Gabriel Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδιά εμένα μου καίνε κάθε τρέις και λίγο την ασφάλεια.Παίζει πρόβλημα ή είναι φυσιολογικό;Μιλάμε αγοράζω πακετάκια ασφάλειες.
nick#18 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδιά εμένα μου καίνε κάθε τρέις και λίγο την ασφάλεια.Παίζει πρόβλημα ή είναι φυσιολογικό;Μιλάμε αγοράζω πακετάκια ασφάλειες. Aν κ μη κατοχος των z5500 σιγουρα αυτο ΔΕΝ ειναι φυσιολογικο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδιά εμένα μου καίνε κάθε τρέις και λίγο την ασφάλεια.Παίζει πρόβλημα ή είναι φυσιολογικό;Μιλάμε αγοράζω πακετάκια ασφάλειες. τα έχεις πάνω σε ups?
Gabriel Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Όχι,τα έχω στην έξοδο σταθεροποίησης του ups (ellipse premium) αλλά και χωρίς αυτό πάλι τα ίδια κάνει...
konstantinos77 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 UPS έχω και μάλιστα το έχω βάλει πάνω σε ρυθμιστή τάσης της APC. Το θέμα είναι ότι τα socket plugs του ρυθμιστή είναι ίδια με αυτά που έχουν τα τροφοδοτικά των υπολογιστών, οπότε δεν μπορώ να βάλω την μπρίζα των ηχείων πάνω τους. Δεν θέλω να κάνω πατέντα του στυλ να κόψω το βύσμα και να το αντικαταστήσω με ένα που να κάνει στον ρυθμιστή και δεν ξέρω αν υπάρχει μετατροπέας που να κάνει το διπολικό βύσμα να ταιριάζει στις εισόδους του ρυθμιστή. Σε οτι αφορα το προβλημα σου με το τρεμοπαιγμα της μπλε οθονης το κανει και σε μενα και απο ενα googling που εκανα το συγκεκριμενο εχει παρουσιαστει σε παρα πολλους.Ακομα και στο site της logitech το διαβασα και μαλιστα τους το εχω αναφερει και εγω.Δεν νομιζω οτι ειναι κατι σοβαρο καθοτι ακομα και σε περιπτωσεις που σε καποιους εσβησε η οθονη τα ηχεια επαιζαν κανονικα.Αλλα και παλι δεν μπορεις να εισαι σιγουρος.Εμενα μου το κανει για λιγο και μετα σταματαει .Διαβασα στην logitech οτι μπορει να φταινε παρεμβολες απο αλλες συσκευες.Εγω σημερα υποψιαστηκα το router που το εχω διπλα .:lol: . Σε οτι αφορα τον θορυβο που λες οτι κανει το γουφερ οταν τα κλεινεις μην σε ανησυχει .Ολοι οι ενισχυτες οταν τους κλεινεις (stand by) και βαλεις το αυτι σου πισω ακους ενα υποκωφο θορυβο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Όχι,τα έχω στην έξοδο σταθεροποίησης του ups (ellipse premium) αλλά και χωρίς αυτό πάλι τα ίδια κάνει... ακόμα και σκέτο στην μπρίζα καίει την ασφάλεια?
Gabriel Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 ακριβώς.Την καίει.Είναι 2 χρόνια έτσι περίπου...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 έχουν πρόβλημα τα ηχεία τότε, εμένα έκαιγε την ασφάλεια μόνο όταν τα είχα πάνω στο ups...
sab28 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 βοηθεια..........εχω τα ζ 5500 και παιζουνε κανα πενταλεπτο και μετα κλινουνε.κανει ενα μικρο βουητο και γινεται ολη η οθονη του πανελ μπλε.γνωριζει κανεις σας κατι?
wizzy Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δεν μπορώ να ξέρω τι πρόβλημα έχουν, αλλά είναι φανερό ότι κάτι δεν πάει καλά. Με την Logitech μίλησες (με τα κεντρικά της Ευρώπης, στην Ολλανδία, ΟΧΙ με τον Έλληνα αντιπρόσωπο); Είσαι εντός εγγύησης;
sab28 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 οχι πριν δυο μερες τα πηρα απο infoquest και θα τα δωσω πισω.αν παρω στην αθηνα λετε να μην βγαλω ακρη?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 κανόνισε με Logitech για να μην τρέχεις γενικότερα... δεν πρόκειται καν να βγεις από το σπίτι σου
sab28 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 καλημερα.παιδια αποφασισα τελικα να τα στηλω πισω.ευχαριστο για το ενδιαφερον σας
Pink_Panther Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Σε οτι αφορα τον θορυβο που λες οτι κανει το γουφερ οταν τα κλεινεις μην σε ανησυχει .Ολοι οι ενισχυτες οταν τους κλεινεις (stand by) και βαλεις το αυτι σου πισω ακους ενα υποκωφο θορυβο. Δεν με ανησυχεί, απλά δεν με αφήνει να κοιμηθώ γιατι τον ακούω μες την ησυχία της νύχτας! Αναγκάζομαι και σηκώνομαι και χώνομαι κάτω απο το γραφείο για να το κλείσω... Αφού σκέφτομαι να πάρω άλλα ηχεία αλλά δεν ξέρω αν θα βρω, αν όπως λες το κάνουν όλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.