wizzy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Βασικά, νομίζω τα έχω πάνω από δύο χρόνια (θα πρέπει να το ψάξω), οπότε είμαι by default εκτός εγγύησης, αλλά θα τους στείλω ένα email και βλέπουμε. Thanks!
Neo106 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μα, τελευταία φορά που έλεγξα η ασφάλεια του woofer δεν ήταν καμένη! Γιατί να την αλλάξω; Εάν είχε καεί, δεν θα είχαν πρόβλημα τα ηχεία γενικά; Ή μήπως εννοείς να βάλω μεγαλύτερη ασφάλεια; Απλως ειχα διαβασει καπου οτι ενας που ειχε παρομοιο προβλημα αλλαξε ασφαλεια και ολα OK.Δε λεω οτι ειναι η σιγουρη λυση στο προβλημα, απλως το αναφερω. Εχω στειλει κι εγω τα δικα μου που ηταν εκτος εγγυησης και μια χαρα γινανε RMA με εξοδα της Logitech για τη μεταφορα.Go for it αφοβα.
Neo106 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μα, τελευταία φορά που έλεγξα η ασφάλεια του woofer δεν ήταν καμένη! Γιατί να την αλλάξω; Εάν είχε καεί, δεν θα είχαν πρόβλημα τα ηχεία γενικά; Ή μήπως εννοείς να βάλω μεγαλύτερη ασφάλεια; Απλως ειχα διαβασει καπου οτι ενας που ειχε παρομοιο προβλημα αλλαξε ασφαλεια και ολα OK.Δε λεω οτι ειναι η σιγουρη λυση στο προβλημα, απλως το αναφερω. Εχω στειλει κι εγω τα δικα μου που ηταν εκτος εγγυησης και μια χαρα γινανε RMA με εξοδα της Logitech για τη μεταφορα.Go for it αφοβα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 αν η ασφάλεια είχε πρόβλημα τότε όχι μόνο δεν θα άναβε η οθονούλα αλλά δεν θα λειτουργούσαν γενικότερα τα ηχεία...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 αν η ασφάλεια είχε πρόβλημα τότε όχι μόνο δεν θα άναβε η οθονούλα αλλά δεν θα λειτουργούσαν γενικότερα τα ηχεία...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 βασικά προσπάθησε να τα κάνεις ακόμα και αν δεν είσαι, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να σου πουν ok +1. Logitech ειναι αυτη!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 βασικά προσπάθησε να τα κάνεις ακόμα και αν δεν είσαι, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να σου πουν ok +1. Logitech ειναι αυτη!
sukalas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 +1 Στείλε mail και πες οτι την περίπτωση αντικατάστασης εκτός εγγύησης(αν είναι) την διάβασες σε forum , θα μετρήσει.Να πω οτι ένα χρόνο μετά απο την αντικατάσταση που μου κάνανε το λαμπάκι ακμαιότατο!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Και εκτος απο αυτο, εστω δηλαδη οτι δεν μπορουν να του το αντικαταστησουν/επισκευασουν, ανταλλακτικο να αγορασει σιγουρα θα υπαρχει. Θυμαμαι χαρακτηριστικα την περιπτωση καποιου, που χαλασε το ρυθμιστηρι ηχου στα Ζ2300 και ζητησε το ανταλλακτικο να το αγορασει. Αποτελεσμα; Του στειλαν νεα ηχεια δωρεαν, και επειτα απο λιγο καιρο του στειλαν courier να παραλαβει τα χαλασμενα! Η Logitech ειναι αιωνες μπροστα...!
wizzy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 ΟΚ, έστειλα email στο support τους, στις 07/09. Ξέρετε σε πόσο καιρό απαντούν συνήθως;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.