Προς το περιεχόμενο

χαλασμενο decoder σε logitech z5500

aekfc212

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα σετακι z5500 κ δουλευαν μια χαρα ωσπου πριν λιγες μερεσ οταν τα ανοιγα μου εσβηνε ο decoder σχεδον αμεσως.απο οτι ειδα στο site της logi εχει χαλασει ο decoder.

δυστυχως η logi δεν πουλαει μεμονομενους decoder κ το γουφερ μου ειναι ουσιαστικα αχρηστο.μηπως ξερει κανεις πως μπορω να τα κανω να δουλευοuν χωρις τον decoder?

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

έχει λήξει η εγγύηση?

ακόκα και αν ναι, στείλε email στην Logitech...υπάρχει περίπτωση να σου στείλουν καινούρια

Δημοσ.

δεν εχω την αποδειξη γιατι ηταν απο δωρο απο εναν θειο μου που μενει στο εξωτερικο κ δεν ξερω καν αν την εχει.

θα επικοινωνησω παντως μαζι τους

ξερεις κανεναν που του εχουν στειλει κατι χωρις αποδειξη;

Δημοσ.

παιδια μαλλον εκανα λαθος στην ονομασια.το control panel πρεπει να εχει χαλασει κ σβηνει δευτερα αφου ξεκινησει.

ξερετε τιποτα περι αυτου

• Super Moderators
Δημοσ.

σβήνει η οθόνη ή ολόκληρο το panel?

βασικά όποιο και από τα 2 να συμβαίνει είναι λόγος για RMA

Δημοσ.

δεκτο αλλα χωρις αποδειξη θα μου κανουν rma;

μονο με τους κωδικους;εχει γινει αυτο σε καποιον;

στο σαιτ της που κοιταξα λεει οτι θελει τον κωδικο αλλα μπορει να ζητηθει η αποδειξη.μηπως απο το κωδικο τσεκαρουν ηυμερομηνια κατασκευης κ αναλογα ζητανε η οχι αποδειξη;

• Super Moderators
Δημοσ.

δοκίμασε μόνο με το s/n και αν δεν σου κάτσει δεν έκατσε...δεν έχεις να χάσεις κάτι...

αλλά κατευθείαν στην Logitech...

από που τα αγόρασες btw?

Δημοσ.
σβήνει η οθόνη ή ολόκληρο το panel?

βασικά όποιο και από τα 2 να συμβαίνει είναι λόγος για RMA

ολο το πανελ

ενας θειος ναυτικος μου τα ειχε παρει κανα 8μηνο πριν αλλα δεν ξερω απο που αν κ νομιζω απο ελλαδα.αποδειξη δεν νομιζω να εχει κρατησει παντως δεν μπορω να τον ρωτησω κιολας γιατι λειπει κανα μηνα σε ταξιδι κ δεν θα γυρισει κ συντομα.

αν δεν κανουν τιποτα θα τα πουλησω μαλλον.θα πιασουν τιποτα λετε.

τα ηχεια δεν εχουν τιποτα δουλευοθν κανονικα κ το γουφερ επισης μεχρι να σβησουν δουλευει κανονικα

• Super Moderators
Δημοσ.

λογικά η Logitech μόνο από το s/n θα μπορεί να δει αν έχει εγγύηση το προϊόν...

Δημοσ.

δεν μπορει να ειναι απολυτη ομως γιατι μπορει να μεινει για αρκετο καιρο στο ραφι.

τελως παντων οτι ειναι να γινει θα γινει.θα τους στειλω κ φωτογραφιες σημερα αν θελουν οτι οντως τα εχω κ ας κανουν οτι θελουν μετα πωλειται οπως ειναι επιπλωμενο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

λοιπον μετα απο πολλα μηνυματα με την λοτζι κατληξαμε στο να μου κανει αλλαγη στο σετ με μονη απαιτηση να σπασω-χαλασω το σετ που εχω εγω κ να τους στειλω φωτο.φανταστικο σερβις απο την λοτζι ακομα κ χωρις αποδειξη μπραβο τους.μολις εχω νεοτερα θα ενημερωσω

Δημοσ.

πολυ τυχερος κ αν κ ειχα ειχα ηδη κλεισει μια συ.φωνια να παρω κατι λοτζι g51 που βρηκα απο ενα παιδι κ μια καρτα ηχου για παν ενδεχομενο.τωρα οταν εννοουν σπασιμο τι ακριβως να τους κανω.να τα δυαλυσω τελειως η θελουν να φαινεται κατι ιδιαιτερο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...