότερα χάνεται ΕΝΤΕΛΩΣ ο ήχος και απ' τα δυο προγράμματα.Όταν τρώει distortion κάνω επανεκκίνηση του εκάστοτε προγράμματος και επανέρχεται η φωνή και όταν χάνεται τελείως ο ήχος ο μόνος τρόπος για να μπορέσω να ακούσω μουσική-δω video είναι να κάνω επανεκκίνηση του υπολογιστή.

Είχα δημιουργήσει παρόμοιο θέμα στο παρελθόν για το Winamp αλλά η μόνη απάντηση που πήρα από κάποιον φίλο ήταν να αυξήσω το priority class στο winamp.Δυστυχώς, δεν κατάφερα κάτι με αυτή την επιλογή.Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;Σας έχει συμβεί παρόμοιο περιστατικό;Σημειωτέον, αυτό το πρόβλημα το έχω από τότε που έβαλα vista, κανά εξάμηνο δηλαδή.Οποιαδήποτε συμβουλή δεκτή. :-)

Δημοσ.

Οφείλω να προσθέσω ότι το ίδιο συμβαίνει και με το Windows Media Player. Ανοίγεις μtorrent ή κατι παρόμοιο και σου σκρατσάρει ο ήχος.:-(

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Να επαναφέρω το θέμα καθώς είχα μια θετική εξέλιξη στο δικό μου σύστημα...

1. Ο υπευθυνος για αυτήν την κατάσταση φαίνεται να είναι το εκτελέσιμο audiodg.exe για το οποίο δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, κάντε μια αναζήτηση να καταλάβετε γιατί. Εκτός αυτού, πρέπει να είναι και θέμα οδηγών. Μια πρόταση είναι να απενεργοποιήσετε όποια εφέ σας προσφέρει η κάρτα ήχου (συνήθως οι ενσωματωμένες της Realtek το έχουν αυτό το πρόβλημα) και να βάλετε πιο χαμηλή συχνότητα δειγματοληψίας (44100 αντί 48000 ή 96000 που δίνουν οι κάρτες καμιά φορά για αναπαραγωγή).

2. Έβαλα πρόσφατα Windows 7 x64 στον φορητό μου. Το πρόβλημα έγινε πολύ πιο εκνευριστικό από τα Vista 32 που είχα πριν, σε σημείο που ήθελα να επιστρέψω σε αυτά. Είχα την φαεινή ιδέα να εγκαταστήσω τους οδηγούς των Vista x64. Δούλεψε!!! Τώρα κατεβάζω torrent, σκρολάρω τον Opera και ο ήχος πάει μια χαρά χωρίς διακοπές και παραμορφώσεις.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.
Πως γίνεται να σκρατσάρει ο ήχος στο winamp όταν φορτώνει μια σελίδα στο internet?

Θα τρελαθούμε τελείως..:mad::mad:

Φιλε, εγω ειχα τι ιδιο προβλημα, κατεβασε το DPC, http://www.thesycon.de/deu/latency_check.shtml, βρηκα οτι το προβλημα ειναι στο Wlan, αλλα δεν το εχω λυσει ακομα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...