Προς το περιεχόμενο

χαλασμενο decoder σε logitech z5500

aekfc212

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Pink_Panther: παρατήρησα για το βουητό που λες. Είναι ανεπαίσθητο, για να το ακούσω έπρεπε να βάλω το αυτί πάνω στο subwoofer και πάλι δυσκολεύτηκα να το ακούσω. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα με ενοχλούσε στον ύπνο.

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
@Pink_Panther: παρατήρησα για το βουητό που λες. Είναι ανεπαίσθητο, για να το ακούσω έπρεπε να βάλω το αυτί πάνω στο subwoofer και πάλι δυσκολεύτηκα να το ακούσω. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα με ενοχλούσε στον ύπνο.

Δοκίμασε λίγο στην ησυχία της νύχτας κ άκου απο περίπου ένα μέτρο απόσταση, λογικά θα ακούγεται πάλι... Στην αρχή όταν πέφτω για ύπνο δεν το ακούω αλλα καθώς ηρεμεί ο οργανισμός μου τοτε γίνεται αισθητός και πολλές φορές αφόρητος ο θόρυβος... :mad:

Δημοσ.

Νύχτα προσπάθησα να το ακούσω, χωρίς κανέναν άλλο θόρυβο στο δωμάτιο. Θα το κάνω ξανά απόψε και θα σου πω. Σκέφτηκες ότι μπορεί να έχουν κάποιο πρόβλημα (π.χ. σε κάποιον πυκνωτή τους) από κατασκευής; Στην Logitech το ανέφερες; Αν ναι, τι σου είπαν;

Δημοσ.

Όχι δεν το ανέφερα στην Logitech... Έχει περάσει και η εγγύηση.

Γίνεται επειδή περνάει ρεύμα απο μέσα τους και πράγματι ίσως ειναι απο κάποιον πυκνωτή... Το ίδιο πρόβλημα έχω και απο το UPS, βγάζει παρόμοιο βουητό...

Δημοσ.
λοιπον μετα απο πολλα μηνυματα με την λοτζι κατληξαμε στο να μου κανει αλλαγη στο σετ με μονη απαιτηση να σπασω-χαλασω το σετ που εχω εγω κ να τους στειλω φωτο.φανταστικο σερβις απο την λοτζι ακομα κ χωρις αποδειξη μπραβο τους.μολις εχω νεοτερα θα ενημερωσω

Άργησα να δω το post σου και δεν σε πρόλαβα....

Κρίμα για τα ηχεία.Θα στείλω mail στη Logitech να της προτείνω να ζητάει την επιστροφή των χαλασμένων ηχείων στην εταιρία για ανακύκλωση.Θα το κάνω αυτό γιατί πιστεύω οτι είναι η μοναδική εταιρία στον κόσμο (και δεν υπερβάλω καθόλου) που σέβεται τον πελάτη της και που το after sale service της απλά δεν παίζεται...Η εταιρία κυριολεκτικά είναι παράδειγμα για σεμινάρια σε άλλες εταιρίες.

Είχα ακούσει ένα περιστατικό σε ένα forum πριν χρόνια για κάποιον που είχε τα Ζ5500 και του είχε χαλάσει το subwoofer και του έστειλε καινούριο όχι μόνο sub αλλά ΟΛΟΚΛΗΡΟ το σύστημα χωρίς καν να ζητήσει απόδειξη οτι είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση!

Είμαι κι εγώ κάτοχος των Z5500 εδώ και κάτι μήνες και είμαι υπερευχαριστημένος και επίσης ενός joystick με force feedback.

Περιμένω πως και πως να βγάλει το νέο Ζ5500.Και ελπίζω να βελτιώσει τις υψηλές και μεσαίες....

Δημοσ.

Κρίμα για τα ηχεία.Θα στείλω mail στη Logitech να της προτείνω να ζητάει την επιστροφή των χαλασμένων ηχείων στην εταιρία για ανακύκλωση.Θα το κάνω αυτό γιατί πιστεύω οτι είναι η μοναδική εταιρία στον κόσμο (και δεν υπερβάλω καθόλου) που σέβεται τον πελάτη της και που το after sale service της απλά δεν παίζεται...Η εταιρία κυριολεκτικά είναι παράδειγμα για σεμινάρια σε άλλες εταιρίες.

Είχα ακούσει ένα περιστατικό σε ένα forum πριν χρόνια για κάποιον που είχε τα Ζ5500 και του είχε χαλάσει το subwoofer και του έστειλε καινούριο όχι μόνο sub αλλά ΟΛΟΚΛΗΡΟ το σύστημα χωρίς καν να ζητήσει απόδειξη οτι είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση!

Είμαι κι εγώ κάτοχος των Z5500 εδώ και κάτι μήνες και είμαι υπερευχαριστημένος και επίσης ενός joystick με force feedback.

Περιμένω πως και πως να βγάλει το νέο Ζ5500.Και ελπίζω να βελτιώσει τις υψηλές και μεσαίες....

Καντε συμφωνια να τα καταστρεψεις και να στειλεις φωτογραφιες και μετα να τα πας για ανακυκλωση σε καπιο καδο ανακυκλωσης ηλεκτρονικων ειδων

Δημοσ.

Εμένα μου είχε χαλάσει το led στην lcd και μου στείλανε ολόκληρο το σύστημα χωρίς να επιστρέψω ή να καταστρέψω το ελαττωματικό.Βέβαια μου ζητήσανε φωτοτυπία απόδειξης φωτογραφίες τον λόγο που δεν το επιστρέφω απο εκεί που το αγόρασα , s/n και να τους στείλω με δικά μου έξοδα αν θέλω τo fuse του panel καθώς και το remote control ΑΝ ΘΕΛΩ οταν παραλάβω το νέο set.Πραγμα που δεν έκανα :devil:.Όμως απο τότε έχω πάρει 3 hi-end περιφερειακά logitech και την έχω σε εκτίμηση σαν εταιρία.

Δημοσ.

Ρε παιδια το email support της logitech ειναι down εδω και κανα μηνα..

Μονο σε μενα δεν το εμφανιζει ή και σε καποιον απο εσας;

Δημοσ.
Εμένα μου είχε χαλάσει το led στο lcd και μου στείλανε ολόκληρο το σύστημα χωρίς να επιστρέψω ή να καταστρέψω το ελαττωματικό.Βέβαια μου ζητήσανε φωτοτυπία απόδειξης φωτογραφίες τον λόγο που δεν το επιστρέφω απο εκεί που το αγόρασα , s/n και να τους στείλω με δικά μου έξοδα αν θέλω τo fuse του panel καθώς και το remote control ΑΝ ΘΕΛΩ οταν παραλάβω το νέο set.Πραγμα που δεν έκανα :devil:.Όμως απο τότε έχω πάρει 3 hi-end περιφερειακά logitech και την έχω σε εκτίμηση σαν εταιρία.

Σου ειχε σβησει τελειως το led?

Εστειλες mail στη logitech στο επισημο site τους?

Δημοσ.
Σου ειχε σβησει τελειως το led?

Εστειλες mail στη logitech στο επίσημο site τους?

Ξεκίνησε τρεμοπαίζοντας μέχρι που έσβησε τελείως..Ναι στο επίσημο έστειλα mail.Σου τρεμοπαίζει?

Δημοσ.

στους πρωτους μηνες καθολου,πριν απο λιγο καιρο αρχισε για λιγο αλλα τωρα σταματησε.Καλα ολα τα 5500 εχουν προβλημα με αυτο ? :lol:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:07 ----------

Ποσο καιρο εγγυηση εχουν για να τα στειλεις πισω αν σβησει η παθει κατι χειροτερο ?(χτυπα ξυλο)

Δημοσ.

Φαντάσου ότι και στα καινούργια που μου στείλανε σε κάτι φάσεις(σπάνια μεν) βλέπω τρεμοπαιξίματα στην lcd..Ελπίζω να μην σβήσει εντελώς πάλι.

2 επίσημα.

Δημοσ.
Φαντάσου ότι και στα καινούργια που μου στείλανε σε κάτι φάσεις(σπάνια μεν) βλέπω τρεμοπαιξίματα στην lcd..Ελπίζω να μην σβήσει εντελώς πάλι.

Εγω το ξερω για αυτο δεν μπηκα στην διαδικασια να τα στειλω πισω ή πολυ περισσοτερο να τα παω στο πλαισιο (εδω γελαμε :lol::lol::lol:) .Ο μονος λογος να το κανω θα ηταν αν δεν παιζανε τα ηχεια που εκει οκ ειναι σοβαρο .

Ακομα κραταει παντως το λαμπακι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...