Προς το περιεχόμενο

χαλασμενο decoder σε logitech z5500

aekfc212

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μολις παω σπιτι μεσα στην εβδομαδα θα κανω παρτη με τα λοτζι.

δεν πιστευω να τα σπασω κ να μου τα μασαει μετα η λοτζι;

ποσο καιρο παιρνει η αντικατασταση λερει κανεις

• Super Moderators
Δημοσ.

ε κάτσε πρώτα να σου έρθουν και μετά τα σπας και στέλνεις photos...

μέχρι το Πάσχα πιστεύω ότι θα έχουν έρθει...

μπα δεν κάνει μλκιες, εδώ κάνει το ίδιο πράγμα σε άτομα των οποίων η εγγύηση είχε τελείωσει :-D

Δημοσ.

οχι δεν καταλαβες για να μου κανουν αντικατασταση πρεπει να τους στειλω πρωτα τις φωτογραφιες με τα σπασμενα κ μετα θα γινει.μονο ετσι μου ειπαν οτι θα μου την κανουν

Δημοσ.

εννοειται οτι θα το κανω αυτο ελειπε το μονο που μου την σπαει ειναι οτι τα ηχεια δουλευουν μια χαρα γιατι να πρεπει να τα σπασω μπορουσα να τα δωσω σε καποιο που μπορει να τα χρειαζεται

Δημοσ.

το κάνουν για να σιγουρευτούν οτι δεν θα βγαλεις κέρδος πουλώντας τα...Δε το περιμενα πάντως αντικατάσταση χωρίς απόδειξη.Πολυ σωστοί.

• Super Moderators
Δημοσ.
το κάνουν για να σιγουρευτούν οτι δεν θα βγαλεις κέρδος πουλώντας τα...Δε το περιμενα πάντως αντικατάσταση χωρίς απόδειξη.Πολυ σωστοί.

αφού έχεις serial, product number και έτσι δεν χρειάζεται απόδειξη...

Δημοσ.

σορρυ εισαι βεβαιος οτι σου ειπαν να τα κανεις κομματια?

απο αγγλικα πας καλα ? μην σου πουν αντε γεια μετα...

εχω κανει ρμα στην creative ενα μπ3 που χαλασε η οθονη αλλα δε μου ειπαν σπασε το καπακι η την μπαταρια η το touch...

φιλικα παντα, μην παρεξηγηθεις...απλα μου ακουγεται καπως....

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι, δεν είναι ο πρώτος που το γράφει αυτό στο forum...το έχω διαβάσει τουλάχιστον 2-3 φορές ακόμα

Δημοσ.

παιδια οντως το εχω ακουσει κ εγω απο αλλους κ δεν πιστευω να μου την κανουν αλλωστε τα εχω κ σε εμαιλ αυτα οποτε πιστευω να μπορω να τους κανω καταγγελια μετα αν μου την κανουν.αν μπορεσω θα βαλω κ τι μου λενε ακριβως.πιθανοτατα να κανω την επιχειρηση σημερα η αυριο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 06:08 ----------

παιδια το ξαναδιαβασα κ οντως δεν υπαρχει περιπτωση να εννοουν κατι αλλο.τους ειχα στειλει κ ενα μηνυμα για να μου επιβεβαιωσουν οτι θελουν νατα σπασω για να προχωρησουν στην αντικατασταση τοθυ σετ κ μου ειπαν οκ.μου ειχαν στειλει να φερω το σετ σε τετοια κατασταση ωστε να μην μπορει να ξανα χρησιμοποιηθει.επισης τους ρωτησα ποσο καιρδο θα παρει κ μου ειπαν μια εβδομαδα περιπου.αν ισχυει πολυ καλο.

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...