Προς το περιεχόμενο

χαλασμενο decoder σε logitech z5500

aekfc212

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
κριμα παντως... τα σπανε αυτα τα ηχεια...

πιστεψε με πονεσα αλλα αν δεν το εκανα δεν θα αποκτουσα το καινουριο σετ που εστειλαν κ παρελαβα προχθες απο γερμανια.

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
πιστεψε με πονεσα αλλα αν δεν το εκανα δεν θα αποκτουσα το καινουριο σετ που εστειλαν κ παρελαβα προχθες απο γερμανια.

Τόσα ηχεία, άς έκρυβες και κανένα απο τα μικρά στην άκρη :-D

Εντυπωσιακό, τώρα γνωρίζεις και την ακριβής ανατομία των συγκεκριμένων ηχείων, καλή εμπειρία!

Δώστα σε κάνα ηλεκτρονικό, ίσως κάτι μπορεί να κάνει ;)

Μπράβο πάντως στην Logitech, έχω ένα G5 mouse που χάλασε ενω έληξε η εγγύηση, λέτε να το προσπαθήσω και γώ; :P

Αλήθεια, πόσες μέρες ακριβώς έκαναν να φτάσουν; Έτσι για στατιστικά στοιχεία!

Δημοσ.

δεν ειχε ληξει η εγγυηση απλα δεν ειχα αποδειξη.με τον serial ειχαν εγγυηση το pid δηλαδη.

στα ηχεια κ το γουφερ εσκισα την μεβρανη τελειως οι μαγνητες ειναι κανονικα στην θεση τους δεν ξερω αν φτιαχνονται αλλα ειναι πολυ δυσκολο

Δημοσ.

εφτιαξα ενα λογαριασμο στο http://www.logitech.com κ απο τον λογαριασμο μου τους εκανα μια ερωτηση για αυτο που ειχαν τα ηχεια κ τους ειπα οτι ηταν δωρο κ μου ζητησαν αυτο

Δημοσ.

Πωπω, με πόνεσε η καρδιά μου όταν είδα της photos, όντας και γω κάτοχος των 5500 :fear:..Αλλά όλα καλά :-D..Σε έναν φίλο, του είπαν να κόψει μόνο τα καλώδια των ηχείων και να στείλει pic...Τέλοσπάντων αφόυ παρέλαβες τα νέα είσαι οκ..Just for the record, πόσες μέρες έκαναν να 'ρθουν;

Δημοσ.
δηλαδη με λιγο photoshop κλπ(μην ειναι κ ιδιες οι φοτο) κ ενα s/n τι κερδιζει κανεις?:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Δημοσ.

μακαρι να ηταν ετσι αλλα οντως τα εσπασα κ χτυπησα κιολας κ ενα δαχτυλο στην προσπαθεια :mad:.

παντως αν ειχε καποιος ηδη σπασμεδνα θα κραταγαμε τους 5 δορυφορους οι οποιοι δουλευαν μια χαρα.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, κάνω το post εδώ:

Με τα Ζ-5500 αντιμετωπίζω τα εξής δύο προβλήματα:

1) Στο κεντρικό panel υπάρχουν φορές που το φως "παίζει". Χάνει λίγη από την φωτεινότητά του, μετά επανέρχεται στα κανονικά επίπεδα κτλ. Δεν το κάνει κάθε φορά που χρησιμοποιούνται, αλλά υπάρχαν περιόδοι που το έκανε κάθε μέρα για όλη τη διάρκεια της χρήσης και περιόδοι που δεν το έκανε καθόλου. Δεν ξέρω τι σημαίνει και ανησυχώ.

2) Κάποιες φορές, όταν ξεκινάει το μοτέρ του ψυγείου ή όταν ανάβει μια fluorecent λάμπα σε άλλο δωμάτιο, τα ηχεία αδυνατούν προσωρινά (για 1-2 δευτερόλεπτα) να παράγουν ήχο. Ενώ δείχνουν ότι δουλεύουν κανονικά (η μουσική παίζει, το φως του control panel είναι αναμμένο) τα ηχεία βουβαίνονται.

Σημαντικά στοιχεία: Το ψυγείο και η λάμπα είναι στην κουζίνα, τα ηχεία είναι στο γραφείο. Στο γραφείο υπάρχει air condition το οποίο όταν ξεκινάει ή σταματάει τη λειτουργία ΔΕΝ παρουσιάζεται το φαινόμενο που περιέγραψα στο σημείο 2. Επίσης, τα ηχεία είναι πάνω σε αυτό το πολύμπριζο για αποφυγή προβλημάτων από υπέρταση. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο, αλλά σας αναφέρω ότι είτε τα έχω στην πρίζα του τοίχου είτε στο πολύμπριζο το φαινόμενο του σημείου 2, εμφανίζεται κανονικά.

Αναμένω τις απόψεις σας και σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Edit: Μόλις θυμήθηκα ότι κάποιος μου είχε αναφέρει κάτι σχετικό με τις αρμονικές συχνότητες του ρεύματος του σπιτιού, αλλά δεν κατάλαβα τι είναι οι αρμονικές συχνότητες ούτε γιατί πρέπει να αλλάζουν από πρίζα σε πρίζα.

Δημοσ.
Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, κάνω το post εδώ:

Με τα Ζ-5500 αντιμετωπίζω τα εξής δύο προβλήματα:

1) Στο κεντρικό panel υπάρχουν φορές που το φως "παίζει". Χάνει λίγη από την φωτεινότητά του, μετά επανέρχεται στα κανονικά επίπεδα κτλ. Δεν το κάνει κάθε φορά που χρησιμοποιούνται, αλλά υπάρχαν περιόδοι που το έκανε κάθε μέρα για όλη τη διάρκεια της χρήσης και περιόδοι που δεν το έκανε καθόλου. Δεν ξέρω τι σημαίνει και ανησυχώ.

2) Κάποιες φορές, όταν ξεκινάει το μοτέρ του ψυγείου ή όταν ανάβει μια fluorecent λάμπα σε άλλο δωμάτιο, τα ηχεία αδυνατούν προσωρινά (για 1-2 δευτερόλεπτα) να παράγουν ήχο. Ενώ δείχνουν ότι δουλεύουν κανονικά (η μουσική παίζει, το φως του control panel είναι αναμμένο) τα ηχεία βουβαίνονται.

Σημαντικά στοιχεία: Το ψυγείο και η λάμπα είναι στην κουζίνα, τα ηχεία είναι στο γραφείο. Στο γραφείο υπάρχει air condition το οποίο όταν ξεκινάει ή σταματάει τη λειτουργία ΔΕΝ παρουσιάζεται το φαινόμενο που περιέγραψα στο σημείο 2. Επίσης, τα ηχεία είναι πάνω σε αυτό το πολύμπριζο για αποφυγή προβλημάτων από υπέρταση. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο, αλλά σας αναφέρω ότι είτε τα έχω στην πρίζα του τοίχου είτε στο πολύμπριζο το φαινόμενο του σημείου 2, εμφανίζεται κανονικά.

Αναμένω τις απόψεις σας και σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Προφανώς το air condition είναι σε άλλη γραμμή ρεύματος, ενώ η κουζίνα με το πολύπριζο σου στην ίδια.

Έχεις πτώση τάσης αλλα όχι διακοπή παροχής ρεύματος γιαυτο και τα ηχεία σταματούν για λίγο.

Κάτι άσχετο να σε ρωτήσω...

Το βράδυ, που έχει απόλυτη ησυχία τα ηχεία που τα έχεις κλειστά, ακούγονται οτι τροφοδοτούνται με ρεύμα;

Δηλαδή υπάρχει ένας πολύ μικρός ήχος-βουητό;

Το ρωτάω γιατί στα δικά μου ([ame=http://www.youtube.com/watch?v=2QW1etp9Lho]Ζ-2300[/ame]) που έχω το Sub δίπλα απο εκεί που κοιμάμαι βγάζουν ένα ελαφρύ βουητό και αναγκάζομαι και κλείνω τον κεντρικό τους διακόπτη απο πίσω ή τα βγάζω απο το ρεύμα...

Δημοσ.

Επειδή κοιμάμαι σε άλλο δωμάτιο, δεν έχω παρατηρήσει το βουητό που λες. Θα το κοιτάξω και θα σου πω.

Το σημείο σου με την πτώση τάσης το κατάλαβα. Θέλω να σε ρωτήσω κάποια πράγματα: μακροχρόνια θα υπάρξει πρόβλημα; Υπάρχει περίπτωση να καεί κάτι, οτιδήποτε;

Για το πρόβλημα που αναφέρω στο σημείο 1, έχουμε κάτι;

Δημοσ.

Για το 1 δεν ξέρω να σου πώ...

Μακροχρόνια ποτέ δεν ξέρεις... πάντα υπάρχει περίπτωση να σου καεί κάτι...

γιαυτό βάζουμε και UPS που ακόμα και αυτά δεν μας καλύπτουν πλήρως 100%

Ποτέ δεν ξέρεις, πάντως καλά κάνεις κ τα προστατεύεις έστω και έτσι, γιατί το ρεύμα της ΔΕΗ είναι... :mad:

Θα περιμένω να μου πεις για το μικρό βουητό.

Καλημέρα.

Δημοσ.

UPS έχω και μάλιστα το έχω βάλει πάνω σε ρυθμιστή τάσης της APC. Το θέμα είναι ότι τα socket plugs του ρυθμιστή είναι ίδια με αυτά που έχουν τα τροφοδοτικά των υπολογιστών, οπότε δεν μπορώ να βάλω την μπρίζα των ηχείων πάνω τους. Δεν θέλω να κάνω πατέντα του στυλ να κόψω το βύσμα και να το αντικαταστήσω με ένα που να κάνει στον ρυθμιστή και δεν ξέρω αν υπάρχει μετατροπέας που να κάνει το διπολικό βύσμα να ταιριάζει στις εισόδους του ρυθμιστή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...